jestem trzeżwą alkoholiczką i już się tego nie wstydzę!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » jestem trzeżwą alkoholiczką i już się tego nie wstydzę!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jestem trzeżwą alkoholiczką i już się tego nie wstydzę!!!!!

Witajcie moja historia którą zaraz opiszę może komuś się nie spodobać lecz to jest dla mnie bardzo ważne doświadczenie , które może pomóc innym osobą mającym taki sam nałóg.
Mam 27 lat i jestem bardzo szczęśliwą mamą dwójki wspaniałych dzieci.
Mój problem alkoholowy zaczą się dokładnie 7 lat temu. Z początku nie chciałam doprowadzić swojej myśli do tego że mam taki a nie inny problem ale zaczęłam to zauważać gdy alkohol był przy mnie w każdą minutę ,w każdy dzień i co noc. Zaczęłam krzywdzić dzieci , przyjaciół oraz rodzine. Wszyscy się ode mnie odwrócili. Piłam cały czas. Dopiero walkę jaką z nim podjęłam traktuje jako moją silną wolę. Walczyłam z nim w szpitalu 6 miesięcy codziennie. Doprowadziłam się do takiego stanu że dostałam padaczki. Może w to nie uwierzycie ale tą padaczkę potraktowałam jako cud. Nie dostałam jej przez to że brakowało alkoholu w moim organizmie ale dlatego że ktoś z góry miał już dość mojego zachowania , ciągłego picia i szlajania się tygodniami z domu do domu tylko dlatego żeby sobie wypić i ulżyć w cierpieniu ciągłego kaca. Teraz dokładnie 24-lipca minie mój rok trzezwości. Uważam nawet na cukierki czy batony które zawierają to świństwo. Z początku myślałam sobie , że jak ja taka młoda kobieta nie wypije na żadnym weselu , grillu czy festynie. Teraz dopiero wiem że żyje. Daje sobie rade. Odzyskałam dzieci , rodzine , przyjaciół. Mam wsparcie . Uczęszczam na mitingi aa ,na Dni Skupienia które są tylko dla alkoholików. Jestem teraz szczęśliwa i za nic w świecie nie wróciłabym do kieliszka bo nie chcę stracić tego co zaczełam naprawiać i budować na nowo. Tym właśnie jest szczęście , miłość , Bóg i rodzina oraz moje trzezwe myślenie.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem trzeżwą alkoholiczką i już się tego nie wstydzę!!!!!

Kamcia życzę Ci dużo siły i wytrwałości w trzeźwości. Napewno nie było łatwo przestać pić, ale zrobiłaś to i to jest najwazniejsze. Trwaj tak dalej. Powodzenia!

3

Gratuluję! Dobrze, że odzyskałaś zaufanie rodziny i przyjaciół, teraz nie jesteś sama. Oby tak dalej. Powodzenia!

4

Gratuluje pokonania nałogu i życzę wytrwałości w trzeźwości. Trzymam kciuki.

5

Gratuluję!!! Dokonałaś czegoś naprawdę wielkiego !

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » jestem trzeżwą alkoholiczką i już się tego nie wstydzę!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024