Jak go przekonac ze jest wartościowym facetem ze go kocham ze wierze w niego ze moge byc jego na prawde. Mam problem z partnerem ktory mowi ze boi sie zaczac prawdziwe zycie we dwoje bo strach przed porażka jest duzy Jak mu pomoc czym go motywować?
Ivanka, na innym wątku piszesz, że Twój facet zapoznał kogoś na necie, więc może tu masz odpowiedź?
Moze to dziwne ale mysle ze to takze moja wina Mialam malo czasu dla niego Jestem osoba skryta chowam sie za moja pasją. Kazdy popełnia błędy.
a może on nie chce tego??
moze czuje się wartościowy, a ten strach przed porazką to tylko wymówka
Myslalam o tym i moze to wymowka Ale nie dlugo sie przekonam. I pewnie zostane jak zwykle sama.
hej
Czasem trudno uwierzyć w samego siebie a tym bardziej w drugą osobę ,jeśli pokazujesz swojemu facetowi że nie wierzysz w siebie to jak on może zauważyć że ty w niego wierzysz,że jest wartościowy????
Nie zostaniesz sama jeśli pokażesz mu ,że się nim interesujesz,poróbcie coś wspólnego,zaproś go do kina może coś fajnego pokazują jakąś komedie romantyczną czy coś ,idzcie na spacer,zawsze się coś wymyśli tylko trzeba mocno ale to bardzo mocno wierzyć w to że się to uda
Iwonko przede wszystkim to nie dać się samej sobie pokonać
zrób coś tak fajnego ,żeby on znowu zaczoł się tobą fascynować jak było kiedyś a nie osobą z internetu,a zobaczysz ,że to działa,pozdrawiam i życzę ci wytrwałości i dobrego podjęcia decyzji co będzie dalej bo teraz to tylko od Ciebie zależy czy go stracisz czy nie ....
uwierz w siebie i swoją wartość to po primo. A potem pokaż mu że go kochasz i pragniesz z nim być i że nie masz do niego urazy za ten wyskok w necie, jeśli ci obieca że to się więcej nie powtórzy. Musisz mu poświęcać więcej czasu, starać się przy nim być, wszystko robić dla niego co lubi. A reszta sama powinna się ułożyć jeżeli on Cię kocha naprawdę.
Dziekuje za dobre rady dziewczyny poczulam sie lepiej Pewne leki znikły ze sobie nie poradze.
uwazam ze ma jakies kompleksy czy cos skoro tak mowi..
powinnas mu wytlumaczyc ze Ci na nim zalezy i uswiadomic iz juz pora sie ustatkowac
Iwanka nikogo niemozna na sile uszczesliwiac bo w ten sposob bardziej sie go rani.
badz soba, kochaj siebie i sobie ufaj, a jak facet Ciebie nie chce i nie chce Twojego uczucia to jego strata, widocznie nie jest Ciebie wart!!!