Witam was wszystkie.Zacznę od początku mam 18 miesiecznego synka ktorego wychowuje sama. jakis czas temu poznalam fajnego faceta. zakochalismy sie w sobie jestesmy ze soba. super w stosunku do mnie do malego do moich rodzicow, bylismy nawet w zoo razem. Bardzo dobrze opiekuje sie moim synkiem kupil fotelik do auta spedza z nami noce wspolnie usypiamy synka. dwa dni temu powiedzial ze boi sie wszystkiego ze nie uda sie ze nie sprosta ze jest nieodpowiedzialny ze jest egoista i samolubem. ma za soba zwiazek z kobieta ktora miala dziecko mieszkali razem i sie rozstali byl bardzo z tamtym dzieckiem zwiazany. Gdy sie go zapytalam po tym wszystkim jak sam siebie oczernial czy chce byc z nami powiedzial ze juz nic nie wie. wciaz mowi ze kocha. dodam ze dojezdza do nas 40 km. nie wiem co juz myslec. najgorze ze go kocham i moj synek tez bardzo za nim jest.a jak pytam sie jak mocno kochasz P to go tuli. pomóżcie
Tymi slowami i czynami on rani Ciebie i Twojego synka. Musisz z nim szczerze porozmawiac, musisz wiedziec na czym stoisz, bo gdy was zostawi bardzo bedziesz cierpiala skoro Go kochasz i Twoj synek tez.Musisz mu powiedziec co Cie boli i najwazniejsza tu jest szczerosc w tej sytuacji nie ma czasu na zabawe w kotka i myszke potrzebujest wsparcia, milosci i czulosci, musisz miec mezczyzne, ktory Ci to ofiaruje. Ja tu wiele nie pomoge ale mysle, ze Netkobietki pomoga jest tu nas duzo i kazda sluzy pomoca. Zycze Ci wytrwalosci i cierpliwosci.
facet musiał zostac bardzo skrzywdzony przez tamtą kobietę..i panicznie się boi ,ze i tym razem tak to się zakończy..w koncu ma już za sobą związek z dziewczyną,która miała dziecko..rozstanie na pewno bardzo go bolało tym bardziej,że zżył się z dzieckiem...
musisz z nim pogadać,dowiedziec się jakie są jego leki,obawy itd
i przepraszam za szczerość ale równiez radziła bym ci ograniczyc jego kontakt z twoim synkiem,bo jeśli on już teraz ma wątpliwości a dojdzie do rozstania ( czego wam nie życzę) mały zostanie skrzywdzony a na dokladkę jeszcze ty i on..
On mówi ze nie wie czego sam chce czy chce byc z nami czy nie ze boi sie robic krok na przód ze jest negatywnie a wrecz zablokowal sie nawet na poźniejsze zamieszkanie wspólne bo wie jak to smakuje i teraz jest mu dobrze tak jak jest
Witam was wszystkie.Zacznę od początku mam 18 miesiecznego synka ktorego wychowuje sama. jakis czas temu poznalam fajnego faceta. zakochalismy sie w sobie jestesmy ze soba. super w stosunku do mnie do malego do moich rodzicow, bylismy nawet w zoo razem. Bardzo dobrze opiekuje sie moim synkiem kupil fotelik do auta spedza z nami noce wspolnie usypiamy synka. dwa dni temu powiedzial ze boi sie wszystkiego ze nie uda sie ze nie sprosta ze jest nieodpowiedzialny ze jest egoista i samolubem. ma za soba zwiazek z kobieta ktora miala dziecko mieszkali razem i sie rozstali byl bardzo z tamtym dzieckiem zwiazany. Gdy sie go zapytalam po tym wszystkim jak sam siebie oczernial czy chce byc z nami powiedzial ze juz nic nie wie. wciaz mowi ze kocha. dodam ze dojezdza do nas 40 km. nie wiem co juz myslec. najgorze ze go kocham i moj synek tez bardzo za nim jest.a jak pytam sie jak mocno kochasz P to go tuli. pomóżcie
Dla Ciebie dobro synka powinno być najważniejsze i to jego powinnaś stawiać na piedestale, on zawsze będzie częścią Ciebie i facet który bedzie z tobą musi kochać Twoje dziecko i wychować je z Tobą. Przedstawiasz go jako dobrego człowieka, z drugiej strony on sam przyznaje się do egoizmu itp, on sam zna siebie najlepiej, nie wie czego chce, dlatego powinniscie się w tym momencie rozstać, aby on mógł sobie wszystko przemyśleć na spokojnie i w samotności, bo tu nie ma miejsca na brak odpowiedzialności !!! tu jest od razu rodzina do wzięcia -kobieta z dzieckiem, pakiet, dziecko nie zniknie, nie wyparuje - on musi twardo stąpać po ziemi.
Mam koleżankę, która była w podobnej sytuacji, chłopak jej powiedział, że - nie wie - że to go przerasta i musi sobie wszystko poukładać, odszedł, rozstali się. Wrócił za dwa tygodnie
wiedział już czego chce, a łatwo nie było. Dziś są już po ślubie.
Przestańcie się spotykać, niech on przemyśli wszystko, powiedz mu wprost, że nie możecie być ze sobą na pół gwizdka, bo zakładam, że dziecko jest najwazniejsze dla ciebie.
a wczoraj odwót o 360 stomni nie wiem co z nim juz jest grane a dzis rano sms dzien dobry potem zadzwonilam a teraz juz cisza on chyba nie jest wart nas i czas to skonczyc