Okrągła twarz: Jaką fryzurę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Okrągła twarz: Jaką fryzurę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Okrągła twarz: Jaką fryzurę?

Mam okrągłą twarz. Ubieram się bardzo sportowo. Mam blond włosy, a na nich czarne pasemka. Chciałabym zrobić jeszcze rude (miedziane) pasemka. A później zrobić dredy?  Co o tym sądzicie?  Czy dredy będą mi pasować do okrągłej twarzy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okrągła twarz: Jaką fryzurę?

Dredy "ściągną" Ci włosy i co za tym idzie- odsłonią twarz i uwydatnią kształt. Mnie się ogólnie dredy u dziewczyn nie podobają, więc moje zdanie nie będzie obiektywne smile

Do okrągłej twarzy pasuje grzywka na bok i pasemka włosów, które lekko zachodzą na policzki; też mam okrągłą twarz i teraz mam takiego dłuższego "boba" i uważam, że dobrze wyglądam, znajomi też tak twierdzą, mimo że gdzieś czytałam, że "bob" nie pasuje okrągłej buzi.. wink

3

Panno_m, mam tak samo, jak Ty. Okrągła twarz i bob prawie że do ramion.Do tego grzywka na bok. Jak dla mnie jest ok. W sumie bardziej kierowałam się swoją wygodą, a nie tym, co będzie mi pasować, a że okazało się, że jest dobrze, to tak zostawiam. I jestem zadowolona.

Co do dredów, mam takie samo zdanie, jak Ty. Przy okrągłej twarzy trzeba ją wyszczuplić włosami, dredy raczej nie podołają.

4 Ostatnio edytowany przez agusia5555524 (2011-08-06 20:26:37)

Co waszym zdaniem mam z nimi zrobić jeżeli nie lubię rozpuszczonych włosów?

5

Nie napisałaś jak długie masz włosy, może dałoby się je luźno upiąć? Bo tak ściągniesz je mocno do tyłu to będzie taki efekt jak przy wspomnianych dredach..  http://i48.tinypic.com/16ghd00.jpg Możesz trochę zmodyfikować, nie wiem, na ile to się nie będzie "kłócić" z Twoim wyobrażeniem sportowego stylu.. Ja uważam, że będzie pasować, w końcu jesteś dziewczyną, nie tylko krótkie włosy pasują do sportowych ciuchów smile Ważne są też detale, więc zrezygnuj z jakiś kolorowych, świecących wsuwek.

6 Ostatnio edytowany przez agusia5555524 (2011-08-10 00:25:13)

Dziękuję za pomoc smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Okrągła twarz: Jaką fryzurę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024