2 grudnnia moj mąż po 14 latach małżeństwa powiedział mi , że odchodzi do innej kobiety ja bylam w szoku teraz już wiem ,że oszukiwal mnie przez wiele lat i zawsze był zdolny do zdrady. żal mi tylko tych lat!oraz ciężko jest patrzec na cierpienie dzieci.mam dwoje dzieci corka 14 lat i syn 10 .tesknia ale nie chca z nim rozmawiac. on oczywiscie niew idzi nic zlego w tym ze wozil syna na warsztat gdzie syn mial kontakt z kochanka i jej dziecmi. moim zdaniem to chyba mu ie w glowie pokrecilo !chcialabym kogos poznac kto szanuje osoby ktore w yciu poswiecaja sie rodzinie .mojemu mezowi nie odpowiadalo to ze dzieci mialy wszystko na czas a on byl o nie poprostu zazdrosny.wymienil wlasne dwoje dzieci na 4 obcych no ale tamta kobieta nie odmawia seksu i nie przejmuje sie potrzebami swoich dzieci czy teraz taki model kobiety ma branie ?
trzymaj sie swoich zasad i swojego zachowania bo jestes dla swoich dzieci teraz jedyna osoba na ktorej koga polegac i widza ze Ty ich kochasz wiesz nie mam prawa powiedziec ze Cie rozumiem bo ja byłam z facetem 3 lata i jest mi bardzo przykro tylu lat a tu 14 ja bym chyba umarla.Jezeli oszukiwał Cie to nie obwiniaj sie tylko uwierz ze nie byl Ciebie wart.Jak mozna byc zazdrosnym o wlasne dzieci w glowie mi sie nie miesci on powinnien Ciebie jeszcze bardziej kochac ze poswiecasz sie dzieciom roszinie jemu a nie latasz na boki.Seks nie jest wszystkim w zyciu.Ty jestes wzorem kobiety ktora mozna chwalic a nie jakiejs ....ktora rozbija rodzine !!!Ja Cie bardzo szanuje bo podziwiam kobiety ktore chca oddawac sie moze nie tylko siedzeniem w domu ale rodzinie dzieciom.Rozmawiaj teraz duzo z dziecmi bo uwierz moja mama rozwiodla sie z moim ojcem z innego powodu ale taka jest roznica ze moj ojciec mnie nie chce znac widzi mnie na ulicy i przechodzi jak kolo obcego tak strasznie to boli ale rozmowianie z dzicmi duzo daje bo ony czesto obwiniaja sie o rozstanie rodzicow w moim przypadku tak bylo mialam straszne wyrzuty nie mowilam o nich mamie bylam z moimi myslami sam na sam i niestety nie moglam sobie z tym poradzic....a pomysl jezeli piszesz ze dzieci nie chca sie z nim spotykac???tu masz najlepszy dowod ze twoje poswiecenia daly efekty dzieci widza ze ty ty ich bardzo kochasz i chronia Cie trwajac przy Tobie widza ze jezeli ktos tobie robi krzywde to i one odsuwaja takich ludzi ktorzy cie rania od siebie ...Zobacz jak dzieci Cie kochaja trzymaj sie i uwierz ze w zyciu na pewno za dobroc milosc poswiecenie zycie Ci sie odwdzieczy pzdrw
Nie zalamuj sie i nie zasmucaj, chociaz nie jest lekko. Swoj swojego znajdzie i obydwoje nie sa warci Ciebie. Co zle musi sie zle skonczys, kwestia tylko czy wczesniej czy pozniej. Idz naprzod i nie oslabiaj swoich si bydlakami, kieruj energie na budowanie swojego i dzieci szczescia. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i cieplo
Ela
Na pewno jest ci teraz ciężko jednak 14 lat to kawał czasu,ale spójrz też na to inaczej jeżeli potrafił zdradzić ciebie równie dobrze może zdradzić ją.Wiesz na coś musiała go złapać jednak z 4 dzieci nie jest łatwo znalezć partnera.Teraz musisz być oparciem dla dzieci,one też się poczuły zdradzone,ale mają ciebie-wspaniałą mamę i z pewnością znajdą w tobie wsparcie i tak sama wesprą ciebie swoją miłością.
Wiem, że Ci ciężko po tylu latach małżeństwa. Myślę że nie jest Ciebie wart. Dziwię si ę tylko, że matka czworga dzieci odebrała ojca Twoim dzieciom. Chyba jej życie niczego nie nauczyło.