Poradnik - jak radzić sobie z lękami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Poradnik - jak radzić sobie z lękami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Poradnik - jak radzić sobie z lękami

Witajcie, jeśli któraś z Was chciałabym znaleźć sposób, jak poradzić sobie z lękami, nerwicami - polecam poradnik "Pokonaj depresję, stres i lęk" - w książce znajdziecie  bardzo proste sposoby, jak radzić sobie ze skomplikowanymi zagadnieniami - to naprawdę pomaga! Nie trzeba wymyślać długich teorii, tylko stosować się do prostych wskazówek i patrzeć, jak życie staje się piękniejsze!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poradnik - jak radzić sobie z lękami

Dzięki za podpowiedź. Ja częściowo uporałam się z lękami z elementami paniki (ale to Seroxat  i Afobam) no i potem doszła psychoterapia.

Chorujesz na to, sprawdziłaś tę książkę?

3

Witam.Moje objawy to uczucie ze zemdleje,zawroty glowy,dziwna glowa.Mialam robione badania i lekarz stwierdzil ze to od nerwow.Boje sie ze cos mi jest i nie a to nerwy.Pomozcie...

4

Moim odstresownikiem jest po prostu alkohol.Wypijam kilka mocnych browarków i od razu wszystko dokoła staje się znośne.

5

anka01 napisał/a:

Witam.Moje objawy to uczucie ze zemdleje,zawroty glowy,dziwna glowa.Mialam robione badania i lekarz stwierdzil ze to od nerwow.Boje sie ze cos mi jest i nie a to nerwy.Pomozcie...

to jest  bardzo typowe, zwłaszcza jakieś zawroty a nawet mroczki i chwilowe duszności.
zawsze po stwierdzeniu nerwicy, przewlekłego stresu i jego skutków, trzeba cos z tym zrobić, rozpocząć terapię i walczyć z tym.
owszem, alkoholem można to stłumić, ale po co i na jak długo to starczy?
kiepska kuracja.

6

Raczej sceptycznie podchodziłabym do książek... nie wiem jak to miałoby pomóc...

7

Ja zwykle raczę się alkoholem.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Poradnik - jak radzić sobie z lękami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024