zamieniłabym np. w żabę .
Każdego zdrajcę , każdą zdrajczynię, każdego kłamcę i kłamczuchę...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zamieniłabym np. w żabę .
Każdego zdrajcę , każdą zdrajczynię, każdego kłamcę i kłamczuchę...
a ja bym radziła tą RUSZCZKĄ poprawić błędy ortograficzne ![]()
a ja bym radziła tą RUSZCZKĄ poprawić błędy ortograficzne
Ubiegłaś mnie moja droga
Chciałam dokładnie to samo napisać ![]()
A co do różdżki to chyba nie byłaby mi potrzebna, wolałabym szybciej zapominać o takich osobach/sprawach i nie męczyć tym umysłu ![]()
A ja gdybym miała czarodziejską różdżkę, zlikwidowałabym z tego świata jedną, jedyną osobę- siebie.
Guniaczek nie mogłam się powstrzymać takie BŁĘDY bardzo bolą moje oczy, a ortografię lubię a jeśli nie znam używam słownika bądź instaluję Pana Poprawiaka na kompie ;]
osobiście ja bym ruszczki nie chciała, wole zapomnieć a z biegiem czasu tej osobie się to odpłaci
z takie założenia wychodzę
Guniaczek nie mogłam się powstrzymać takie BŁĘDY bardzo bolą moje oczy, a ortografię lubię a jeśli nie znam używam słownika bądź instaluję Pana Poprawiaka na kompie ;]
osobiście ja bym ruszczki nie chciała, wole zapomnieć a z biegiem czasu tej osobie się to odpłaci
z takie założenia wychodzę
Przepraszam Wasze oczy .
Niestety nie da się zapomnieć o takich ludziach jeśli to Twoi bliscy. Po za tym trzeba by było wyjechać na bezludną wyspę , gdyż obłuda czycha wszędzie.
Niestety nie da się zapomnieć o takich ludziach jeśli to Twoi bliscy. Po za tym trzeba by było wyjechać na bezludną wyspę , gdyż obłuda czycha wszędzie.
Zapomnieć może i nie
Ale w jakiś tam sposób odciąć się od tego i tylko patrzeć jak sytuacja się odwraca i ONI dostają kopa w tyłek to można
Wiem, bo sama mam blisko siebie takich ludzi i w niektórych przypadkach jest to nawet rodzina.
Aniaaaa29 spox czasem warto pofantazjować co by było gdyby .... wiem że wielu rzeczy nie da wie wykreślić i tak szybko zapomnieć więc trzeba puścić wodze fantazji .. a może chcesz porozmawiać o swoich problemach, to jest bardzo fajne forum i znajdziesz tu wiele ciekawych porad bo są tu kobiety/mężczyźni co mają bardzo duży bagaż doświadczeń i na pewno pomogą dobrym słowem czy radą ![]()
Dziękuję
zamierzam skorzystać . napisałam troszkę na "Poznajmy się "
Ten błąd był celowy, jeszcze raz pasiam Wasze oczy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024