Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez if (2011-08-31 10:36:48)

Temat: Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień???

Witam, otóż desperacko szukam pomocy i porad od ludzi, którzy już przez to przechodzili... Chodzi o informację jakiej udzielono mi wczoraj w dziekanacie na temat studiów II stopnia. Chciałam zmienić kierunek po licencjacie, jak to robi mnóstwo osób i nie było z tym żadnego problemu, zalogowałam się, wybrałam kierunek z tych, które mogłam na doradztwo zawodowe i personalne. Jestem po resocjalizacji i nie ma przeciwwskazań, żebym nie mogła tak zrobić. Po jakimś czasie koleżanka dziwi się co ja zrobiłam, bo przecież to się nie opłaca. Zadzwoniłam i faktycznie - powiedziano mi dopiero teraz, że nie będę miała po tych 2 latach uprawnień doradcy... W takim razie pytam - po co jest taka możliwość przejścia na tej uczelni? To jest zupełnie bez sensu... 2 lata nauki i nie można wykonywać wyuczonego zawodu... Nie wiem co teraz robić, chciałam już pożegnać się z resocjalizacją, w której siebie nie widzę sad Co mogę zrobić w takiej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień???

też mnie to dziwi. Ja też planuje iść na drugi kierunek po licencjacie ale mam co do tego obawy..;>

3

Odp: Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień???

System szkolnictwa w Polsce jest naprawdę dziwny... Byle tylko utrudnić!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Zmieniając kierunek po licencjacie nie ma uprawnień???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024