Zerwał ze mną ot tak po 7 miesiącach związku. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwał ze mną ot tak po 7 miesiącach związku.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Zerwał ze mną ot tak po 7 miesiącach związku.

Niedawno zerwał ze mną chłopak. Byliśmy razem jakieś 7 miesięcy. Na początku byliśmy przyjaciółmi potem On zapragnął czegoś więcej. Na początku związku cudownie Nam się układało, starał się bardzo, robił niespodzianki, obsypywał mnie czułymi słówkami itd. Miesiąc temu coś się popsuło i zerwał...Mówił, że nie ma czasu na dziewczyne, bo chce chodzic na piłke, silke i na rowery z kolegami...Tydzien po rozstaniu poszłam do Niego i zaczęliśmy się całować skutkiem tego był powrót do siebie. Przez chwilke tylko sie starał, potem totalnie olewał...Ale mówił, że Kocha...i zdażały sie chwile w ktorych przypominał znowu starego siebie...Niedawno sie spotkalismy i powiedzial, ze to juz nie ma sensu...Ze wszystko Mu juz obojetne, ze jak jest dobrze to jest neutralny a jak zle to mu to nie przeszkadza... Rozstalismy sie w bardzo ugodowych warunkach, bo calowalismy sie i przytulalismy... Powiedzial, ze juz nie wroci, jak myslicie wroci?...Tym bardziej, ze do wakacji zostaly jakies 2 tygodnie a ja w te wakacje jade do Anglii i nie wiem czy nie na zawsze. Prosze napiszcie jakie jest wasze zdanie.

Staraj się nadawać tytuły adekwatne do treści postu. Jako nowa użytkowniczka zapoznaj się z regulaminem forum
Moderatorka-apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwał ze mną ot tak po 7 miesiącach związku.

zajmij sie swoim zyciem zajmij sie szkola, kolezankami i przygotowaniami do wyjazdu, tym bardziej ze wyjezdzasz, chcesz tworzyc zwiazek na odleglosc? to sie nie uda, tym bardziej ze on niechce, wiec miej honor i nie wlas mu w d...
wiem ze to banalne, ale jestes mloda, jeszcze nie bedziesz miala takie same rozterki zanim znajdziesz tego jedynego

3

Wyjezdzasz ..nie wiesz sama na jak dlugo. Mysle, ze w takiej sytuacji powinnas zakonczyc te "znajomosc". A w dodatku..po zachowaniu faceta widac , ze kompletnie nie dorosl do bycia w zwiazku.. i nie powinnas teraz nim csobie zaprzatac glowy.

Jedziesz do Anglii..sprobuj zaczac wszystko od poczatku..daj se szanse. Jestes mloda i wszystko jeszcze przed Toba wink

Pozdrawiam.

4

Moim skromnym zdaniem ten związek czas zakończyć. Nie ma on przed sobą przyszłości. Chłopak zdecydowanie ma inne priorytety, a jak na to pozwolisz to zupełenie bez zaangażowania będzie korzystał z Twego ciała, tylko Ty będziesz żywić nadzieję, ze to coś znaczy a on po prostu będzie miał przyjemność.
Wyjedź, myśl o sobie i korzystaj z życia!

5

większość związków trwa 6mieś. gdyż nudzi im się partner/partnerka związek zaczyna robić się monotonny (nudny) a każdy potrzebuje od czasu do czasu czegoś nowego tej adrenaliny.

6

kamiltj napisał/a:

większość związków trwa 6mieś.

Skąd masz takie dane? statyski jakieś prowadziłeś?
Partner/partnerka może znudzić się tak samo po 6 miesiącach, po roku, jak i po 10 latach, więc na to reguły nie ma.

Autorko tematu niestety wszyscy moi poprzednicy mają rację. Powinnaś wyjechać, zająć się swoim życiem. Jesteś na pewno młoda i jeszcze nie jednego znajdziesz sobie faceta i nie jeden raz będziesz szczęśliwa:) ten facet ma inne priorytety, może nie dojrzał do zwiążku, chcę się jeszcze wybawić, a nie myśleć o dziewczynach i wiązaniu się z płcią przeciwną. Także to jest taka nasza dobra rada dla Ciebie, byś zajęła się sobą, swoim życiem smile

7

pewno młodaś jeszcze smile
a takiego kolesia trzeba kopnąć w d... i iść do przodu.
co to ma by, z byle kim zrywa się "ot tak". wątpie, że to było uczucie. powiem, że podejrzewam, że chcial zobaczyć jak to jest, zasmakowac Ciebie i...znudziło mu się. ok zobaczył, poczuł. faceci to zdobywcy, moze on jest typem który ciągle musi czuć, że zdobywa.
a jedź ze spokojnym sumieniem do Anglii, angole mają niezły akcent, wierz mi ^^ coś w ty  jest...

8

zgadzam się z shanti w 100% jeśli można spytać ile ten koleś ma lat?

9

Ty i ten łepek chyba jesteście bardzo młodzi. Nie przeżywaj dziewczyno. Poznasz jeszcze nie jednego faceta dla którego stracisz głowę i być może jeszcze silniej niż do sympatii o której piszesz. Wyjedź do Anglii i się baw życiem i szybko zapomnisz o nim. Takie miłostki są ciężkie, ale te które spotyka się na swojej drodze w dojrzalszym wieku to dopiero hardcore.

10

On ma lat 17 tak samo jak ja. W dodatku chodzimy do jednej klasy... Wiem, ze mam sobie nie zaprzatac nim glowy, chce tylko wiedziec czy w waszej opinii On bedzie chcial jeszcze kedys wrócić?...

11

tego nikt nie wie i nie da Ci gwarancji że tak będzie. Ale mi się wydaje że on był Tobą wcześniej zauroczony, a teraz mu po prostu przeszło. Powiem tak, jedz do Anglii, zajmij się sobą, a jeśli będziecie mieli być ze sobą to prędzej czy później tak się stanie.

12

a nawet jeśli będzie chciał, to nie uważasz że sie przy nim zmarnujesz?
jesteś taka młoda, nie jeden przed Tobą.
wiem, wiem, może Twój pierwszy związek i bardzo przezywasz rozstanie, ale za parę lat będziesz sie śmiać i może nawet spojrzysz na aktualnego wtedy chłopaka i pomyślisz: "jejku, dobrze, ze go poznałam"
a tamten będzie jak przez mgłę smile

13

Nie to nie jest moj pierwszy zwiazek prawdziwy....I w gruncie rzeczy sie tym tak nie przejmują...tylko bylismy naprawde dobrymi przyjaciolmi...a teraz prawie nic sie do siebie nie odzywamy....I z tego powodu mi smutno.... Myślicie, ze On wogole kiedys zda sobie sprawe z tego, ze popelnil blad? A tak wogole to to jest bład,prawda?....

14

Więc jak myślicie?... Ostatnio się do mnie zaczął odzywać i nawet trochę ze mną flirtować....Tak mi się wydaje... ale z drugiej strony najpierw spytał się mnie jak się czuje po rozstaniu....a gdy ja zadalam mu to samo pytanie odpowiedzial, ze dobrze...;/ Ale patrzy się na mnie czasem na przerwach i wogole...

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwał ze mną ot tak po 7 miesiącach związku.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024