Mój były - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Mój były

Mó były chłopak dzwoni do mnie od czasu do czasu, nawet się zdarza że 2 do 3 razy w tygodniu, a później czasami znów jest cisza.  chociaż od naszego rozstania, (on mnie zostawił ) minęło już pół roku.
nie wiem po co wgl do mnie dzwoni, chciałabym znać jego myśli . ;/
prponowałam mu 2 razy żebyśmy się może zobaczyli jako oczywiście znajomi dobrzy, ale on znalazł jakieś wymówki ...

1. Opiszę takie zdarzenie, raz dzwonił do mnie, w nocy około 23.45, jąkał się, głos mu sie łamał i był lekko wzięty... i zadał mi dwa pytania, "czy TY coś do mnie czujesz" , "odpowiedz tak lub nie" , i od razu się rozłączył. na drugi dzien dzwonił do mnie i przepraszał za swoje zachowanie i co mówil wczoraj bo on nic nie pamięta. (tak fajnie, facet jest zawsze odważny sie spytac o coś jak wypije)...
wgl jak dzwoni cał czas gada takie teksty typu "skarbeczku, kochanie, perełko" heh nie no, i też ogólnie pyta co u mnie i takie tam. Może napiszecie swoją opinię, bo Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć... ; (

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój były

Moze nie wie w jaki sposob do Ciebie wrocic ? Skoro dzwoni i gada takie teksty. Po pijaku jest odwazniej, uwierz. Postaraj sie z nim spotkac i pogadac. A Ty czujesz cos do niego ? Hm.

3

cisowianka napisał/a:

Moze nie wie w jaki sposob do Ciebie wrocic ? Skoro dzwoni i gada takie teksty. Po pijaku jest odwazniej, uwierz. Postaraj sie z nim spotkac i pogadac. A Ty czujesz cos do niego ? Hm.

kurczę, tylko to jest w tym problem , że on nie ma ochoty ze mną na spotkanie, tak czuje , zawsze powie jakąs wymówkę, co czuje, że on sie wgl boi spotkać.
Ja, czy coś czuje, próbowałam zapomnieć , ale w głębi serca tak szybko się nie da, powiem tak, żę czuje nadal... ( byliśmy ze sobą 10 miesiecy, ale to było coś niesamowitego, on jest i był taki po prostu idelany, "taki mój wymarzony") ...

4

Ile macie lat i czemu się rozstaliście?

5

Tisha napisał/a:

Ja mam prawie 19 lat, a on ma 23 .
rozstaliśmy się tak, że on z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać , były rzadkie spotkania nasze. aż w końcu doszło do pewnego spotkania, tzn krótki spacer, i mi powiedział , że nic juz do mnie nie czuje, że to uczucie już wygasło, że przykro mu jest , ale jakby miało mnie to pocieszyć to "nie kocham cie, ale cię lubie, szczerze cie lubie" (taki tekst powiedział, i też nawet płakał jak rozmawialiśmy)

6

Wiec sama musisz go gdzies zachaczyc na ulicy, w sklepie.

7

Sarna2812 napisał/a:
Tisha napisał/a:

Ja mam prawie 19 lat, a on ma 23 .
rozstaliśmy się tak, że on z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać , były rzadkie spotkania nasze. aż w końcu doszło do pewnego spotkania, tzn krótki spacer, i mi powiedział , że nic juz do mnie nie czuje, że to uczucie już wygasło, że przykro mu jest , ale jakby miało mnie to pocieszyć to "nie kocham cie, ale cię lubie, szczerze cie lubie" (taki tekst powiedział, i też nawet płakał jak rozmawialiśmy)

Deczko infantylne - teraz jestem pewna, że koleś ma po prostu tzw. "kici - kici" po alkoholu. Olałabym go i nie odbierała takich połączeń.

8

Może zerwał z Tobą, bo miała kogoś innego na oku. Tamto nie wyszło i podchody robi.

9

cisowianka napisał/a:

Wiec sama musisz go gdzies zachaczyc na ulicy, w sklepie.

tak, tak, postaram się go gdzieś wychaczyć ; )

10

Teo napisał/a:

Może zerwał z Tobą, bo miała kogoś innego na oku. Tamto nie wyszło i podchody robi.

on ? nie miał nikogo innego, prócz mnie wink

11

Widać, że facet sam nie wie, czego chce...Widocznie to pierwsze zauroczenie Tobą minęło i postanowił się rozstać, ale zdał sobie sprawę, że mimo wszystko coś czuje do Ciebie...Pamiętaj-pijany prawdę Ci powie ;p Sama mam bardzo podobnie z moim byłym, też dzwonił pod głupimi pretekstami i rozstaliśmy się tak samo, tylko że bez słowa wyjaśnienia...
Widocznie, mając 23 lata też można zachowywać się jak dziecko...A jeśli mu bardzo na Tobie zależy, w końcu się przełamie i Ci to powie smile

12

Zostawił sobie Ciebie na haczyku!Jak na mój gust to nic wielkiego z tego nie będzie. Przykro mi, ze muszę to tak ocenić, bo widzę że ty nadal masz nadzieję. Pamiętaj "dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi"!

13

Sarna2812 napisał/a:
Teo napisał/a:

on ? nie miał nikogo innego, prócz mnie wink

Jesteś tego pewna na milion procent? Faceci zwykle w tym wieku zrywają z dwóch powodów: albo są tak ograniczeni zakazami, że mają dosyć, albo mają kogoś na oku.

14

moja sytuacja jest podobna ,rowniez stwierdzil ze mnie ni ekocha a pozniej nie chcial juz byc,pozniej powrot na krótko i znowu stwierdzil ze to nie ma sensu jednak,mialam  z nim rozmowe ostatnio to mowil ze nie wi eczemu ale dalej mysli o mnie o nas ,ze ma haos w glowie i wogole to wszystko bez sensu;/ mysle ze trzeba sie odciac od nich bo jesli nas nie kochaja to nie ma co ratowac i tylko beda nas krzywdzic bo my dalej kochamy

15

ewelina1105 napisał/a:

Widać, że facet sam nie wie, czego chce...Widocznie to pierwsze zauroczenie Tobą minęło i postanowił się rozstać, ale zdał sobie sprawę, że mimo wszystko coś czuje do Ciebie...Pamiętaj-pijany prawdę Ci powie ;p Sama mam bardzo podobnie z moim byłym, też dzwonił pod głupimi pretekstami i rozstaliśmy się tak samo, tylko że bez słowa wyjaśnienia...
Widocznie, mając 23 lata też można zachowywać się jak dziecko...A jeśli mu bardzo na Tobie zależy, w końcu się przełamie i Ci to powie smile

no chyba widocznie nie wie czego chce ;D heh, on jeszcze nie dorósł do związku wink
dzięki wink

16

AnnAnnA napisał/a:

Zostawił sobie Ciebie na haczyku!Jak na mój gust to nic wielkiego z tego nie będzie. Przykro mi, ze muszę to tak ocenić, bo widzę że ty nadal masz nadzieję. Pamiętaj "dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi"!

yy jakby to powiedzieć, już weszłam drugi raz do rzeki właśnie z nim, to teraz byłby trzeci raz ;p
"Jeżeli coś zdarzyło się dwa razy, zdarzy się i trzeci." wink

17

EmiLka99 napisał/a:

moja sytuacja jest podobna ,rowniez stwierdzil ze mnie ni ekocha a pozniej nie chcial juz byc,pozniej powrot na krótko i znowu stwierdzil ze to nie ma sensu jednak,mialam  z nim rozmowe ostatnio to mowil ze nie wi eczemu ale dalej mysli o mnie o nas ,ze ma haos w glowie i wogole to wszystko bez sensu;/ mysle ze trzeba sie odciac od nich bo jesli nas nie kochaja to nie ma co ratowac i tylko beda nas krzywdzic bo my dalej kochamy

och wspólczuje Ci ... wink
faceci są okropni ;/ !
tak kobiety kochają, bo są wrażliwe i delikatne,
"nigdy nie szukaj kogoś innego, tylko po to, by zapomnieć o tym, kogo naprawde kochasz" ...

18

Jak facetowi zależy....to czujesz to na każdym kroku! ,przede wszystkim nie unika Cię i pragnie się z Tobą spotykać.Z tego,co napisałaś to on jest trochę niedojrzały emocjonalnie.Ty być może jesteś zakochana,a w takim stanie widzi się tylko same pozytywy...na pewno cierpisz,bo rozchodzi się tu o emocje - nad którymi nie zawsze mamy kontrole.Nie należy robić nic na siłę.Niech udowodni że mu na Tobie zależy.Niby dlaczego dzwoni do Ciebie po 23 ??? wykazuje tu brak szacunku w stosunku do Ciebie - bo może już akurat spałaś.Chłopak ma Cię traktować jak damę,a nie dzwonić "kiedy mu się zechce "....Jeżeli nie potrafi Cię kochać to....zapomnij o nim.

19

Hmm... też myślę, że on po prostu nie dorósł. Nie zdaje sobie sprawy z tego, że Cię krzywdzi.. Daj sobie z nim spokój. Jesteś młoda i szybko znajdziesz dobrego Faceta wink a o tym zapomnij i już wink żyj swoim życiem. wink a Gwiazdor niech sobie gwiazdorzy i szuka nie wiadomo czego...

20

Mojego chłopaka przeraża perspektywa związku, czuje się osobą mała wartościową i ma lęk przed bliskością, (też nie potrzebuje kobiety żeby być szczęśliwy) ...

21

Mojego chłopaka przeraża perspektywa związku, czuje się osobą mała wartościową i ma lęk przed bliskością, (też nie potrzebuje kobiety żeby być szczęśliwy) ...

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024