Postanowiena noworoczne. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: Postanowiena noworoczne.

Jakie macie postanowienia noworoczne???
Jak postanowic, aby dotrzymac?

Ps. SZCZESLIWEGO wink:*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Postanowiena noworoczne.

nie przekilnać. ;D

Oj jaaa tez! ;p

4

nie imprezować tak duuużo wink

5

Kociaczek:) napisał/a:

nie imprezować tak duuużo wink

Zacząć się uczyć , chciałbym też by 2009 rok był "czystym" rokiem dla mojego organizmu . Zobaczymy czy się uda.

6

wybrać dobre studia, bo w tym roku na tym mi zależy.

reszta wyjdzie w między czasie. smile

7

CHCIAŁABYM ODUCZYC SIE UŻYWANIA WULGARNYCH SŁÓW smile MAM NADZIEJE ŻE M I   TO SIE UDA:]
POTRZEBA TYLKO CHECI I DOBREJ WOLI:)

8

Moje to bd wybrac dobra szkole i wziac sie do nauki...ciekawe czy sie uda

9

Hmm... moje najwazniejsze to rzucic palenie w koncu, a drugie to mniej przeklinac ... tongue

10

A ja chciałabym mieć więcej cierpliwości do innych, nie wszczynać kłótni z byle powodu, przestać księżniczkować, dać innym więcej z siebie niż dałam w roku poprzednim :-)

11

Przede wszystkim chcę jeszcze schudnąć. W zeszłym roku udało mi się schudnąć 8 kg. To była naprawdę ciężka praca. Nieraz wszystko mnie bolało po kolejnej wizycie w siłowni czy na bieżni, ale dałam radę. Teraz chcialabym też chociaż 5-8 kg schudnąć i będę juz naprawdę zadowolona z mojej wagi. Na szczęście mam mojego chłopaka, który mnie bardzo dopinguje.
Poza tym muszę troszkę popracować nad poprawą mojego zdrowia. Ale to już nie będzie takie ciężkie. I muszę nauczyć się więcej oszczędzać i mniej pieniędzy wydawać na pierdoły smile

12

ja nigdy nie mam postanowień noworocznych, bo tak naprawdę każdy czas jest dobry, żeby sobie cos postanowić.
Życzę wam wytrwałości dziewczyny !

13

Iść na kurs menadżerski w końcu! Albo jakiś inny a później jak go skończę... (ale to już postanowienie na następny rok wink)

14

Zacząć studia MBA ale wczesniej obronić licencjata smile
Pozbyć się tłuszczu tu i ówdzie.

15

Moim postanowieniem noworoczny jest zrobienie generalnych porządków w domu

16

Postanowiłam w koncu zjąć sie swoją kondycja, mniej czasu spedzać przed TV i kom oraz zapisać sie na kurs barmaństwa. I przede wszytskim korzystać z życia jak tylko sie da.:)

17

post przeniesiony

FuckinPrinsess napisał/a:

Moim noworocznym postanowieniem jest dbanie o samą siebie i stawianie sie bie na pierwszym miejcu , dotychczach byłam praktycznie matką teresą i wszyscy zrobili ze mnie niewolnice ! Mam tego dość , mam swoje życie i też chciałabym sie rozwijać ale dotychczas nie moge bo ktoś cały czas podcina mi skrzydła.
Troche egoistyczne ale jak zachowam umiar wszystko będzie ok wink

A jak jest z Wami ?

18

Nigdy nic nie postanawiałam, tym razem mam zamiar to zmienic i dążyć do tego co chce w sobie zmienic. Większość dotyczy mojego charakteru.
Oto kilka: stać sie bardziej asertywna, odnależć w sobie własną wyjątkowość, pokonać swoją zbyt dużą nieśmiałość, nauczyć się pozytywnego myślenia, zrobić coś wyjątkowego wkońcu tylko dla siebie, poza tym dać z siebie wszystko na studiach, troche schudnąć smile

19

W zeszłym roku pierwszy raz zrobiłam sobie postanowienia noworoczne i udało mi się je zrealizować.
W tym roku po pierwsze chcę w końcu zdać prawko. Po drugie dalej chudnąć. Po trzecie gotowanie. Jako że za ponad rok bedę żoną to muszę dobrze umieć gotować a na dzień dzisiejszy to umiem ugotować podstawowe rzeczy, więc chcę się porządnie nauczyć gotować.

20

Ja mam zamiar pozbyć się kompleksów - albo przynajmniej sprawić by wychodziły na światło dzienne o wiele rzadziej.
Czytać więcej książek.

21

a ja tradycjnie bez postanowień big_smile

22

Może wreszcie zainwestuję w kurs prawa jazdy wink

23

ja rowniez kurs prawa jazdy, obrona licencjata i ogarniecie wreszcie swojej wagi... smile

24

Żeby nie zakładać nowego tematu - odświeżymy zeszłoroczny smile

Zapraszam do wpisywania swoich noworocznych postanowień - może jak wszystkie netkobietki będą świadkami będzie większa motywacja do realizacji?

Ja pierwsza:
1. Nauczyć się angielskiego na tyle, żeby móc się porozumieć (teraz jak dzwoni ktoś, kto mówi po angielsku to ja umiem powiedzieć "yes, of course", przełączam do kolegi i proszę, żeby porozmawiał z tym panem co spika w niezrozumiałym dla mnie języku...)
2. Schudnąć smile 12 kg, żeby tak mieć co miesiąc 1 kg na celowniku smile Ale w sumie to jakieś 7 mi starczy do szczęścia
3. Rzucić palenie
4. W pracy renomę leniwca i kombinatora zamienić na renomę niezastąpionego pracownika smile
5. Odebrać dyplom mgr, który od 2 lat leży na uczelni...
6. Nauczyć się jeździć na rolkach do tyłu smile
7. Poprawić kondycję, która w chwili obecnej jest katastrofalna
8. Zadbać o zdrowie, czyli odwiedzić wszystkich specjalistów, do których wybieram się od lat...

25

Ja nie mam postanowień noworocznych. Jeśli będę chciała coś zmienić to to zmienię i nieważne czy z Nowym Rokiem, czy z Wielkanocą, czy w środku wakacji. smile

26

Moje postanowienia:
-ćwiczyć systematycznie
-trzymać dietę
-dbać o siebie
- zapisać się na kurs samoobrony

27

I tak trzymaj  smile

28

Dary napisał/a:

I tak trzymaj  smile

Dary wypowiedz się na temat postanowień noworocznych. smile Posiadasz takowe? Czy raczej nie lubisz sobie nic postanawiać?

29 Ostatnio edytowany przez invi (2010-12-31 12:22:57)

A ja jednak mam zamiar wykorzystać te "postanowienia noworoczne" i w tym roku postanawiam sobie że przestanę obgryzać paznokcie i będe sympatyczniejsza dla świata. smile

30

Ja nigdy nic nie postanawiam na Nowy Rok. smile Skoro można teraz coś postanowić, to równie dobrze uważam, że można w każdy powszedni dzień. smile

31

schudnac...rozpaslam sie bardzo i wygladam jak prosiaczek...

32

Wybaczcie moje drogie, ale postanowienia noworoczne to jeden wielki 'bluszit'. Miliony postanawiają schudnąć, rzucić palenie i oszczędzać a potem g**** z tego wychodzi.

Jak ktoś uważa, że coś powinien zmienić, to niech zmieni to natychmiast a nie od nowego roku!

33

Ania701 napisał/a:

Wybaczcie moje drogie, ale postanowienia noworoczne to jeden wielki 'bluszit'. Miliony postanawiają schudnąć, rzucić palenie i oszczędzać a potem g**** z tego wychodzi.

Jak ktoś uważa, że coś powinien zmienić, to niech zmieni to natychmiast a nie od nowego roku!

Może dla Ciebie to "bluszit", ale też nie wydaje mi się by wiele osób brało je sobie aż tak bardzo do serca... poza tym, moim zdaniem od niczego się nie wzięły- nowy rok, nowe postanowienia- dobry pomysł! Czemu nie? Wiele osób zwleka z tym by sobie coś postanowić, a postanowienia noworoczne co rok o tym przypominają. Więc jak dla mnie to takim "bluszitem" nie jest, a to czy ktoś już sobie dotrzyma swoich postanowień czy nie, to już jego sprawa. Nikomu przecież nie zawadzają. smile)

34

CupraFR napisał/a:
Dary napisał/a:

I tak trzymaj  smile

Dary wypowiedz się na temat postanowień noworocznych. smile Posiadasz takowe? Czy raczej nie lubisz sobie nic postanawiać?

Pewnie że mam rzucić papierosy  big_smile tylko jakoś mi to nie wychodzi  hmm
Co do reszty postanowień to raczej mam takie uprzedzenie że z planów nic nie wychodzi  sad poparte dowodami smile

35

Plany sa dobre bo to jak z autostradami tysiąc tłumaczeń ale plany są .
A ja swoich wypracowanych 55 kg napewno nie zmarnuję!

36

fajki rzucić, nie przeklinać, w przeciwieństwie do wileu z was: przytyć wink

37

Ania701 napisał/a:

może i masz rację ale z nowym 2010 rokiem postanowiłem rzucić palenie i ponad rok nie sięgnąłem po papierosy smile

38

nie mam postanowień noworocznych smile jak ktoś czegoś chce zaprzestać to nie potrzebuje do tego nowego roku tylko np od dziś koniec z tym i tym smile tak samo jak ktoś ma jakieś plany np .prawo jazdy to trza się zapisać i robić a nie mówić smile silna wola to podstawa smile pozdrawiam smile

39

rzucić palenie - od 1 stycznia jakoś się to udaje.
nie jeść fast food'ów - póki co również sukces.

wyciszyć się, nie trajkotać non stop jak katarynka, spowolnić proces tatuowania się.

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024