Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez bejot223 (2011-07-19 10:19:27)

Temat: Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną

Witajcie!

To może zacznę od początku. Rok temu w wakacje poznałem dziewczynę, z którą nieźle się dogadywałem. Niestety był jeden chłopak który był o nią mocno zazdrosny, więc usunąłem się na dalszy plan. Ona gdy to zauważyła powiedziała temu chłopakowi że jej na nim nie zależy, a mi w tym czasie dawała znaki (pisała itp.) żebym do niej przyjechał. No dobra... Kręciła się rozmowa tygodniami aż w końcu postanowiłem zapytać o coś więcej, dość niepewnie się zgodziła (jako że to jej pierwszy związek). No oka, długo nie nabuchaliśmy bo raptem może miesiąc. Postanowiłem zerwać kontakt z tej racji iż będzie mi się tylko przypominać. I z obu stron przez cały rok szkolny żadnej reakcji. Byłem zadowolony gdyż zapomniałem o tym co było i znów żyłem pogodą ducha. Otóż gdy zaczęły się wakacje ona znów do mnie pisała, a ja podchodziłem do tego ironicznie. Później nadchodziły do mnie słuchy od jej przyjaciółek i kolegów że jej bardzo na mnie zależy, no to myślę sobie może warto spróbować kolejny raz. No i spotykałem się z nią przez dwa tygodnie. Na spotkaniach była naprawdę przyjazna na takie tematy, mogłem się do niej przytulić itp. Po drugim spotkaniu nawet nie miałem w głowie tego aby pchać się w całowanie, powiedziałem jej tylko przed pożegnaniem że może coś na dobranoc (liczyłem na buziaka i to nawet nie w usta). Jednak ona chciała coś więcej, ja pod wpływem zdziwienia odsunąłem się i zaskoczony pożegnałem się. Na trzecim spotkaniu stwierdziłem że skoro ona sama chciała to zaryzykuje no i udało sie. Wszystko pięknie i fajnie, ale brakowało mi tego czy ona jest ze mną oficjalnie... Postanowiłem się zapytać, lecz otrzymałem niepewną wiadomość że ona tego nie chce, że lubi tak nieoficjalnie i że możemy zostać przyjaciółmi. Poczułem się bardzo załamany, bo już o niej zapomniałem, a ona wkracza z takimi sygnałami i mówi że nie chce. Nie spałem całą noc, zresztą ona też, potem się z nią pokłóciłem i chciałem zerwać kontakt czego ona nie chce i to bardzo. Lecz gdy byłem na ognisku w jej miejscowości nie wytrzymałem presji i zaprosiłem ją na spacer nie jako chłopak, ale jako przyjaciel. Dowiedziałem się że niby w jej rodzinie to tak wszystkie mają i że boją się związków przed 18 (ehh). Ponadto dostałem informację że jej zależy na utrzymaniu kontaktu ze mną i że jeżeli byłbym z inną dziewczyną była by zazdrosna, i że mam się lepiej nie pokazywać w jej okolicach z dajmy na to nową dziewczyną.

Mi na niej zależy bardzo, lecz co mogę zrobić... Proszę o jakieś rady, bo naprawdę nie wiem co ze sobą zrobić. ;/

Ps. - Zapomniałem napisać że powiedziała mi że nie chce ze mną być z tego powodu iż nie chce mnie zranić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną

no to jakaś dziwna jakby jej zalezało to mogłaby sprobowac takie gadanie ze się boi ;-) do odważnych swiat nalezy zawsze warto sprobowac niż potem żałowac takie jest moje zdanie ;-) jak ja bym się spotykała z chłopakiem na ktorym by mi zależało to chcałabym zeby był tylko mój ;PP

3

Odp: Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną

Wygląda tak jakby chciała Cie mieć wtedy kiedy przyjdzie jej na to ochota... Jeśli chcesz z nią być to przedstaw jej sprawę jasno. Ona się zachowuje jak pies ogrodnika i chyba sama nie ma pojęcia czego chce. Powodzenia

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieoficjalny związek i przyjaźń z byłą dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024