Piersi Rosna Jak Na Drozdzach! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Piersi Rosna Jak Na Drozdzach!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Piersi Rosna Jak Na Drozdzach!

Tak dokładnie jak powiedzenie rosna jak na drozdzach moje piersi. Mam 22lata po ostatniej miesiaczce pare dni "po" zaczely moje piersi byc nie samowicie wrazliwe na dotyk objawy dosc podobne jak przed miesiaczka acz kolwiek widze roznice w rozmiarze moich piersi. Jako nastolatka mialam malutkie piersi jako teraz w moim tez wcale nie rewelacyjne zawsze to tak zdrabnialam jak nadarzyl sie temat o piersiach - " ach moje piersiatka" wink Dla mnie to nie normalne faktycznie swietny jest moj teraz biust ale czy w 22roku dopiero taki skok wzrostu? Czytalam duzo na ten temat w necie ale ciaza to wykluczam bo nie jestem, masaze ? Fakt rano zawsze po nabalsamowaniu sie jakies tam ruchy docieraja jakis masaz jest. Pieszczenie? Podobno sie biust poprawia a nie ukrywam mezczyzna je uwielbia wiec tak sa pod jego reka czesto. Hormony? Za duzo hormonow wydzielanych? Choroby kobiece? Fakt zwlekam z wizyta u ginekologa a powinnam bo mam duze bole podbrzusz podobne jak do porodu skurcze obfite miesiaczki albo skape . Sama nie wiem juz o co w tym wszystkim chodzi. Jesli ktos bylby chetny na porade z wielka wdziecznoscia poczytam i swoje niepokoje jakos uspie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piersi Rosna Jak Na Drozdzach!

Może ciąża? ;D

3

Może pozamaciczna:D Tisha, przecież pisała, że nie.

Może hormony. Najprościej - idź do lekarza i tyle;). Będziesz miała pewność. I ogranicz spożycie drobiu tongue

4

Dlaczego drobiu? Jak ja kocham drob;) Droga Tisha nie jestem w ciazy juz pisałam.

5

Przepraszam, jakoś mi to umknęło.

6

A może przytyłaś trochę? Wtedy piersi też się robią większe. A bolesność i wrażliwość piersi może występować w czasie owulacji i przed miesiączką. Jeśli to się będzie utrzymywać idź do lekarza.

7

albo masz fajne ( powiększające) lusterko  albo nie wiesz, że miałaś tajną operację powiększania biustu tongue
A na poważnie jeśli nie przytyłaś i to nie jest ciąża to nie wiem.

8

Operacji nigdy bym nie zrobila drogi apotaoza nie potrzebny mi silikon. A lustra w domu mam jak najnormalniejsze smile fakt przytylam mozliwe ze to jest przyczyna wow w takim tepie szybkim i o rozmiar wiekszy.

9

to pewnie dlatego, że lekko przytyłaś smile ale i tak powinnaś iść do lekarza, bo te bóle podbrzusza są niepokojące.

10

Jak dla  mnie to najlepiej skonsultuj się z lekarzem, wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane. Bo to może być wszystko.
Ostatnio czytałam, że biust kobiety rośnie całe życie, także może zaczął coś robić w tym kierunku, późno, bo późno, ale zawsze big_smile

11

Być może to od przytycia, ale na wszelki wypadek udałabym się do lekarza i zasięgneła jego rady., Wiesz, lepiej mieć pewność, że wszystko jest w porządku:)

12

ja mam od 4 mies tak że przed okresem 2 tygodnie mam nabrzniałe piersi... po okresie znów opadają... zdażało się czasami że przez 3 tyg potrafiłam mieć powiększone tongue więc możliwe że to na wskutek hormonów tongue

13

Idź do lekarza, idź. Przy okazji zbada Ci te powiększone piersi, więc korzyść podwójna

14

Tak tak mam ustalona wizyte u lekarza  bo jednak lepiej wiedziec na czym sie stoi. No ale wlasnie zaczela mi sie miesiaczka piersi mniej wrazliwe sa a biust rozmiar wiekszy . Czuje sie naprdwde teraz tak kobieco. smile wow cuda hahaha

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Piersi Rosna Jak Na Drozdzach!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024