mam męża i jego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-07-21 11:50:59)

Temat: mam męża i jego

Wszystko zaczeło sie od zwyczajnego spotkania, jego uśmiech,wymieniliśmy  się numerami .Mędzyczasie
nie układało  nam sie z  meżem czułam  się zaniedbywana , odrzucona..zaczeliśmy sie do  siebie  zbliżac wspólne życie kawa  wyjscia wieczory znaczyły  dla  mnie  naprawde dużo..a maż myślał  ze mi  dobrze..a  nie było  tak. Szęście  odnalazłam z Nim z  ta  osoba.Było mi  jak w  bajce ..której  nigdy nie miałam ..przez ten  cały czas czułam  jego  bliskośc, ażpewnego  dnia Moja  rodzina i mąz ..burzyli  to . Potrafie  rozumiec  męża ..do  Polski wróciła osoba z Która on  był z pewnych  powodów i  wierze  mu , rozstalismy  sie przepraszał
nie odpisywał
nie dzwonił miedzy  czasie powiedziałam  o  nim  meżowi że go  Kocham i  chce  rozwodu..zabolało  go  to wiem ..co  do  Niego ustalilismy  ze  przez pwien  czas damy  sobie  spokuj i zobaczymy jak  ułoży  sie życie  z  nia  i  z nim..pisałam  do  niego..skontaktował  sie ze  mna ..i  wszystko  odżyło ..z meżem już  sie  nie układa  nie potrafi  pogodzic  sie z  moja  decyzja..on nadal jest do pazdziernika z  nia z  wiadomych  mi  wzgledów.  Spotykamy  sie 3 razy  w  tygodniu ..unikam  domu bo nie chce  jej  czuc. Czasami  zastanawiam  sie czy  wytrzymam  do tego czasu myśle  ze  mu  zależy ..i  teskni  za  mna ..a  ja  zanim...tylko  jest  mi  trudno...trudno  mi  byc  z osoba  która  mnie  kocha kochajac  inna.. jest  mi  tak  trudno czekam  na  jego  kontakt sms ...nie chce byc  zamknieta  wklatce w sercu  mam jego

Partykułę "nie" z czasownikami piszemy rozdzielnie. Zwróć też uwagę ogólnie na swoją pisownię - napisany przez Ciebie tekst zawiera mnóstwo błędów i literówek, a przez brak przecinków w odpowiednich miejscach ciężko jest zrozumieć od razu, co chcesz przekazać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam męża i jego

Spróbuj napisac jeszcze raz, bo nic nie rozumiem!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024