Samotna mimo że nie sama..;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna mimo że nie sama..;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Samotna mimo że nie sama..;(

Mam dziś beznadziejny dzień;(
niby nic się nie wydarzyło szczególnego..ale nie mam  już siły...

nie mam się komu wypłakać komu zwierzyć...mąż pracuje cały czas..ale to nie chodzi o faceta tylko o prawdziwą przyjaciółkę której można się zwierzyć z którą można płakać i śmiać się...

albo gdzieś po wyjeżdżały albo znalazły sobie facetów i wiadomo że oni wysunęli się w ich zyciu na pierwszy plan.

Jest mi tak źle tak smutno, już mam dość wszystkiego. To jest tak straszne uczucie - samotność nie ma słów aby to opisać:(
dociera do Mnie, że nie jestem szczęśliwym człowiekiem..kiedyś myślałam że nie wiele do szczęścia mi potrzeba..a teraz nawet brakuje mi tego "niewiele" sad

snuje sie każdego dnia po domu..nie wiem co ze sobą zrobić tak mi źle ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotna mimo że nie sama..;(

Witaj sunset w życiu jak to wżyciu bywają dni lepsze i gorsze czasem nawet wstac się nie chce z łóżka. Nie ma się co przejmować dobrze jednak jest miec oparcie w bliskiej Ci osobie a ty jak zauważam taką osobe w swoim życiu masz, może zwróc sie z tym do niej. Myśle że nie jest z Tobą jeszcze tak najgorzej, ja mam trudniej bo jestem sama tzn. bez faceta i nie jest mi z tym zawesoło. I czasem cały dzień potrafie przespać. Też czuje się samotna i Też nażekam na brak przyjaciólki której moge się wyżalić, wypłakać albo z która moge się posmiać itd. itp. "albo gdzieś po wyjeżdzały albo znalazły sobie facetów...." u mnie jest dokładnie tak samo, ale na każdego w końcu przychodzi pora. Ja myśle że jestem wyjątkiem i na mnie pora nie przyjdzie ale to juz inna kwestia. Jeśli snujesz sie każdego dnia po domu zupełnie bezcelowo to najwyższy czas żeby z tego domu gdzies wyjść nawet samemu, moze spacer dobrze ci zrobi, moze zakupy no nie wiem, pozatym można przeciesz kazdy swoj dzien dokładnie zaplanowac tyle przecież dookoła nas sie dzieje że nawet czasem trudno sie zorientować, że cos się wydażyło np. gdzieś na mieście. Szkoda by było gdyby każdy Twój nowy dzień był dniem straconym tylko dlatego że ty jesteś smutna. Rozjerzyj się dookoła napewno sa jeszcze jacyś ludzie którzy cie otaczają. Nie wiem czy masz dzieci one są bardzo absorbujące może twoja kolezanka je ma albo siostra brat moze warto spędzic z nimi trochę czasu wtedy Twoje smutki napewnno odejda na dalszy plan. Dodam jeszcze tylko ze mnie wspieram familia z licznymi potomkami na czele i dlatego częściej sie uśmiecham mimochodem. Pozdramiam serdecznie!:-)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna mimo że nie sama..;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024