nie wiem co o tym wszystkim myslec..?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co o tym wszystkim myslec..??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: nie wiem co o tym wszystkim myslec..??

mam taki maly problem.
z pozoru jestem osoba otwrta, pogodna itd. ale nie moge sobie nikogo znalesc nie wiem czemu, sadze ze to moze przez moj wyglad bo jestem osoba grubsza, ale tez jestm wysoka i tylko mam brzuszek:P mi to nie przeszkadza jak ja wyglada, ale chyba facetom tak.
pisalam sobie z takim chlopakiem, poznalismy sie na imprezie i tak sie spotykalismy w grupce naszych wspolnych znajomych, pisalismy i ktoregos razu po imprezie jak siedzielismy na dworzu, nasi zajomi sie porozchodzili i zostalismy we trojkie bo moj kumpel jeszcze zostal. poszlismy do P* i sie do konca do bilismy:) tak ze ten moj kumpel usnol ja z P* siedzialam i gadalam ale w koncu i my poszlismy ie polozyc, calowalismy sie i w ogole, ale nic wiecej nie było.. Za dwa dni wyjechalam za granice, i jak tylko mialam cos na koncie to pisalismy. a teraz jak wrocilam to tak jakos sie juz nie widujemy i nawet nie piszemy ze soba, a fajny chlopak z niego...
taraz z kolei jak bylam za granica poznalam tez super chlopaka, polak ode mnie z miasta... tylko troche nie smialy. on tam nadal jest ale wraca nie dlugo i nie wiem czy on by co kolwiek ze mna chcial czy nie, niby gadalismy czesto ze soba, spedzalismy czas ze soba... Kolezanki gadaj ze on do mnie cos czuje, ale ile w tym prawdy to nie wiem... tez takie glupie gadanie... Poradzcie mi co ja mam ze soba zrobic, bo ja nie chce bys sama.
z gory dziekuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co o tym wszystkim myslec..??

Kilka lat temu również miałam wielkie ciśnienie, żeby kogoś sobie znaleźć. Tylko po czasie zaczyna docierać absurd, że w każdym poznanym chłopaku widzi się potencjalnego faceta dla siebie. Teraz wiem, że jest to nienormalne.
Uważam, że nie powinnaś robić nic na siłę, wymiana sms, czy wspólna impreza, która przytrafiła się raz czy dwa daje podstawy do zawarcia znajomości a nie widzenia w drugiej osobie partnera.
Moja rada - wrzuć na luz, korzystaj z życia i nowych znajomości, spotykaj się z ludźmi i będzie dobrze smile

3

mam podobne zdanie do Ciebie zielona2.
ktoś , kto ma gdzieś w sobie bariery, kompleksy, i jakąś nieprawdziwą, rzecz jasna, świadomość, że cięzko będzie z kims być, kogoś złapać,
to każdego milszego kolegę, traktuje jako potencjalnego partnera. bo: 'o, pojawił się, muszę go mieć, bo nie wiadomo kiedy teraz się ktoś trafi! '---spokojnie smile
a może warto popracować nad sylwetką? lepiej byś się czuła i rosła by samoocena smile

4

ile masz lat?

5

i nie szukaj na siłe bo tak nikogo nie znajdziesz

6

Szukając uczucia na siłę, na pewno go nie znajdziesz lub co gorsza znajdziesz kogoś, kto może Cię bardzo zranić. Popieram pozostałe dziewczyny wrzuć na luz i nie skupiaj całej siebie na szukaniu.

7

Konwalia07 napisał/a:

i nie szukaj na siłe bo tak nikogo nie znajdziesz

zabrzmiało jakby w ogóle miała nikogo nie znaleźć smile

8

no ale nie miałam tego na myśli;p

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co o tym wszystkim myslec..??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024