czemu kocham ich obu?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czemu kocham ich obu??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czemu kocham ich obu??

Pomóżcie mi bo już sama nie wiem co mam zrobić jakieś8 miesięcy temu poznałam Łukasza było super ale zaczęłam po paru miesiącach widzieć że coś jest nie tak. rzadziej przyjeżdżał miał mniej czasu... potem dowiedziałam się że spotyka się z inną chciałam się zemścić ale nie miałam odwagi uczucie do niego było silniejsze  ode mnie jeszcze nigdy się tak nie zakochałam. jednak on nie był jedynym który ubiegał się o moje względy. Poznałam Sebastiana spotykaliśmy się dosyć często ale w gronie przyjaciół traktowałam go jak kumpla przecież miałam chłopaka. Sebastian mimo wszystko robił sobie nadzieje względem mnie.  Początkiem kwietnia dowiedziałam się że mój ukochany wyjeżdża za granicę do pracy, nie zmartwiłam się bo z sebastianem spotykałam ię już regularnie a z łukaszem zastanawiałam się czy nie chodzi mu tylko o seks. jednak postanowiłam być z nim dalej powiedziałam ze bd czekać że go kocham i pojechał czasami dzwonił, a ja w tym czasie bawiłam się w najlepsze z sebkiem i zakochałam się ale o łukaszu nigdy nie zapomniałam  pewnym momencie zorientowałam się że kocham ich obu.  Z sebastianem spędziłam miesiąc wakacji po czym wróciłam do domu i postanOwiłam zerwac z łukaszem. gdy udało mi się z nim skontaktowac on powiedział że wraca na stałe do polski i że bardzo mnie kocha i nie chce tego kończyć. Byłam uparta i postawiłam na swoim. jestem z sebkiem szczęśliwa ale nie mogę zapomnieć o łukaszu wiem ze nadal go kocham. On chce spróbować jeszcze raz chce żebym zostawiła sebastiana ale ja nie mogę tego zrobić jest mi z nim bardzo dobrze przedstawiłam go swojej rodzinie spotykamy sie kiedy tylko możemy. Łukasz nalegał na spotkanie i w końcu się zgodziłam boję się tego nie wiem co mam zrobić kocham ich obydWu i nie wiem którego mam wybrać jeżeli strace sebastiana to także cała moja paczka się ode mnie odwróci a łukasz? jeżeli znów bd mnie zdradzał jeśli chodzi mu tylko o moje ciało
POMOCY BŁAGAM DORADŹCIE COŚ :,,((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czemu kocham ich obu??

Jak dla mnie, to facet, który zdradził, jest już skończony!Nie masz pewności, że nie zrobi już tego więcej..A jeśli jest Ci dobrze z tamtym drugim, może warto pozostać przy tym, co jest?Wiem, że to jest bardzo trudne, bo ja też jestem nieszczęśliwie zakochana, ale może zrób sobie taki rachunek-z którym przeżyłaś najwspanialsze chwile, który Cię mocniej zranił(podejrzewam, że Łukasz), powinnaś porozmawiać z osobą, która zna ich obu, ona powinna Ci doradzić, co zrobić smile

3

Zapoznaj Łukasza z Sebastianem i stworzycie szczęśliwy trójkącik....i po problemie

4

Ekhm.

Miłość to nie jest. Ani względem jednego, ani względem drugiego. Ot zwykłe młodzieńcze zauroczenie. Ma miłość składa się wiele czynników, a to o czym piszesz nijak ma się do miłości. Nikt Ci tu nie powie co masz zrobić. Sama się nad tym zastanów. Niemniej jednak rozumiem, że Pan S. nadal nie wie o Panu Ł? Więc przypuszczam, że wkurzy się jak się dowie big_smile A dowiedzieć się powinien.

5 Ostatnio edytowany przez penelopka26 (2011-07-30 12:35:29)

A tam weż przestan dziewczyno myslec o tym Łukaszu!
Jest Ci dobrze z Sebastianem,tak?
Jestes w nim zakochana,tak?
Wiec nie burz tego!
Na cholere utrzymujesz kontakt z eks? Tylko ciebie "bałamuci".
Jak dzwoni- nie odbieraj..
Jak pisze sms-kasuj,nie czytajac!

A jak nie wiesz co  nadal robic ,to  rzuc Sebka i wracaj do Łukasza! Ale to bedzie Twoja głupota!!!

6

Dlaczego ludzie nie cenia Tego co maja???
Jeja.... tyle jest kobiet samotnych,ktore chciałyby byc pokochane ! I miec kogos kochac!I one  by nie mialy takich "problemow",bo by szanowaly to co maja!
A inne laski jeszcze  w d***e maja po przewracane!
No normalnie szlak mnie trafia!

7 Ostatnio edytowany przez Black_Cat (2011-07-30 12:42:08)

Skoro dobrze Ci z Sebastianem to nie wiem po co się zastanawiać, szczególnie że eks nie był fair w stosunku do Ciebie. Fakt, że do obu coś czujesz sprawia że tak czy siak będzie Ci czegoś brakowało (raz jednego raz drugiego). Więc lepiej zostać przy tym który Cie póki co nie skrzywdził.
No i tak jak mówi Tisha musisz powiedzieć Sebastianowi o Łukaszu. Nie przeciągaj tej sytuacji, czas nie gra na Twoją korzyść. Przeciągając to możesz pogorszyć całkiem sytuacje i żadnego wyboru nie mieć (stracisz obu). Więc do dzieła! Podejmuj decyzję wink

8 Ostatnio edytowany przez Martusia04 (2011-07-30 13:35:41)

Tu się dziewczyny mylicie bo Sebastian wie że Łukasz nie daje mi spokoju ale nie wie ze chce się ze mną spotkać ufa mi i powiedział że sama muszę z nim to wszystko załatwić bo nie chce mieszac się w sprawy z moim eks... tym bardziej że mieszkają blisko siebie i narobił by sobie tym nie małych problemów.
A co do tego że to nie miłość tylko zauroczenie to nie była bym taka pewna jestem raczej osobą która trzeźwo patrzy na świat a taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz. To nie o to chodzi że jest mi z nimi dobrze (chodź jest:)) ale także świetnie czujemy się w swoim towarzystwie super się dogadujemy mamy podobne poglądy w wielu sprawach myślimy tak samo w wielu kategoriach po prostu psujemy do siebie... A uwierzcie mi że nigdy nie nadużywam słowa KOCHAM  a im mogę to powiedzieć z ręką na sercu i bd to prawda.

9 Ostatnio edytowany przez Black_Cat (2011-07-30 14:10:22)

A po co miałabyś wracać do swojego eks? Ufasz mu?
Związek opiera się na zaufaniu. Więc jeśli mu nie ufasz to po co w to brnąć. Jeżeli masz się zastanawiać czy on się przypadkiem z kimś nie spotyka, sprawdzać skrycie smsy, podejrzewać - po co. A jeżeli mężczyzna raz zdradził może zdradzić kolejny raz. Nie masz żadnej pewności.
Może wyjedź i odpocznij od jednego i drugiego. Kilka dni i zobacz o którym częściej myślisz i za którym bardziej tęsknisz.
Być może jest tak, że Łukasz jest Twoją pierwszą miłością i czujesz do niego sentyment a Tobie wydaje się, że to miłość.

10

Dla Łukasza zostawiłam narzeczonego z którym byłam 3 lata. Dzisiaj gadalismy przez skypaq i wszystko mu wytknęłam co zrobił źle że bardzo mnie zranił o prubował za wszystko winić mnie ale ja nie jestem szarą myszka i nie dałam mu się zmanipulować.  pewnym momencie on ze łzami w oczach wstał od komputera  wziął kluczyki od samochodu powiedział że juz do mnie jedzie i się rozłączył. nie chcę się z nim widzieć ale to nie w moim stylu uciekać od  trudnej rozmowy

11

Przez to spotkanie mam teraz kompletny mentlik  głowie... Nie mogę przestać myśleć o Łukaszu. I zastanawiam się czy mimo wszystko nie zostawić Sebastiana. Bd nie fer w obec niego gdy będę z nim a będę myślała o innym...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czemu kocham ich obu??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024