Dlaczego on się nie odzywa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on się nie odzywa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dlaczego on się nie odzywa?

Jestem z facetem od prawie roku. Kocham go a on mnie, przynajmniej tak mówi. Na początku naszego związku odzywał się dzień w dzień. Rano pisał dzień dobry, wieczorem dobranoc. Czasami byłam już tym zmęczona i potrafiłam mu odpisywać po kilku godzinach. Pisał on wtedy czy przypadkiem się na niego nie obraziłam itp. Nie robiłam tego specjalnie po porostu rzadko z tel korzystałam. Teraz sytuacja zmieniła się o 180 stopni. Kiedy mi zaczęło bardziej na nim zależeć to on teraz rzadko się odzywa. Zaczynam myśleć, że się mną znudził a o swoich wątpliwościach mówię mu wprost. On mi odpowiada, że to są tylko moje urojenia. Już nie wiem co mam myśleć. Pomóżcie:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on się nie odzywa?

a prócz smsów wieczornnych porannych macie z sobą jakis kontakt telefoniczny w ciagu dnia..??

3

a widzisz, taka mentalność facetów wink

4

a może facet zaczął myśleć,że już "Cię  ma" i nie ma potrzeby tak często się odzywać?

5

też uważam, że nie musi już gonic króliczka albo ma ciekawszy obiekt na oku

6

Albo robi to celowo, żebyś teraz Ty do niego pisała albo sobie odpuścił...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on się nie odzywa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024