sylwester 2008/2009 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » sylwester 2008/2009

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: sylwester 2008/2009

gdzie spedzacie obecnego sylwestra ???????? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sylwester 2008/2009

w ramionach mego ukochanego... a dokladnie gdzie to nie wiem. tu czy tam, byle z nim smile

3

CookieBitch napisał/a:

w ramionach mego ukochanego... a dokladnie gdzie to nie wiem. tu czy tam, byle z nim smile

oooo tak samo jak ja.
nie ważne gdzie, jak ...
ważne, że z nim.
juz drugi sylwester razem smile

4

dokladnie drugi.. nasza rocznica wink

5

Sylwester łączy smile

jewdnak mnie połączyły urodziny kolegi xD
miesiąc wcześniej niż Ty, Cookie big_smile

6

Na sylwestrowych imprezach są przeważnie same pary .
Szanse na poznanie potencjalnego partnera są żadne .
To tylko moje zdanie

7

ja domówka u kumpla. ale oczywiście idziemy tam razem z Dziubkiem. nasz też drugi sylwester. smile) oby ich było jak najwięcej. wink

A myślałam, że to forum dla samotnych...

9

tracę_nadzieję napisał/a:

A myślałam, że to forum dla samotnych...

Samotni nie pasują nigdzie , nawet na fora intenetowe. Psują tylko nastrój innym użytkownikom.
Dlaczego tracisz nadzieję ? Przecież to okres świąt , wszystko jest takie piękne , miłość czeka na każdym rogu ......

10

A ja prawdopodobnie nie spędze sylwestra z moim chłopcem:( tylko z przyjaciółka, albo przyjaciółkami. Gdyby mozna było mieć ich wszystkich razem przy sobie tej nocy...Ehh...

11

a mój sylwester w tym roku będzie wyglądał tak:

Sama Ze Sobą Samą Będę Ja !!!!

No może ja i butelka Martini Asti

12

paulla napisał/a:

A ja prawdopodobnie nie spędze sylwestra z moim chłopcem:( tylko z przyjaciółka, albo przyjaciółkami. Gdyby mozna było mieć ich wszystkich razem przy sobie tej nocy...Ehh...

dlaczego nie ze swoim mężczyzną? :>

13

pewnie w pracy bedzie.. bo niestety ludzie teraz nawet w swieta pracuja..

14

A ja z rodzicami smile z partnerem wink z moim bratem i Jego dziewczyną wink miejsce: u mnie w domu wink
Będzie świetnie, ekipa sprawdzona ;p

W zeszłym roku pozwoliliśmy sobie z partnerem na wyskoczenie do hotelu na gorącą noc wink

1 stycznia 2009 to nasza trzecia rocznica wink)

15

aguus_ napisał/a:
paulla napisał/a:

dlaczego nie ze swoim mężczyzną? :>

Troche zawikłana sytuacja. Jestesmy ze sobą niedługo. Ja organizowałam sobie zabawe z przyjaciółką dużo wczesniej niz z nim zaczelo sie dzić cos poważniejszego. Pomomo iz zapraszał mnie na sylwestra to musiałąm mu odmówić, bo przecież nie mogłabym zostawić samej przyjaciółki. Póki co ja znam duuuzo dłuzej i to na niej mi bardziej zależy. Czułabym sie okropnie gdybym ja wystawiła. Ale to nie zminia faktu ze chciałabym spedzić tego sylwka i nimi oboje.:)

16

Pauola wiec czemu nie spedzisz sylwestra z nim i nia razem ??? co stoi na przeszkodzie??

17

Panna Katarzyna napisał/a:

A ja z rodzicami smile z partnerem wink z moim bratem i Jego dziewczyną wink miejsce: u mnie w domu wink
Będzie świetnie, ekipa sprawdzona ;p

W zeszłym roku pozwoliliśmy sobie z partnerem na wyskoczenie do hotelu na gorącą noc wink

1 stycznia 2009 to nasza trzecia rocznica wink)

jak pisałam już wcześniej - sylwester łączy. he

z tym hotelem to dobry pomysł w sumie smile

18

mi w tym roku przypadnie spedzic z 10 letnim synem i 15 letnia corka tesciow, zgodziłam sie ich pilnowac bo oni od wielu lat nigdzie nie byli.

19

smile bardzo to miłe wink

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » sylwester 2008/2009

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024