Body sushi-czyli o.. modelce zamiast talerza! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Body sushi-czyli o.. modelce zamiast talerza!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Body sushi-czyli o.. modelce zamiast talerza!

Tak, jak w temacie. Co sądzicie o tej formie pobudzania kubków smakowych? Jest to na pewno sprawa eksluzywna, droga... ale czy warta zachodu? I przede wszystkim, czy popularna? Wyobrażacie sobie siebie smakujące sushi z kobiecego, bądź męskiego nagiego ciała? Jak myślicie, czy jest to w stanie poruszyć nasze zmysły?

Nyotaimori (jap. ???? prezentacja ciała kobiety), często nazywane jako "body sushi" ? forma jedzenia sashimi lub sushi z ciała leżącej kobiety, zazwyczaj nagiej w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej. Jednym ze skutków podawania jedzenia na ludzkim ciele, jest to że podawane sushi lub sashimi uzyskuje temperaturę bliższą ludzkiemu ciału co dla niektórych koneserów może być postrzegane jako mankament jedzenia w ten sposób.

Praktykowanie nyotaimori nie jest czynnością powszechną w Japonii, lecz jest kojarzona z prostytucją i yakuza. W czwartej odsłonie japońskiego reality show - The Surreal Life modelka Adrianne Curry została żywym talerzem do sushi czym wprawiła w zachwyt pozostałych uczestników programu.

Mniej powszechne jest wykorzystanie mężczyzn do tych samych celów, niemniej wtedy owa czynność nazywa się nantaimori (jap. ????).

Kolejną wariacją nyotaimori jest bondage sushi bar. W tym modelu kobieta występuje przywiązana, w celu zmniejszenia możliwości poruszania lub jego całkowitego uniemożliwienia.

http://www.luksusowi.pl/wp-content/uploads/2010/05/Art-of-body-sushi.jpghttp://www.hilaryshepherd.com/rantsnraves/wp-content/uploads/2009/09/naked-sushi-male-1.JPG

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Body sushi-czyli o.. modelce zamiast talerza!

Rozumiem, że w tym wypadku sztućce nie wchodzą w grę.  Jeszcze by podziabali tą panią tongue
Jakoś do mnie nie przemawia taki rodzaj spożywania. Trochę mało higieniczne. .. i strasznie głupio byłoby jeść z takiego żywego talerza.
No, ale czego ludzie nie wymyślą dla pieniędzy.

3 Ostatnio edytowany przez Jolcia03 (2011-08-21 22:31:20)

Do mnie też to nie przemawia.. Jej,brzydziła bym się jeść w taki sposób.. Na pewno moich zmysłów by to nie poruszyło..  Obrzydliwe jak dla mnie. Ciekawa jestem opini kogoś,kto już miał "przyjemność" spożywać w ten sposób posiłek.

4

O matko, ludzie to już naprawdę dziwaczeją i coraz głupsze rzeczy wymyślają. Strach pomyśleć, co to będzie za kilka/kilkanaście lat.

5 Ostatnio edytowany przez Tisha (2011-08-21 23:05:39)

Ja tam brzydziłabym się jeść z ciała obcego człowieka. Zwłaszcza taką potrawę jak sushi.

Nie wiem czy wiecie, ale świeża ryba szybko się psuje w temperaturze pokojowej, a odmrożona to już w ogóle (bo w wiekszości knajp sushi zamawia się hurtowo ryby i w dzień dostawy dają świeże, a do następnej dostawy podają te, które wcześniej zostały zamrożone - zazwyczaj dostawy są co kilka dni, czasem co tydzień jak jest mniejszy obrót - wiem bo pracowałam kiedyś w sushi barze). Dlatego sushi robi się na bieżąco, zaraz po przyjęciu zamówienia, do tego czasu ryby leżą w lodówce, po podaniu powinno się zjeść wszystko w przeciągu max 40min, a i tak zaleca się popijanie tego alkoholem, żeby zabić bakterie, które w temperaturze pokojowej(przyjmuje sie ok 18 stopni) na mięsie ryby mnożą się natychmiastowo. A jak sobie pomyślę, że taka potrawa podawana jest na człowieku, o temperaturze ciała 36,6 stopni, czyli dwa razy wyższej niż temperatura pokojowa, na ciele, które się jeszcze poci to normalnie obrzydzenie mnie bierze. Po 10-15min taka ryba już zawiera w sobie miliony bakterii(najlepsze środowisko do rozwoju ciepło i wilgotno).

6

Dla mnie - jak najbardziej. Jestem wieeelką wielbicielką pięknych kobiecych ciał wink
Tylko że nie znoszę sushi tongue

7

No dziwne , dziwne big_smile. To chyba jest raczej rozrywka dla osób, które chcą koniecznie popatrzeć na kobiece ciało, a mnie jakoś do tego nie ciągnie smile. Pewnie gratka dla wielu Panów tongue.
No, ale może dzięki temu sushi będzie bardziej popularne , hehe big_smile.

8

Oj nieee...nie podoba mi się taka forma degustacji.Lubie sushi ale nie zjadłabym jej z jakiejś pani lub pana.W takich sprawach jestem tradycjonalistką i wolę zjeść z higienicznego talerza   roll

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Body sushi-czyli o.. modelce zamiast talerza!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024