Dawna zdrada..PROSZE O POMOC - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dawna zdrada..PROSZE O POMOC

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dawna zdrada..PROSZE O POMOC

No może nie taka dawna.Aczkowliek cały czas czuję ją na sercu. Bardzo prosze o rady..

A więc poznałam chłopaka jesteśmy w związku od 9 miesięcy jest on z innego miasta na rok studiów przeniósł się on do mojego miasta.
Stało się ,pierwszy raz tak mnie wzięło .. z mojego punktu widzenia byliśmy udaną parą bylam z nim   szczesliwa lecz irytowalo mnie bardzo jego czeste wychodzenie do klubów w kwietniu tego roku zauwazylam na jednym z portali (badoo)ze ma on profil pomyslałam a co tam niech ma.Ale moja natura nie pozwoliła tego tak zostawic zalozylam konto i napisalam do niego jako inna dziewczyna,chcial sie spotkac flirtowal z nią,zalozylam kolejne z nia rowniez flirtowal . nie moglam uwierzyc w to co widze.. On zaproponowal mi spotkanie w ktorym ewidentnie chodzilo o sex zgodzil sie.Jako druga dziewczyna umowilam sie z nim do centrum (on sam zaproponowal) Gdy pisalam z nim w swoim imieniu bylo wszystko dobrze jak zazwyczaj.Nadszedl dzien spotkania..przyszlam spojrzalam mu w oczy i powiedzialam kilka ostrzejszych slow,gdy nadchodzilam widzialam juz u niego łzy w oczach zlapal mnie mocno za ręke i zaczelismy rozmawiac obiecywal na matke na siostre Boga ojca ze juz nigdy wiecej.To byly szczere łzy ,zostawilam go jego koledzy pisali mi ze przez 3 dni siedzi i gapi sie w sufit pił i pił alkohol a nawet zapalil papierosa czego nigdy nie robil uwazal to za najgorsze swinstwo.Przeebaczylam mu (chyba..) ale bol na secu pozostal chlopak zmienil sie o 360 stopnii zawsze byl ambitny ale od tego czasu nie wychodzil juz na zadne imprezy uczyl sie kazdy wolny czas chcial spędzić ze mna.Czesto wracam do tego tematu widze wtedy łzy w jego oczach bo boi sie ze mnie straci ,pomimo tego ze caly czas przeprasza i blaga tlumaczyl sie tym ze wtedy wcale nie czul do mnie czegos wielkiego ze on potrzebuje czasu na milosc i gdy mial mi stracic uswiadomil sobie jak wiele dla niego znacze,jest teraz bardzo kochający.Zaczyna pracowac poniewaz chce miec pieniadze aby sie ze mna spotkac jeszcze we wrzesniu na wakacjach poniewaz od lipca wrocil do swojego miasta wszystkie plany zyciowe dopasowuje tak zeby ze mna zyc.

Nie wiem co myslec minelo juz 3,5 msc a mimo tego ze obiecuje ze przenigdy mnie nie zdradzi,ze jezeli sie rozejdziemy napewno nie bedzie to z powodu zdrady..prosze o pomoc co mam myslec.jest teraz bardzo kochający

CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ZE MĘŻCZYZNA P ZDRADZIE SIE ZMIENI NAPRAWDE?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dawna zdrada..PROSZE O POMOC

zAPOMNIAŁAM DODATĆ ZE PRZYZNAL MI SIE ZE MNIE RAZ ZDRADZIL PO 3 MIESIACACH ZWIAZKU sad

3

co mnie razi, pisz z głowa , nie mozna się zmienić o 360 stopni, tylko 180-360 wraca do punktu wyjściowego.
zdradził po 3mcach, potem flirtował i chciał się na seks umowic  z kimś tam ( w sensie z Tobą)-powiedz, czemu jesteś taka naiwna? facet ewidentnie nie umie trzymać popedu na wodzy. daruj go sobie, po co masz się męczyć i zastanawiac się-zdradzi nie zdradzi, co mysli et cetera.
daruj go sobie, raz mógł zdradzić, może i drugi. wierz mi sa lepsze materiały na faceta.

4

Raz zdradzil, to i zdradzi drugi raz. Ile Wy macie lat ? Po 15 ! Daruj go sobie ! Nie jest Ciebie wart.

5

A moim zdaniem, ten kto zdradził raz, może tego nie zrobić nigdy więcej. Jak ktoś zdradził 2 razy - będzie to już robił zawsze.

Jednakże w tym przypadku nie chciałabym być z facetem, który zdradza mnie już po 3 miesiącach związku! To co będzie za 5 lat, jak już będziemy mieli dłuższy staż i motyle w brzuchu się uspokoją?

Daruj go sobie dziewczyno. smile

6

Taaa - typowy syndrom złodzieja: nie żałuje, że ukradł, ale żałuje, że idzie do więzienia.
Zdrada, flirt, umawianie się na sex spotkania. Proszę Cię otwórz oczy. Nic z tego nie będzie, on nie jest Ciebie wart. I jeszcze te wiadomości od kolegów - zagrywka na poziomie szkoły podstawowej. Chłopak - porażka.

Zostaw go. Czas działa na Twoją niekorzyść, potem będzie tylko gorzej.

7

zdradzil i zdradzal bedzie dalej. To wszystko to gra. Na pokaz. Pod publike.
Kuple go bronia i chronią, bo od tego są. Nie wierz im.
Jego kopnij mocno w dupsko i znajdz sobie kogos normalnego.

Kochana ja po 3 miesiacach zwiazku bylam taka zakrecona, libido maksymalne, seks do upadlego kilka razy dziennie i uwierz mi, ze wtedy nie mysli sie o  zdradzie. Zdradaą się brzydzę.

8

A ja tam nie bede wypwiadac sie czy on znowu ciebie zdradzi...bo hm...niby tak jest,ze jaks  sie zdradzi to bedzie non stop zdradzal...Tak samo jak np. facet raz uderzyl,,to kolejny raz tez uderzy.  Cos w tym prawdy jest,ale nie do konca. Czasem facet po takim jednym razie,rozumie swoj blad i nie powtarza go,ale to rzadkosc.
Mnie tylko dziwi to,ze skoro pozwolilas mu wrocic do siebie,to po co wspominacie co bylo? BEZ SENS!!!
Jak chcesz aby wam sie ulozylo,to nie mysl o tym ,bo nigdy sobie nie ulozysz z nim zycia!
Ale i tak sadze,ze ten zwiazek nie ma przyszlosci,bo Ty zabardzo rozpamietujesz,ciagle myslisz o tym...itd. Rozumiem ciebie,bo zdrada to  cos strasznego,i ja bym nie wybaczyla. Ale ty (niby) wybaczylas,wiec przestan sie dreczyc!
Wiedzialas w co wchodzisz wiec nie ma co sie nad tym zastanawiac. Chyba,ze zakonczysz z nim.
Bo Ty sie meczysz i on chyba tez.z
To czy facet zaluje,czy nie to sie nigdy nie dowiesz! Bo moze faktycznie zaluje,i chce dobrze,albo nie zaluje tylko udaje niewiniatka. Tu chodzi o Ciebie! Podejrzewam,ze jak bedziesz siedziec w tym zwiazku to sie psychicznie wykonczysz! Bo ciagle sie boisz,czy on znowu TEGO nie zrobi...
Zeby wybaczyc zdrade,i na nowo budowac zwiazek to trzeba miec silna osobowsc, i silna psychike,a Ty jej nie  masz ;/

9

annamaila napisał/a:

Nadszedl dzien spotkania..przyszlam spojrzalam mu w oczy i powiedzialam kilka ostrzejszych slow,gdy nadchodzilam widzialam juz u niego łzy w oczach zlapal mnie mocno za ręke i zaczelismy rozmawiac obiecywal na matke na siostre Boga ojca ze juz nigdy wiecej.

No cóż.. może on aktorstwo studiuje? Beksa jedna.
Dziwi mnie to, że zapomniałaś dodać, ze przyznał się do zdrady po trzech miesiącach związku.. hmm

Pierwsze miesiące związku to jego rozkwit, zafascynowanie drugą osobą, motyle w brzuchu, klapki na oczach big_smile i inne zagrożenie z tym związane, a nie ciągoty do zdrady!!!

Dziewuszko, weź zimny prysznic i zacznij myśleć....  Zerwij tę znajomość, póki czas, im dłuzej, tym gorzej, strata czasu i za duże obciążenie psychiki.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dawna zdrada..PROSZE O POMOC

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024