Prezent od mężczyżny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 34 ]

1

Temat: Prezent od mężczyżny

Prezent od mężczyzny jaki by wam najbardziej sprawił radość z okazji urodzin, bądź tez innej okazji np. rocznicy, czy dnia kobiet etc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent od mężczyżny

zegarek, pierścionek lub po prostu tradycyjne kwiaty smile

3

Mi chyba tak teraz myślę bukiet czerwonych lub bordowych różyczek i kosz słodyczy... .

4

weekend we dwoje w ladnym miejscu i male blyszczace cacko;) ale niekoniecznie drogie, wazne, zeby ladne i symbolizowalo jego uczucia do mnie.

5

pierścionek wręczony przy romantycznej kolacji... smile no i kwiaty najlepiej bez okazji smile

6

Własnoręczne przyrządzenie fajnej kolacji, upieczenie dla mnie ciasta, tortu. W moim przypadku ?przez żołądek do serca? jak najbardziej się sprawdza. big_smile

7

Hatiuszka napisał/a:

Własnoręczne przyrządzenie fajnej kolacji, upieczenie dla mnie ciasta, tortu. W moim przypadku ?przez żołądek do serca? jak najbardziej się sprawdza. big_smile

Też bym była bardzo zadowolona z tego prezentu. A póki co mój luby obskoczył wszystkie piekarnie i cukiernie w poszukiwaniu karpatki dla mnie i co raz przynosi mi ciasteczko, które mu jakaś pani poleciała że podobne do karpatki.

A dwa, to bym się cieszyła ze zorganizowania np skoku na bungee, albo jakiegoś takiego ekstremalnego wydarzenia. smile

Albo np z wywołania jakiś fajnych naszych zdjęć i wklejenia do albumu czy coś podobnego.

Kiedyś mi kupił do mieszkania, które wynajmował taką półeczkę, a 5ciu części i w 3 włożył wazony z różnymi świeżymi bukiecikami, a jedna mój ulubiony film - zakupiony w wersji z różnymi jeżykami, żeby mi się przyjemniej języków uczyło i na ostatniej słodycze. big_smile Niby banalne, bo kwiaty, słodycze i szafeczka a miałam radochę jak nigdy w życiu. smile

8

Myślę, że super jest przyjrzeć się najpierw zainteresowaniom kobiety i kupić/zrobić coś specjalnie dla niej. Takie prezenty cieszą o wiele bardziej niż kolacje/wyjazdy/biżuteria.

9

Ja jestem zawsze zachwycona "wyrobami własnymi". Własnoręcznie wykonana laurka. Samodzielnie wykonany album, w którym będą znajdowały się wspólne fotki ułożone chronologicznie. Zwykła, biała koszulka, przyozdobiona we własnym zakresie smile Krótki, zabawny wierszyk. Okładka/zakładka do książki. Płyta ulubionego wykonawcy a w środku niebanalna dedykacja. Po prostu rzeczy wykonane samodzielnie, z sercem - jak tylko na takie spojrzę pojawia się uśmiech, cieszą mnie najbardziej. Wystarczy pomysł, odrobina sprytu i wychodzą naprawdę fajne drobiazgi. Dany prezent może być wręczony podczas romantycznej kolacji, którą oczywiście mój mężczyzna też by przygotował samodzielnie smile

10

kwiaty! uwielbiam lilie! albo wlasnie jakis maly pierscionek, wisiorek-nawet taki z odpustu smile (ale za swarovskiego bym sie nie pogniewala! haha)

11 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-09-28 23:47:11)

Ja nie należę do tych wymagających, nie są ważne dla mnie za bardzo prezenty, dlatego nawet jakbym nie dostała na jakąś okazję, lecz byłoby wiele miło spędzonego czasu to jestem ZA ;-)
Jeżeli jednak chodzi o rzeczy materialne to też nie jestem wymagająca, jestem wniebowzięta jak dostanę kwiatka, a zdarza się bez okazji, kilka razy w roku, bo non stop nie dostaję tongue.
Zazwyczaj dostaję od Niego książkę albo kolczyki, bo wie, że lubię, tylko, że zdarzało się, że kazał mi sam wybierać, bo On tak woli, a ja speszona, ale nalegał tongue.
Także cieszyłabym się z każdego prezentu, bo od Niego, z tym, że wiadomo-jak każdy mam swoje preferencje, np nie lubię dostawać perfum, ale to każdy chyba wie i nikt mi nie kupuje big_smile.

12

wykupienie mi calego dnia w spa i u fryzjera big_smile Normalnie myslalam ze oszaleje big_smile

13

A ja jestem z natury romantyczką,wiec wielka radość sprawiają mi kwiaty oraz biżuteria,to jeden z najpiękniejszych prezentów jakie mogę dostać.

14

heh tak czytam i przypomnial mi sie dowcip.

wchodzi facet do apteki i pyta się farmaceutki :
-dostanę u pani "viagrę dla kobiet"?
-nie - odpowiada farmaceutka.
-a gdzie mógłbym kupić cos takiego?
- w każdym sklepie jubilerskim- odpowiada kobieta

osobiście odradzam kupowania prezentow kobietom poniewaz bardzo szybko się przyzwyczajają a potem są jakies dziwne zale

15

No to teraz mogę się pochwalić, że ostatnio na urodziny od faceta dostałam książkę kryminał i jestem bardzo zadowolona big_smile.
Do tego drożdze, niby dla zdrowia, no fajnie, tak oryginalnie tongue.

16 Ostatnio edytowany przez riana (2011-11-29 20:32:31)

Ja dostałam zegarek Slap Watch. Trochę mnie najpierw przeraził, bo ma bardzo intensywny kolor bransolety, ale okazało się, że dobrze pasuje do wielu moich ciuchów. http://img856.imageshack.us/img856/8304/20110716393c.jpg

17

kobiety najbardziej cieszą takie osobiste prezenty chyba dużo bardziej cenią sobie prezenty z przesłaniem i z duszą niż mężczyźni, którzy maja bardziej pragmatyczne podejście do życia , biżuteria zawsze jest miło widziana , a teraz ostatnio są bardzo popularne wjazdy do spa

18

Ja w sumie lubię dostawać różne rzeczy. Lubię, gdy mężczyzna sam coś zrobi, np. właśnie przygotuje kolację. Wiadomo, że zawsze fajnie dostać ładną biżuterię, ale nie chciałabym jej dostawać na każdą okazję. Mój chłopak kupił mi na urodziny bilet na koncert i bardzo mi się ten pomysł spodobał smile Na Gwiazdkę dostałam pokrowiec na laptopa (bo się zbierałam i zbierałam, żeby go w końcu kupić tongue ), czajniczek do zaparzania herbaty i 3 rodzaje dobrej herbaty, bo wie, że piję ją non stop. Fajnie, że pomyślał o czymś praktycznym, a jednocześnie osobistym dla mnie. Kwiaty też lubię dostawać, choć od niego jeszcze nie dostałam, ale mamy dość krótki staż związku wink

19

A ja nie lubię tych praktycznych... Bo zawsze je dostaję. Za to chciałabym np. pióro lub obraz olejny, albo jakiś oryginalny imbryk... coś co ma swoją duszę. Albo czekoladę na gorąco. A właśnie, ja kiedyś zamówiłam dla niego czekoladowy telegram i był zadowolony. Oczywiście ułożyłam sama napis a kurier dowiózł na czas :-) sama też bym się z takiego prezentu cieszyła :-)

20

w tym roku postanowilismy na walentynki postawic na prezenty praktyczne, ale nie mowilismy sobie co chcemy:) Wczoraj zajrzalam niechcacy w komputer mojemu mezczyznie i widzialam, ze zamawia mi prostownice - dokladnie taka: /prezenty.swieta.wp.pl/produkt/satin-hair-3-straightener-es1,45.html Ciesze sie, bo akurat moja ostatnio sie zepsuła i mysle, ze stad ten wybor.

21

Chciałabym dostać coś praktycznego, ale też i "ozdobnego" np. biżuterię.
Ale nie narzekałabym na coś romantycznego np nasze zdjęcie wygrawerowane w krysztale smile

22

jak im tu dogodzić?

23 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2012-02-24 20:47:12)

Zawsze mile widzianymi przeze mnie prezentami są:
płyta z moją ulubioną muzyką
książka,którą akurat chcę przeczytać
zaproszenie na niezapomniany film
zaproszenie na koncert
bielizna
dobre wino
smakowita kolacja
niezaplanowany wyjazd do jakiegoś fajnego miejsca
Ostatnio dostałam buty narciarskie podgrzewane wraz z możliwością ich wypróbowania na dwutysięczniku:)

24

A ja jestem typem hardcorowym i, np na dzien kobiet ucieszylby mnie wielki bukiet ladnie wykonany z lizakow najlepiej z chupa chupsow:). Nie nie wiem czemu, ale od zawsze chcialam cos takiego dostac:P

25

marzycielka4 napisał/a:

A ja jestem typem hardcorowym i, np na dzien kobiet ucieszylby mnie wielki bukiet ladnie wykonany z lizakow najlepiej z chupa chupsow:). Nie nie wiem czemu, ale od zawsze chcialam cos takiego dostac:P

Heheh,marzycielko taki bukiet kupiłam córce w Smyku.W razie gdyby facet nie wiedział gdzie kupić:))

26

Coś co zaskoczy. Coś co porazi - albo coś bardzo zwykłego jak nie spodziewa się, a jak spodziewa - pokonać wyobraźnię smile
G&P - właduj się z wielkim michem pluszowym, tak, że mało co w drzwi wejdzie.
Każ jej iść do koleżanki i kolację zrób sam, będzie niecierpliwić i myśleć, co ty tam robisz i zaskoczy się.
Spotkaj i powiedz- ubieraj się szybko, bo jedziemy. Ona - ale gdzie, ty jedziemy, będzie super. Ona zacznie namyślać co ubrać, pytania, Ty - pospieszaj, nic nie mów, a potem zabierz w miejsce gdzie pierwszy raz spotkałeś i powiedz - Tu zobaczyłem dziewczynę taką jak Ty, która oczarowała mnie.
Albo - jest ten moment, powiedz, że nie wiedziałeś co podarować, co zrobić i smutno Ci. Powie, że nic się nie stało. Wtedy powiedz, jest coś co mam. Zaciekawi i zapyta co? Powiedz, ale to nieładne wcale, zapyta kolejny raz- wtedy pokaż jej serduszko, które sam nożykiem zrobiłeś w drewienku - to będzie coś tongue i powiedz, że to serduszko nasze, weź pisaka i powiedz - napisz literkę mojego imienia - ty jej i powiedz - to będzie na wieczność.
Albo jak lubi serial - ty nie. Usiądź i pooglądaj z nią. Już się zaskoczy - czeka na coś, a Ty serial oglądasz z nią. Potem wstań i daj jej autograf ulubionego aktora lub aktorki. Na pewno da buziaka, za starania.
Z doświadczenia wiem, co sprawiło kiedyś radość. Wsiadłem w auto, przejechałem z 300 km i zadzwoniłem mówiąc - Cześć. Podejdziesz, bo chciałbym Cię zobaczyć. Uznała że to nieprawda, ale powiedziałem, że jestem serio. Przyszła, zobaczyła i piękny wieczór, niezapomniany smile
Pomysłów tysiące.

27

Taki prezent, którego nie można kupić za pieniądze  smile

28

Remi Twoje pomysły są naprawdę świetne:))) z tego co ja sobie przypominam najpiękniejszym prezentem była koperta, którą wręczył mi w miejscu, w którym się poznaliśmy....w kopercie były bilety do Paryża do najbardziej klimatycznego hotelu w jakim byłam - Mercure Montmartre u stóp cudownej bazyliki Sacre- Coeur ....to jedno z najpiękniejszych miejsc Paryża. Wyjazd, choć króki był po prostu niezapomniany.

29

Remi, nie obraź się, ale z tym drewnianym serduszkiem to trochę masakra. Jakby mi facet coś takiego zrobił to bym go uznała za babę albo 13latka tongue

30

kaisa_malene napisał/a:

Remi, nie obraź się, ale z tym drewnianym serduszkiem to trochę masakra. Jakby mi facet coś takiego zrobił to bym go uznała za babę albo 13latka tongue

Ja bym jeszcze dodała tego wielkiego pluszaka- nie cierpię takich prezentów.

31

ja na dzien kobiet  sama zazyczylam sobie prezent (jak zawsze, bo moj ukochany, zawsze sie mnie pyta co bym chciala, wiec zazwyczaj ulatwiam mu szukanie). Nowe zelazko! prezent.wp.pl/podkategoria/prostyle,28.html smile

32

Na pewno jakaś biżuteria i zawsze mi się marzyło aby mi mój luby zorganizował jakiś wyjazd za granicę. Najlepiej abym nic nie wiedziała, nie słyszała czyli zawiązałby mi oczy, zatkał uszy i dopiero dał "odetchnąć" na miejscu... gdzieś np. w hmm... może Indiach? smile

33

wspolny wypad gdzies we dwoje i zrelaksowanie sie.
moj luby zazwyczaj kupuje blyskotke tzw cos zlotego ostatnio sprawil mi mega niespodzianke jak na rocznice dostalam rower taki jaki chcialam , teraz za miesiac bedziemy miec 3 rocznice ciekawe co dostane, choc teraz nie mysle o prezentach nic nie sprawia mi radosci po ostatnich ciezkich tyg w moim zyciu ale wiadomo wazne zeby pamietal o rocznicach, ur i mi to wystarcza.

Posty [ 34 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024