Jak poderwać nieśmiałego faceta?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać nieśmiałego faceta??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Jak poderwać nieśmiałego faceta??

Najpierw zacznę od pytania: osobnik płci męskiej w wieku 18 lat to facet, chłopak czy już mężczyzna? Nazwę go najprościej - on. No więc ten "on" chodzi ze mną do klasy. On strasznie bezosobowa forma nazwę go K. no już lepiej wink

K. jest miłym nieśmiałym, chłopakiem. Często tańczymy razem poloneza daje mi do zrozumienia że mnie lubi;) Tego sylwestra moja koleżanka postanowiła zorganizować sylwestra u siebie w domu. Będzie tam dużo osób z mojej klasy w tym K.  Podobno jest dużo sposobów na podryw... ale wiele jest nieskutecznych ...zaczęłam więc od najprostszej formy od rozmowy poznałam go trochę i co dalej?? Oczywiście będę dalej z nim rozmawiała ale chciałabym żebyście mi podpowiedziały jakieś triki?? Napewno jesteście bardziej doświadczone niż ja:) Więc czekam na odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poderwać nieśmiałego faceta??

a po co szukać jakiegos sposobu na podryw? bądź sobą, porozmawiaj z nim, napijcie się razem szampana o północy a może wszystko się samo ułoży smile

3

Dokładnie. Pokaz mu, ze Ci wpadł w oko. Powodzenia.

4

powiem wiecej.. ja i moj kochany jestesmy ze soba wlasnie od sylwestra... ja nie pilam ale on tak i chyba mu na odwage to weszlo i dlaego sie salo jak stalo.

5

no wszystko ładnie pieknie ale ja bym chciała być trochę kokietką...

6

możesz spróbować, ale ostrożnie, bo może się chłopak wystraszyć. nie bądź nachalna, spróbuj być jak najbardziej sobą smile

7

moia kolezanka miala podobny problem. I podobna sytuacje. z tym,ze znajoma zaprosila "ich" na jedna impreze.
i przez caly wieczor rozmawilali, wyglupiali sie i bylo milo.ale on zbyt niesmialy...  i az ja nerwy braly,ze daje mu takie sygnaly a tu nic! ona miala chec tanczyc, on wstydziuszek nie. wiec powiedziala albo ze mna tanczysz albo odprowadzasz mnie do domu!!! i on zdecydował sie na to drugie, ale to juz cos. Pogawęrzyli w drodze powrotnej i na dobranoc dala mu buziaka i powiedziala,ze jej wpadl w oko. od tamtej pory sie zaczelo. sa razem rok. smile
bedzie dobrze.
a sylwester temu wszystkiemu sprzyja nad wyraz! smile powodzenia.

8

Ja znowu trafiłam na straszne niedostepnego chłopaka, aczkolwiek tez jest nieco niesmiały. To do niego nalezał pierwszy krok, aczkolwiek kolejne były moje. Nie mogłam sobie odpuscic takiego ciacha.;) Az on mnie zaprosił na impreze, troche wypił i sie osmielił. Od tamtej pory jestesmy para.:) Wczesajka, widze ze z Twojej koleżanki konkretna babka jest.:D

9

oj konkretna, az czasami wydaje mi sie ze za mocno... big_smile ale działa jej to na korzysc.
niespełna miesiac po tej imprezie zaproponowała mu wyjazd na tydzien (gdzies za granice), to znaczy zaproponowanie to moze nie bylo...-przyniosla mu bilet lotrniczy. i powiedziala,zeby sie nie spoznil na lotnisko o tej i o tej.

wariatka. ale chciala, walczyla a teraz ma.

smile

10

widze ze u wielu par wszystko zaczyna sie od sylwestra wink

11

No więc jest to jakąś nadzieją dla samotnych forumek- sylwester tuż tuż wink

A co na chłopaka? Chyba i tak co byś nie zaplanowała to i tak dopiero na miejscu okaże się co może się wydarzyć a co nie, bo los lubi nam płatać figle:) Więc ja bym poszła na spontana i była sobą;)

12

bez gadania musisz być sobą. jeśli coś ma z tego być, to tylko dlatego, że pokażesz mu siebie, a nie jakąś wymyśloną dziewczynę. naturalność, spontaniczność, to się liczy. a nie udawanie kogoś, kim nie jesteśmy. powodzenia. smile

13

Dziękuję  za dobre rady;)

14

powodzenia:)

15

a mój chłopak w sylwestra nie wiedział o moim instnieniu (no prawie, bo znał mnie z uczelni, był kumplem, ale nawet nie pomyślał, żeby mi życzonka złożyć) a w walentynki to taki był zakochany, że przyjechał do mnie po notatki, które miał w swoim plecaku big_smile:D:D

16

Ewelina18 napisał/a:

Najpierw zacznę od pytania: osobnik płci męskiej w wieku 18 lat to facet, chłopak czy już mężczyzna? Nazwę go najprościej - on. No więc ten "on" chodzi ze mną do klasy. On strasznie bezosobowa forma nazwę go K. no już lepiej wink

K. jest miłym nieśmiałym, chłopakiem. Często tańczymy razem poloneza daje mi do zrozumienia że mnie lubi;) Tego sylwestra moja koleżanka postanowiła zorganizować sylwestra u siebie w domu. Będzie tam dużo osób z mojej klasy w tym K.  Podobno jest dużo sposobów na podryw... ale wiele jest nieskutecznych ...zaczęłam więc od najprostszej formy od rozmowy poznałam go trochę i co dalej?? Oczywiście będę dalej z nim rozmawiała ale chciałabym żebyście mi podpowiedziały jakieś triki?? Napewno jesteście bardziej doświadczone niż ja:) Więc czekam na odpowiedź

hiii coś mi to przypomina wink Sytuację sprzed trzech lat wink Też Sylwester wink
Też szukałam sposobu na podryw, chciałam jakoś zainteresować sobą nieśmiałego chłopaka wink Moja przyjaciółka poradziła, bym wypiła na odwagę wink)) Nie znałam swoich możliwości ;p I teraz uwaga mój sposób ;p : podeszłam do Niego, zarzuciłam Mu ręce na szyję i namiętnie pocałowałam wink Do dziś jesteśmy razem i za półtora roku bierzemy ślub ;p
Ale nie polecam sposobu, mało się pamięta ;p

17

to moze i u mnie cos sie zmeni w tego sylwestra. Ja znam swojego nieśmialego juz 5 lat. chodzilismy do jednej klasy do liceum. Wtedy mu sie podobalam- przynajmniej inni tak twierdzili, ale ja traktowalam go jak kolega- bo milosc bywa slepa. Dzis role sie odwrócily. To ja bym chciala byc z nim, a on... jest dziwny!! Wiem ze nigdy nie mial dziewczyny i to mnie szokuje. Bo w koncu nieczego mu nie brakuje;) za kazdym razem jak sie spotkamy powiecmy na jakiejs imprezie to jest fajnie- ogólnie jest strasznie zabawny i fajnie mi sie z nim spedza czas. No ale z drugiej storny to jego poczucie humoru jest jego wadą- bo on nigdy nie jest powazny!!! Nigdy jeszcze zaden chlopak mnie tak nie irytowal a tym samym inspirowal! bo po kazdej imprezie jak by go wcieło. nie odzywa sie wogóle. za dwa dni sylwek a ja nie wiem czy wybrac sylwester na którym bedzie on i kolejny raz strac sie o jego wzgledy czy po prostu dac sobie spokoj i spędzic sylwestra z daleka od niego. ehh...

18

zdezorientowana napisał/a:

to moze i u mnie cos sie zmeni w tego sylwestra. Ja znam swojego nieśmialego juz 5 lat. chodzilismy do jednej klasy do liceum. Wtedy mu sie podobalam- przynajmniej inni tak twierdzili, ale ja traktowalam go jak kolega- bo milosc bywa slepa. Dzis role sie odwrócily. To ja bym chciala byc z nim, a on... jest dziwny!! Wiem ze nigdy nie mial dziewczyny i to mnie szokuje. Bo w koncu nieczego mu nie brakuje;) za kazdym razem jak sie spotkamy powiecmy na jakiejs imprezie to jest fajnie- ogólnie jest strasznie zabawny i fajnie mi sie z nim spedza czas. No ale z drugiej storny to jego poczucie humoru jest jego wadą- bo on nigdy nie jest powazny!!! Nigdy jeszcze zaden chlopak mnie tak nie irytowal a tym samym inspirowal! bo po kazdej imprezie jak by go wcieło. nie odzywa sie wogóle. za dwa dni sylwek a ja nie wiem czy wybrac sylwester na którym bedzie on i kolejny raz strac sie o jego wzgledy czy po prostu dac sobie spokoj i spędzic sylwestra z daleka od niego. ehh...

Ja mojego znałam wtedy już 11 lat wink Zaliczyliśmy razem podstawówkę, a potem przyjaźniliśmy się przez kilka lat. Coś tam do mnie czuł, ale był tak nieśmiały, że poprzestaliśmy na przyjaźni i wspólnych wyprawach rowerowych wink
I jestem jego pierwszą dziewczyną big_smile:D:D Więc sytuacja jest taka sama, jak u Ciebie. Też mnie to szokowało, ale teraz się z tego cieszę niemiłosiernie big_smile No porównując dalej.... Mój nigdy nie jest śmieszny... ciągle poważny ;/ Więc tutaj mam Twój kawaler plusa wink
Życzę Ci by ten Sylwester wszystko w Twoim życiu zmienił wink

19

słuchaj, nie przesadzaj z tym kokietowaniem i raczej postaw na naturalność wink
sukces murowany.

powodzonka smile

20

Pewnie , nie warto udawac kogoś kim sie nie jest. Moj chłopiec tez nalezy do niesmiałych, ja zreszta tez.;) Ale nie mogłam zrezygnowac bez walki z takiego ciacha. Znamy sie tak niedługo, a ile juz łez przez niego wylałam. Opłacało sie.:) Jestem szczesliwa jak nigdy dotad. I apropo alkoholu, zaczełam sobie zartować, ze powinien ciagle pić bo wtedy robi sie smiały. I w sumie zostalismy para po imprezie. Jak zwykle to ja za nim latałam, tak na owej imprezie to on latał za mna.:)

21

hej, od niedawna spotykam sie z pewnym chłopakiem tez jest troche niesmialy bo poprzednia jego dziewczyna go bardzo zranila. bardzo mi sie podoba i ja wiem ze ja mu takze lecz nie wiem ja go bardziej osmielic do siebie. jutro organizuje grill na ktorym on tez bedzie co mam robic??

22

Być sobą, starać się nawiązać rozmowę, ładnie się uśmiechać- okazać zainteresowanie:)

23

Heh ja też dołączam się do pytania. Tylko że ja mam taki motyw że jestem od niego bardziej nieśmiala, przynajmniej mi sie tak wydaje. A on jest az taki niesmiały że nawet jakby mu sie strasznie podobala dziewczyna to i tak pierwszego kroku by nie zrobil. Ale ja nie moge sobie odpuscic go, bo jeszcze az tak slotkiego chlopaka nie spotkalam w swoim zyciu. Co mam robić ??
No w sumie jakiś postep jest, bo zawsze jak mówilismy sobie cześć to tak normalnie. A nie dawno gdy siedział to pierwszy powiedział ''czesc '' i to usmiechając się.. i wtedy pierwszy raz wymienilismy jedno zdanie. Ale ja nie wiem co mam robic, jak go poderwac ? znaczy co zrobic zeby sie osmielic.. bo tez nie chc e być natretna czy cos.. Mam jego numer tel, ale boję się napisać.. boję sie takiej akcji ze popiszemy troche a potem nic.. i co wtedy ?? nie lubie byc nachalna sad

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać nieśmiałego faceta??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024