Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
jeszcze nie współżyłam, ale słyszałam,że można się kochać samemu, i że podobno mozna nawet osiągnąć orgazm!!! ciekawi mnie ten osławiony orgazm, jakie to uczucie i chcę spróbować, podobno potem jak się ludzie onanizują to łatwiej osiągają orgazm jak się kochają z partnerem? jak to się robi, jak się można samemu pobudzić i czy nie uszkodzę się w ten sposób??? czy już to robiłyście???
Każdy sam musi wybadać co sprawia mu największą przyjemność. Jak chcesz zobaczyć jak smakuje orgazm pochwowy możesz spróbować z wibratorem, ale rozumiem,ze chcesz się bez niego obejść? Po prostu pocieraj łechtaczkę dwoma palcami, w różne strony, na tyle długo aż poczujesz rozkosz:)sam będzies zmusiała wyczuć kiedy to już właśnie to:)
A skąd wiadomo,że to właśnie to??? I tylko to pocieranie wystarczy???
No nei da sięnie zauważyć:) będziesz wiedziec jak poczujesz i będzie ci po prostu dobrze, i będziesz chciała by trwało jak najdłużej to będzie to!Możesz właśnei dwoma palcami w dół w górę i na boki, po prostu pieścisz łechtaczkę. Ja za radą kumpeli próbowałam też ósemki, kreśliłam ósemkę w okolicy punktu rozkoszy, no a na rozgrzewkę czasem zaciskam krocze, zresztą sam azobaczysz co ci się najbardziej podoba:)
no też próbowałam, ale ten pierwszy mi bardziej odpowiada!a z trójpalcówką ktoś próbował???
a zaciskanie krocza to zwykle tak jako "grę wstępną" stosuję:)
z kroczem też sprawdzałam, ale mnie nie rusza!!! trójpalcówka też,trudna!!!serdecznym i i wskazującym trzeba rozchylić wargi sromowe i środkowym bawić się łechtaczką!!!wolę zwykłe pocieranie, najszybciej wtedy odlatuję!!!szybciej niz z facetem:)
no to spróbuję chyba to zaciskanie krocza i to pocieranie-musze tylko sobie sprawdzić w sieci czy na pewno to co myślę to łechtaczka:)mam nadzieję, że to nie ma jakiegoś złego wpływu na zdrowie!!!
najwyżej się trochę poobcierasz, ale to nic złego, na inne części ciała to nie ma wpływu, więc spokojnie. barzdiej mozesz się poobcierać jak być przez ubranie lub bieliznę próbowała a tak- spokojnie,spodoba Ci się:)
w razie czego nie idź zarz potem do ginekologa, bo on od razu zobaczy i może być głupia sytuacja-no ale jakby co możesz się posmarować Sudocreamem albo Stelaktivem i szybciej się zagoi:) ale dla zdrowia nie ma ubytków , chyba tylko pozytywy jak sam seks:)
Miła rzecz, wiesz co chcesz i jak i ile ,ale łatwo można się uzależnić!!!I potem mężczyzna nie daje już takiej przyjemności:( ale trzeba spróbować, by móc wiedzieć czym to smakuje!!!a otarć to się nie ma co bać,jak się jest delikatnym nic sie nie dzieje!!!
Podobno tym co sie masturbuja wyrastaja wlosy miedzy palcami
![]()
taaaak, a po seksie oralnym włosy na języku :p
No
I na twarzy
To tez grzech smiertelny ! Niektore kobitki to nawet sie tam nie myja bo nie chca sie tam dotykac
Latwo takie poznac , bo smierdza nieziemsko:D
Jeanne napisał:
No
I na twarzy
To tez grzech smiertelny ! Niektore kobitki to nawet sie tam nie myja bo nie chca sie tam dotykac
Latwo takie poznac , bo smierdza nieziemsko:D
yyy no nie chce mi się w to wierzyć ![]()
a tak wracając do masturbacji, to nie chce mi się wierzyć że ktoś może tego nie UMIEĆ, wydawało mi się że to przychodzi naturalnie i w gruncie rzeczy każdy wie co i jak
no ale jak brakuje wiedzy... w niektórych książkach lub filmach (jestem świeżo po jednym takim, miłosny przewodnik) jest sporo uwagi poświęconej masturbacji - w pojedynkę oraz w parach, ponoć facetów to strasznie podnieca ![]()
Karkat- zgadzam się z Tobą- to po prostu się WIE
Wystarczy trochę odwagi i chęci.. Moim zdaniem trzeba poznawać swoje ciało, by nawet podczas stosunku z partnerem wiedzieć, jak go kierować by osiągnąć "szczyt" ![]()
wiecie co? ja to sie masturbuje inaczej(jezeli mozna to nazwac masturbacja) poprostu wsadzam sobie koldre albo miśki do majtek i...mam. sprawdzony sposob. na serio! mialam orgazm!
Hmm... Ciekawe ..
Nigdy na to nie wpadłam ![]()
to proste poprostu wprawiasz paluszki w ruch i dobrze sie bawisz
Ale do tego trzeba dorosnąć! Zobaczcie ile ona ma lat! Chce spróbować, ale nie wie jak się do tego zabrać... Może ty nie czujesz jeszcze takiej potrzeby? - bo takie rzeczy się czuję! Ja tam się nikogo nie pytałam jak zrobilam to pierwszy raz, to natura mną kierowała! Może nic na siłe, co? Niech to samo do Ciebie przyjdzie, poczekaj, poczuj to... Do niektórych spraw trzeba dorosnąć, dojrzeć. Na wszystko kiedyś w życiu przychodzi czas. A jak się robi coś na siłe - to nie jest to przyjemne, a wręcz możę cię zrazić do niektórych spraw.
Madzia7 napisał:
Ale do tego trzeba dorosnąć! Zobaczcie ile ona ma lat! Chce spróbować, ale nie wie jak się do tego zabrać... Może ty nie czujesz jeszcze takiej potrzeby? - bo takie rzeczy się czuję! Ja tam się nikogo nie pytałam jak zrobilam to pierwszy raz, to natura mną kierowała! Może nic na siłe, co? Niech to samo do Ciebie przyjdzie, poczekaj, poczuj to... Do niektórych spraw trzeba dorosnąć, dojrzeć. Na wszystko kiedyś w życiu przychodzi czas. A jak się robi coś na siłe - to nie jest to przyjemne, a wręcz możę cię zrazić do niektórych spraw.
w innym watku wlasnie pisalam ze mnie do tego nie ciagnie. jestem od niej troszke starsza tylko. i chyba nie doroslam ![]()
Madzia ma rację- musi przyjść odpowiedni moment na takie działania. W moim przypadku to był całkowity spontan i to w tym wszystkim było najlepsze- do końca nie wiedziałam co robić, ręce same trafiły
Natura sama dobrze wie kiedy zadziałać .. Nie warto niczego robić na siłę.
Przez przypadek wszedłem na to forum i przeczytałem wasze posty i zgadzam się z teorią że na wszystko przyjdzie czas a z tym że masturbacja kobiet podnieca męszczyzn to wow!...jedna z największych fantazji męszczyzny patrzeć na masturbującą się kobiete...
Pozdrawiam
Skoro pisze to facet, to jakaś prawda musi w tym być
Więc Kobietki! Rzućmy wstyd w kąt ![]()
Ale nie nia tym poście - tu padło pytanie jak się to robi pierwszy raz... Zakładamy drugiego posta, jak my to robimy?
dobra więc jak???