Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...

zamieniłabym  np. w żabę .

Każdego zdrajcę , każdą zdrajczynię, każdego kłamcę i kłamczuchę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...

a ja bym radziła tą RUSZCZKĄ poprawić błędy ortograficzne wink

3

baraBarbara napisał/a:

a ja bym radziła tą RUSZCZKĄ poprawić błędy ortograficzne wink

Ubiegłaś mnie moja droga smile Chciałam dokładnie to samo napisać smile
A co do różdżki to chyba nie byłaby mi potrzebna, wolałabym szybciej zapominać o takich osobach/sprawach i nie męczyć tym umysłu smile

4

A ja gdybym miała czarodziejską różdżkę, zlikwidowałabym z tego świata jedną, jedyną osobę- siebie.

5

Guniaczek nie mogłam się powstrzymać takie BŁĘDY bardzo bolą moje oczy, a ortografię lubię a jeśli nie znam używam słownika bądź instaluję Pana Poprawiaka na kompie ;]

osobiście ja bym ruszczki nie chciała, wole zapomnieć a z biegiem czasu tej osobie się to odpłaci wink z takie założenia wychodzę

6

baraBarbara napisał/a:

Guniaczek nie mogłam się powstrzymać takie BŁĘDY bardzo bolą moje oczy, a ortografię lubię a jeśli nie znam używam słownika bądź instaluję Pana Poprawiaka na kompie ;]

osobiście ja bym ruszczki nie chciała, wole zapomnieć a z biegiem czasu tej osobie się to odpłaci wink z takie założenia wychodzę

Przepraszam Wasze oczy .

Niestety nie da się zapomnieć o takich ludziach jeśli to Twoi bliscy. Po za tym trzeba by było wyjechać na bezludną wyspę , gdyż obłuda czycha wszędzie.

7

Aniaaaa29 napisał/a:

Niestety nie da się zapomnieć o takich ludziach jeśli to Twoi bliscy. Po za tym trzeba by było wyjechać na bezludną wyspę , gdyż obłuda czycha wszędzie.

Zapomnieć może i nie smile Ale w jakiś tam sposób odciąć się od tego i tylko patrzeć jak sytuacja się odwraca i ONI dostają kopa w tyłek to można smile Wiem, bo sama mam blisko siebie takich ludzi i w niektórych przypadkach jest to nawet rodzina.

8

Aniaaaa29 spox czasem warto pofantazjować co by było gdyby .... wiem że wielu rzeczy nie da wie wykreślić i tak szybko zapomnieć więc trzeba puścić wodze fantazji .. a może chcesz porozmawiać o swoich problemach, to jest bardzo fajne forum i znajdziesz tu wiele ciekawych porad bo są tu kobiety/mężczyźni co mają bardzo duży bagaż doświadczeń  i na pewno pomogą dobrym słowem czy radą wink

9

Dziękuję
zamierzam skorzystać . napisałam troszkę  na "Poznajmy się "

Ten błąd był celowy, jeszcze raz pasiam Wasze oczy

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gdybym miała czrodziejską ruszczkę , to każdą osobę która krzywdzi ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024