Witajcie, jeśli któraś z Was chciałabym znaleźć sposób, jak poradzić sobie z lękami, nerwicami - polecam poradnik "Pokonaj depresję, stres i lęk" - w książce znajdziecie bardzo proste sposoby, jak radzić sobie ze skomplikowanymi zagadnieniami - to naprawdę pomaga! Nie trzeba wymyślać długich teorii, tylko stosować się do prostych wskazówek i patrzeć, jak życie staje się piękniejsze!
Dzięki za podpowiedź. Ja częściowo uporałam się z lękami z elementami paniki (ale to Seroxat i Afobam) no i potem doszła psychoterapia.
Chorujesz na to, sprawdziłaś tę książkę?
Witam.Moje objawy to uczucie ze zemdleje,zawroty glowy,dziwna glowa.Mialam robione badania i lekarz stwierdzil ze to od nerwow.Boje sie ze cos mi jest i nie a to nerwy.Pomozcie...
Moim odstresownikiem jest po prostu alkohol.Wypijam kilka mocnych browarków i od razu wszystko dokoła staje się znośne.
Witam.Moje objawy to uczucie ze zemdleje,zawroty glowy,dziwna glowa.Mialam robione badania i lekarz stwierdzil ze to od nerwow.Boje sie ze cos mi jest i nie a to nerwy.Pomozcie...
to jest bardzo typowe, zwłaszcza jakieś zawroty a nawet mroczki i chwilowe duszności.
zawsze po stwierdzeniu nerwicy, przewlekłego stresu i jego skutków, trzeba cos z tym zrobić, rozpocząć terapię i walczyć z tym.
owszem, alkoholem można to stłumić, ale po co i na jak długo to starczy?
kiepska kuracja.
Raczej sceptycznie podchodziłabym do książek... nie wiem jak to miałoby pomóc...
Ja zwykle raczę się alkoholem.