po ilu dniach/miesiacach poszlyscie.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » po ilu dniach/miesiacach poszlyscie....

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 186 ]

Temat: po ilu dniach/miesiacach poszlyscie....

po ilu dniach/miesiacach/latach   poszlyscie ze swoim chlopakiem/narzeczonym/mezem  do lozka?????   u mnie to bylo 6 miesiecy smile   Chlopak mi tylkoudowodnil ze mnie Kocha i nie liczy sie dla niego tylko seks....za to teraz sobie odbijamy  wink  Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: po ilu dniach/miesiacach poszlyscie....

Ja po 3 miesiącach od chwili kiedy go poznałam - może mało, może nie, ale najważniejsze, że byliśmy pewni. I jesteśmy nadal... smile

3

ja na drugiej rance smile ale ni żałuje tego.

4

a ja z moim - po ok 2 latach...

5

po ok 6 miesiącach.

6

ja z moim poszlismy do lozka po 3 miesiacach spotykania sie,ale znalismy sie wczesniej 15 lat,wiec nie bylismy sobie obcy(mieszka blisko mnie).Moze powinnam byla troche to odwlec,bo nie wiem czy wypada tak wczesnie isc do lozka,ale nie zaluje.Wiem,ze mnie kocha i nawet gdyby mi teraz cos odwalilo i powiedzialabym mu,ze nie chce z nim sypiac z jakichs tam powodow,to i tak by poczekal.

7

ja z moim chłopakiem też po mniej więcej 3 miesiącach po poznaniu.. u nas wszystko działo się szybko ale również nie żałuje ,że to było tak szybko.. zreszta nie wiem czy znowu tak szybko..  ale oboje tego chcieliśmy i się stało nikt tego nie planował wink przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo ;P

8

szybko czy nie...ważne żeby się nie żałowało tej decyzji smile

9

zgadzam się.. chyba nie ma jakiejś normy co do dni czy miesięcy kiedy wypada iść do łóżka z chłopakiem... to trzeba wyczuc indywidualnie i być pewnym ,że tego się chce by potem nie żałować smile

10

No właśnie. Dlatego ja jeszcze nie poszłam. Chodzimy ze sobą już 2 lata. Ograniczamy się tylko do pieszczot, które rzecz jasna dają nam obojgu pełną satysfakcję, czyli orgazm. Jednak dalej jestem dziewicą. W sumie uważam, że mam jeszcze na to czas.

11

No dla każdego coś dobrego smile i na każdego przyjdzie czas wink

12

pół roku

13

My się znaliśmy 5 miesięcy zanim uznaliśmy się za parę.. a kiedy to nastąpiło, nasz pierwszy raz miał miejsce jakieś 4 miesiące później.

14

z moim pierwszym - po 3latach ( młodziutka byłam)...
z obecnym - po 2 tygodniach, a na 2 randce już było bardzo gorąco...
kochaliśmy się tak namiętnie, to z nim wyzwoliłam się zupełnie wink
Mogłabym się z nim kochać kilka razy dziennie i tak codziennie...strasznie mnie podnieca wink
I tak już 2 lata... jednakowym stopniu wink
Dobraliśmy się w tej kwestii bardzo dobrze...nie tylko w tej oczywiście tongue

15

My? Ponad dwa i pół roku:D
Ale ja mam dopiero 21 lat, a to ok temu było:P No i bałam się ciąży, a zanim zdecydowałam się na pillsy też minęło nieco:D

16

A co to są pillsy, bo jakaś niedoinformowana jestem. Wiecie, z prowincji...

17

Moja myszka musiała czekać 9 miesięcy ale miałam wtedy 15 lat nie żałuje tego chociaż teraz stwierdzam że za wcześnie zaczełam.

18

Kins napisał/a:

A co to są pillsy, bo jakaś niedoinformowana jestem. Wiecie, z prowincji...

Tabletki antykoncepcyjne:D Nomenklatura poznańsko-wschodoznawcza, fakt:)

i teraz mnie zlinczujecie, ale ja na pierwszej randce.. tak na siebie dzialalismy, ze nie dalo rady sie powstrzymac smile poznalismy sie dwa tyg wczesniej i gadalismy tylko na gg zanim sie spotkalismy na oficjalnej randce...  a zamieszkalismy razem po miesiacu.. hehehe szczerze? nie zaluje... mieszkamy nadal (prawie 8 m-cy) dogadujemy sie, jest wspaniale, czasami nie, ale tak to juz bywa w zwiazkach...  nie moze byc za pieknie smile
co myslicie o poznaniu przez internet?

pozdrawiam

20

po miesiącu:) nie załuje:)

21 Ostatnio edytowany przez anuska (2009-02-18 15:28:26)

Po 3 randce z obecnym,żałuje z jednej strony bo bardzo bardzo za szybko,a z drugiej nie załuje. Ale zaczynam powaznie załowac sad z poprzednimi to z jednym 3 lata z dugim 3 randka tak jak z obecnym.

22 Ostatnio edytowany przez anuska (2009-02-18 15:26:35)

Magdalena...Co mysle o poznaniu przez neta. Mysle ze taka znajomosc moze sie udac, ja często poznaje ludzi przez neta .chłopaka miałam z gg troche z nim byłam no ale nie wyszło, teraz pisze z innym i zamierzamy sie zapoznac na realu ale tylko jako kolezenstwo nic wiecej bo mam chłopaka no moze w piątek juz nie bede miała sad

23

Ja bym nie ryzykowała... ludzie przez neta, to zazwyczaj oszusci. zwlaszcza napaleni czy coś. wink

24

Tak to prawda jest pełno oszustów w necie, trzeba uważac,ja jeszcze sie nie przejechałam na takim spotkaniu i mam nadzieje ze tak sie nie stanie.

25

Bardzo dużo jest napalonych psychopatów.!  nie spotykaj się z nim!

26

poznaję na necie sporo osób, ale mam żelazną zasadę, że nie spotykam się z nikim z netu. Moja kumpelka miała się spotkać z poznaną na necie  koleżanką (pisali ze sobą kilka miesięcy) a okazał się nią facet, nawet niezbyt stary ale oszust. Całe szczęście, że umówili się w miejscu publicznym. Masakra!

27

magdalena-its-me napisał/a:

i teraz mnie zlinczujecie, ale ja na pierwszej randce.. tak na siebie dzialalismy, ze nie dalo rady sie powstrzymac smile poznalismy sie dwa tyg wczesniej i gadalismy tylko na gg zanim sie spotkalismy na oficjalnej randce...  a zamieszkalismy razem po miesiacu.. hehehe szczerze? nie zaluje... mieszkamy nadal (prawie 8 m-cy) dogadujemy sie, jest wspaniale, czasami nie, ale tak to juz bywa w zwiazkach...  nie moze byc za pieknie smile

pozdrawiam

Lincz? Nic z tego smile Przecież to jest Twoja sparawa...i żadnej z nas tym nie skrzywdziłaś....:)

28

Przecież nie wszyscy muszą być nieuczciwi, no nie.? smile

29

no nie wszyscy ,ale środki ostrożności trzeba zachować

30

Hmm...ja sie skusilam po ponad miesiacu,byl to moj pierwszy raz. Teraz mysle, ze troche za szybko, ale najwazniejsze, ze facet wcale nie nalegal,poprostu samo wyszlo wink ale nie zaluje,bo wiem, ze seks nie jest dla nas najwazniejszy

31

masz chłopaka `ideała widocznie.

32

nie ma idealow.Porostu facet powinien poczekac i nie naciskac.

33

ja swojego J. znałam jakieś 6 miesięcy, spotykaliśmy się jak kolega z koleżanką, choć nie powiem wyciągałam do niego broń ciężką-typu-przećwiczony uroczy uśmiech, lekko erotyczny podtekst, po to żeby miał o czym myśleć.......i prawda jest taka, że poszłam z nim do łóżka przy pierwszej nadarzającej się okazji-po prostu wcześniej nie bywaliśmy w miejscach gdzie były łóżka :] na drugi dzień z nim zamieszkałam i tak, a teraz po kilku latach planujemy ślub wink więc pretensji do siebie nie mam, w sumie na pierwszej randce,ale co tam...

34

taak.facet powinien czekać, ale większość z nich, to napalone świnie. ;<

35

myślę, że to nie jest jakieś trudne rozróżnić napaloną świnię od fajnego faceta....nie mówię, żeby skakać do łóżka po pierwszym "cześć", ale w życiu nie ma czasu na wiecznie mizianie, całowanie i uśmiechanie-moje zdanie.
z reszta nie ma reguł. jak się ktoś spodoba to czemu nie spróbować? ja zanim poznałam J. byłam z paroma facetami, z niektórymi czekałam, Bóg jeden wie na co, aż okres "zakochania" mijał i trzeba sobie było podziękować, a z innymi szłam na tzw. całość i dzięki temu upewniałam się szybciej, że to nie to, albo przeżywałam cudowne chwile i fascynacje-nie ma czasu na marnowanie życia- a taka wstrzemięźliwość dla zasady to męczarnia dla nas i dla nich-a nikt raczej na to nie zasłużył

36

magdalena-its-me napisał/a:

pozdrawiam

dlatego uwazam, ze czas jest wzgledny i nie nalezy sie tym zbytnio kierowac...jak jest silna chemia, to bedzie szybciej sex smile ja z moim tez poszlam szybko (2 spotkanie, ale znalismy sie z ponad miesiac) i jestesmy juz ponad pol roku razem. moze to tez wynika z kultury, bo on jest kubanczykiem wiec zupelnie inna krew. aha i moj zostal poznany przez internet, mimo, ze zawsze wydawalo mi sie to dalekie od romantyzmu czy spontanicznosci smile

37

najwazniejsze jest to,zeby po wszystkim niczego nie zalowac.

38

Ja swojego ostatniego partnera poznałam przez telefon dosłownie, pisaliśmy do siebie , rozmawialiśmy przez telefon , a po około miesiącu spotkaliśmy się . Po kilku miesiącach zrobiliśmy to i nigdy tego nie żałowałam , to najwspanialszy mężczyzna z jakim dotąd byłam !!! Jestem ryzykantką ,  więc ryzykowałam na maxa , bo po 2 miesiącach zamieszkaliśmy razem i jesteśmy do dziś szczęśliwą parą , trwa to juz ponad 3 lata .

39

ja znalam go rok ale w tym od 3 miesiecy bylismy razem ;p

40

po roku od rozpoczęcia związku..i tak już od 6 lat!:)

41

Ja miałam przed mężem 2 partnerów.Z jednym chodziłam do szkoły i po 2 latach znajomości(i to bardzo dobrej znajomości),z drugim na pierwszym spotkaniu,chociaż też znaliśmy się rok(taki miłe spotkanie po latach)a z moim mężem poszłam do łóżka po 1,5 roku.Nie żałuję,że tak zaczynałam bo wiem,że to nie pierwszy lepszy facet spotkany na ulicy i zgarnięty do łóżka!!!!!!!!!!!!

42

Z pierwszym po 2-3 miesiacach, z drugim na 2 randce, z trzecim i czwartym po miesiacu. Nie ma na to reguly, trzeba byc pewnym, chociaz ja, przyznam szczerze, nie zawsze bylam pewna.

43

ja po 2 latach sie jeszce waham...

44

To były jakieś 4 miesiące od poznania, ale tak naprawdę "skonsumowany" związek został po ponad pół roku, jakoś tak. smile

45

Nie liczy się jak szybko - liczy się jak bardzo tego chciałaś smile
Ja się moze nie wypowiem hehehe xPP

Ale teraz chętnie pójdę obudzic mojego śpiocha big_smile

46

Ja z moim byłym zaczęłam chodzić do łóżka po ok. 7 m-cach  i jednak tego żałuję , bo na początku było fajnie ,ale potem dla niego to zaczęło byc nałogiem . Kochałam go dlatego jak się skapłam powiedziałam mu o tym . on oczywiście zapewniał mnie ze tak nie jest , ale jednak.
Teraz jestem z innym i przez byłego boję sie zbliżenia z obecnym . Jesteśmy razem ok 3 m-cy razem ,ale boję się że on mnie też skrzywdzi ;(
Poradzicie mi coś?

POZDRAWIAM

47

mala_czarna : postaraj się porozmawiać z nowym chłopakiem: np jak podchodzi do seksu, czy mu się śpieszy, czy seks dla niego to część miłości czy tylko zwykłe (sorry ale) pieprzenie...
Jeżeli powie Ci, że poczeka i nie będzie naprawdę nalegał, to ok - bo zrozumie, że jeżeli Ty będziesz gotowa, to zrobicie to po prostu smile Ale skoro po 3 m-cach nie nalegał, to może naprawdę jest tego wart, aby mu zaufać trochę. Nie każdy mężczyzna, to świnia - jeżeli zauważy Twój strach i zrozumie Cię oraz  jeśli Cię kocha, to zrobi wszystko, aby zdobyć Twoje zaufanie!
Więcej odwagi - o seksie trzeba rozmawiać! Z domysłami różnie bywa, a szczera rozmowa z partnerem  naprawdę bywa cenna - wywnioskujesz lub Ci sam powie czego oczekuje od Ciebie, Ty również mu powiesz czego pragniesz z jego strony:)
Tak Ci radzę Kochana

48

hej
ja bylam naprawde niemoralna
to bylo trzecz miesiacach znajomosci
nie bylismy para
zostalismy po miesiacu sypiania ze soba
zamieszkalismy razem bardzo szybko - troche przez przypadek - troche z koniecznosci - wiem to bardzo dziwnie brzmi -to dluga historia, ktorej nieche wyjasniac
wlasciwie od tego zamieszkania razem stalismy sie oficjalna para
nie zaluje to byla moja decyzja
oczywiscie nie powiem zeby on nie chcial - ale jak pisalam to ja zadecydowalam

49

ja swojego pierwszy raz zobaczyłam w styczniu....zaczelismy sie spotykac w kwietniu...w czerwcu zostalismy para a w lipcu doszlo do zblizenia:) i nie załuje:) i to trwa do dzisiaj:))

50

3 miesiące...

51

ALA1981 napisał/a:

hej
ja bylam naprawde niemoralna
to bylo trzecz miesiacach znajomosci
nie bylismy para
zostalismy po miesiacu sypiania ze soba
zamieszkalismy razem bardzo szybko - troche przez przypadek - troche z koniecznosci - wiem to bardzo dziwnie brzmi -to dluga historia, ktorej nieche wyjasniac
wlasciwie od tego zamieszkania razem stalismy sie oficjalna para
nie zaluje to byla moja decyzja
oczywiscie nie powiem zeby on nie chcial - ale jak pisalam to ja zadecydowalam

a nadal jesteście razem? smile

52

ja po roku

53

hmm.. pieszczoty po ok 2.5 roku smile a na całość poszliśmy po... ślubie big_smile:D

54

a nadal jesteście razem? smile
tak, ale na razie to tylko 4 miesiace

55

po roku

56

My bardzo szybko, nie naciskał, sama chciałam:) A teraz planujemy ślub po 5 latach związku. Tak wiec osoby, które myślą, że szybkie pójście z facetem do łóżka pozbędzie go szacunku do Ciebie, to głupota. Jest wyjątek:D Chyba, że jest to na przykład 10 z kolei, z któym poszłaś szybko do łóżka:D

57

po miesiącu big_smile

58

po dwóch tygodniach znajomości, od tego się zaczęło...

59

Ja z moim byłym po ok 7 miesiącach, mimo że nie jesteśmy już razem, to nie żałuje Byliśmy w związku ponad 3 lata eh...

60

z pierwszym - po 24 godzinach znajomosci O.o
i nie żałuję smile

z aktualnym - po trzech miesiącach przyjaźni/flirtów/spotkań ale po pierwszej, prawdziwej randce.

61

po 3 miesiącach smile to był mój pierwszy facet (sexualnie) i nie żałuję... bo dziś to mój mąż big_smile

62

po 2 miesiącach bycia razem... to również mój pierwszy seksualny partner z którym od miesiąca jestem zaręczona wink

63

na drugim spotkaniu (w samochodzie- to była moja mała fantazja:)), ale znaliśmy się wcześniej pół roku

64

2 i pół roku , dopiero zaczynamy ...

65

po godzinie.

Posty [ 1 do 65 z 186 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » po ilu dniach/miesiacach poszlyscie....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024