Jak zdobyć Twoją miłość, uwagę, sympatię? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zdobyć Twoją miłość, uwagę, sympatię?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Jak zdobyć Twoją miłość, uwagę, sympatię?

Znalazłam tu kilka wątków, w których pytacie co zrobić, aby rozkochać w sobie mężczyznę, co znaczy mniej więcej tyle, że mówimy o sytuacji kiedy to ,,obiekt" został już wypatrzony, ale niestety trzeba go jeszcze usidlić.

Doskonale jednak wiemy, że życie nas czasem zaskakuje, bywa więc i odwrotnie - ktoś, kto początkowo nie zwracał naszej uwagi, po pewnym czasie okazuje się być tym wymarzonym. No właśnie! smile Tu rodzi się moje dzisiejsze pytanie: co mężczyzna musi zrobić, aby Cię w sobie rozkochać, zdobyć Twoją uwagę, sympatię, miłość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zdobyć Twoją miłość, uwagę, sympatię?

Hm.... musi stać się moim przyjacielem  smile przede wszystkim  smile a reszta to już kwestia czasu  wink

3

Musi sprawić żebym dobrze się czuła w jego towarzystwie,swobodnie,musi mnie zaintrygować, pamiętaj kobieta lubi być adorowana ale bez przesady my też lubimy zdobywać.Tak więc nie odkrywaj od razu wszystkich kart, możesz jej dać do zrozumienia że ci się podoba ale nie mów jej od razu że chcesz ją zaciągnąć przed ołtarz.POWODZENIA

4

Olinka napisał/a:

Tu rodzi się moje dzisiejsze pytanie: co mężczyzna musi zrobić, aby Cię w sobie rozkochać, zdobyć Twoją uwagę, sympatię, miłość?

Co musi zrobić... Przede wszystkim, musi chcieć mnie poznać! Musi chcieć poznać mój świat, moje myśli. Zrozumieć moje pasje. I być w tym autentyczny. Musi być zainteresowany moim mózgiem i ciałem jednocześnie smile Rozmowa jest dla mnie niezwykle ważna.

5

Musi być pewnym siebie facetem o sporym poczuciu humoru,który ma "to coś".

6

Musi być mega wesoły i przyjacielski.

7

marynata napisał/a:
Olinka napisał/a:

Tu rodzi się moje dzisiejsze pytanie: co mężczyzna musi zrobić, aby Cię w sobie rozkochać, zdobyć Twoją uwagę, sympatię, miłość?

Co musi zrobić... Przede wszystkim, musi chcieć mnie poznać! Musi chcieć poznać mój świat, moje myśli. Zrozumieć moje pasje. I być w tym autentyczny. Musi być zainteresowany moim mózgiem i ciałem jednocześnie smile Rozmowa jest dla mnie niezwykle ważna.

I musi mnie akceptować taką jaką jestem z wadami i zaletami na szczęście wad mam mało bo tylko obgryzam paznokcie raczej to jest nałóg i może wady jeszcze by się znalazły których nie poznałam ja sama.

8

Przede wszystkim musi mieć to 'coś'. I oczywiście charakterek, a nie jakieś ciepłe kluchy.
Poza tym, dobrze jest, gdy:
- nie pali i nie pije
- nie jest maminsynkiem
- umie zadbać o siebie i nie rozwala swojej całej wypłaty na głupoty
- muszę widzieć w nim ojca swoich dzieci - czytaj odpowiedzialny i kochający.

Dzięki Bogu takiego znalazłam smile

9

Juliette napisał/a:

Przede wszystkim musi mieć to 'coś'. I oczywiście charakterek, a nie jakieś ciepłe kluchy.
Poza tym, dobrze jest, gdy:
- nie pali i nie pije
- nie jest maminsynkiem
- umie zadbać o siebie i nie rozwala swojej całej wypłaty na głupoty
- muszę widzieć w nim ojca swoich dzieci - czytaj odpowiedzialny i kochający.

Dzięki Bogu takiego znalazłam smile

To też racja.

10

No tak musiałby czyms zaskoczyc, pozniej człowiek sie zastanawia dlaczego wczesniej sie nie zeszlismy, ale takie jest zycie.

11

hmmm....Musi mieć "to coś " pociągającego a jednocześnie musi być w stu procentach sobą a nie jakimś pozerem.

12

I przy rozmowie ma patrzeć w oczy a nie w dekolt smile

Ja przez dlugi, dlugi czas mialam swoj wymarzony typ faceta i tylko takiego szukalam. Wysoki, przystojny brunet,brazowe oczy, romantyk, niewiele starszy ode mnie itp... Az do momentu, gdy przypadkiem poznalam pewnego mezczyzne. Byl niskim blondynem o niebieskich oczach i nie myslalam, ze kiedykolwiek cos miedzy nami bedzie. Ja mialam 20 lat, on 27 i nasze zainteresowania zupelnie sie roznily. Spotykalismy sie przez jakis czas i zakochalam sie w nim. Spodobala mi sie jego doroslosc,odpowiedzialnosc, szczerosc, poczucie humoru i to, ze doslownie wszystko potrafi zrobic! Poza tym jest bardzo inteligenty i  wiele rzeczy mnie nauczyl. Dzieki niemu stalam sie lepszym czlowiekiem. I wlasnie tymi cechami zdobyl moja milosc wink

14

pina_mc napisał/a:

I przy rozmowie ma patrzeć w oczy a nie w dekolt smile

Który to dekolt kobiety często odsłaniają "przypadkiem" wink

15

Nie ma reguły. Czasem chłopak mógłby stawać na rzęsach, lecz nie rozkochałby mnie w sobie, do miłości się nie zmusi. Tak to już jest, że pomiędzy kimś a kimś może coś być, a pomiędzy np już inną dwójeczką nigdy nie będzie miłości, gdyż nie jest im to "pisane". W końcu nie jesteśmy w stanie zakochać się w każdym na tym globie, jest to "coś" i to nas przyciąga.
Czasem jest ta chemia, czasem nie ma.
Dlatego jak mam odpowiedzieć co facet ma zrobić, by rozkochać? Nic. Być sobą. Jeżeli ma coś być to będzie, jeżeli nie to nie. Nic na siłę. Nie ma magicznego zaklęcia, dzięki której można kogoś rozkochać.
Taka prawda smile

16

Truskaweczko, ale tu właśnie o to chodzi, żebyś spróbowała nazwać co to jest ,,to coś", co niezmiennie Cię w mężczyznach pociąga wink. Oczywiście, że nie każdy jest w stanie Cię w sobie rozkochać, ale jedna osoba będzie bliższa temu ideałowi, a drugiej już będzie do niego bardzo daleko.

17

Hmm, jeżeli chodzi o konkretne cechy pożądane , to na pewno poczucie humoru, zawsze mnie przyciągało, oczywiście musi być podobne do mojego, nadawanie na tych samych falach, rozumienie się bez słów, podobne zainteresowania pożądane, kultura osobista , troska o mnie.

18

Ze względu na specyfikę dyskusji oraz treść tematu nie wypowiem się, zaglądnąłem tylko z ciekawości widząc tu znajomych z innych dyskusji.
Mam nadzieję, że ani Wy ani Pani redaktor, nie macie nic przeciwko temu że Was odwiedziłem. I korzystając z okazji serdecznie pozdrawiam smile

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zdobyć Twoją miłość, uwagę, sympatię?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024