gdzie spedzacie obecnego sylwestra ???????? ![]()
w ramionach mego ukochanego... a dokladnie gdzie to nie wiem. tu czy tam, byle z nim ![]()
w ramionach mego ukochanego... a dokladnie gdzie to nie wiem. tu czy tam, byle z nim
oooo tak samo jak ja.
nie ważne gdzie, jak ...
ważne, że z nim.
juz drugi sylwester razem ![]()
dokladnie drugi.. nasza rocznica ![]()
Sylwester łączy ![]()
jewdnak mnie połączyły urodziny kolegi xD
miesiąc wcześniej niż Ty, Cookie ![]()
Na sylwestrowych imprezach są przeważnie same pary .
Szanse na poznanie potencjalnego partnera są żadne .
To tylko moje zdanie
ja domówka u kumpla. ale oczywiście idziemy tam razem z Dziubkiem. nasz też drugi sylwester.
) oby ich było jak najwięcej. ![]()
A myślałam, że to forum dla samotnych...
A myślałam, że to forum dla samotnych...
Samotni nie pasują nigdzie , nawet na fora intenetowe. Psują tylko nastrój innym użytkownikom.
Dlaczego tracisz nadzieję ? Przecież to okres świąt , wszystko jest takie piękne , miłość czeka na każdym rogu ......
A ja prawdopodobnie nie spędze sylwestra z moim chłopcem:( tylko z przyjaciółka, albo przyjaciółkami. Gdyby mozna było mieć ich wszystkich razem przy sobie tej nocy...Ehh...
a mój sylwester w tym roku będzie wyglądał tak:
Sama Ze Sobą Samą Będę Ja !!!!
No może ja i butelka Martini Asti
A ja prawdopodobnie nie spędze sylwestra z moim chłopcem:( tylko z przyjaciółka, albo przyjaciółkami. Gdyby mozna było mieć ich wszystkich razem przy sobie tej nocy...Ehh...
dlaczego nie ze swoim mężczyzną? :>
pewnie w pracy bedzie.. bo niestety ludzie teraz nawet w swieta pracuja..
A ja z rodzicami
z partnerem
z moim bratem i Jego dziewczyną
miejsce: u mnie w domu ![]()
Będzie świetnie, ekipa sprawdzona ;p
W zeszłym roku pozwoliliśmy sobie z partnerem na wyskoczenie do hotelu na gorącą noc
1 stycznia 2009 to nasza trzecia rocznica
)
paulla napisał/a:A ja prawdopodobnie nie spędze sylwestra z moim chłopcem:( tylko z przyjaciółka, albo przyjaciółkami. Gdyby mozna było mieć ich wszystkich razem przy sobie tej nocy...Ehh...
dlaczego nie ze swoim mężczyzną? :>
Troche zawikłana sytuacja. Jestesmy ze sobą niedługo. Ja organizowałam sobie zabawe z przyjaciółką dużo wczesniej niz z nim zaczelo sie dzić cos poważniejszego. Pomomo iz zapraszał mnie na sylwestra to musiałąm mu odmówić, bo przecież nie mogłabym zostawić samej przyjaciółki. Póki co ja znam duuuzo dłuzej i to na niej mi bardziej zależy. Czułabym sie okropnie gdybym ja wystawiła. Ale to nie zminia faktu ze chciałabym spedzić tego sylwka i nimi oboje.:)
Pauola wiec czemu nie spedzisz sylwestra z nim i nia razem ??? co stoi na przeszkodzie??
A ja z rodzicami
z partnerem
z moim bratem i Jego dziewczyną
miejsce: u mnie w domu
Będzie świetnie, ekipa sprawdzona ;pW zeszłym roku pozwoliliśmy sobie z partnerem na wyskoczenie do hotelu na gorącą noc
![]()
1 stycznia 2009 to nasza trzecia rocznica
)
jak pisałam już wcześniej - sylwester łączy. he
z tym hotelem to dobry pomysł w sumie ![]()
mi w tym roku przypadnie spedzic z 10 letnim synem i 15 letnia corka tesciow, zgodziłam sie ich pilnowac bo oni od wielu lat nigdzie nie byli.
bardzo to miłe ![]()