Witam,
Pisze tu , poniewaz chcialabym sie dowiedziec kilku rzeczy i poznac opinie innych.
Jestem osoba niepewna siebie, mam kompleksy i tzw manie nizszosci(niska samoocene).Potrzafie sie dolowac wszystkim, ze cos mi nie wyszlo, ze ktos sie smial ze mnie, ze mysla o mnie zle itp.Czasami boje sie wypowiadac swoje opinie, a czasem tak sie irytuje czyms, ze gadam, gadam...
Czasami zastanawiam sie czy niejestem ograniczona intelektualnie? Bo co kolwiek bym robila, z kims rozmawiala to mam watpliwosci i podejrzenia.A czasami jest tak, ze nie chce mi sie wytezyc mojego mozgu aby pomyslec o czyms, wogole nie interesuje sie tym,co wokol mnie sie dzieje, tylko sie doluje, rozmyslam co bylo.Mam chyba trudnosci moze nie w nawiazywaniu kontaktow, ale ich utrzymywaniu.
Wydaje mi sie, ze gdy poznam jakas osobe, ona po jakims czasie jaky unika rozmowy ze mna.
Mialam trudne dziecinstwo i moze brzebywanie w zlym dla dziecka srodowisku tak wplynelo na mnie?
Nie chce sie tlumaczyc swoimi przejsciami, ale znalezc prawde o samej sobie, gdyz nie wiem kim jestem i jaka jestem?
Bylabym wdzieczna za jakiekolwiek opinie.
L