Czy prawdomówność w małżeństwie sie opłaca???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy prawdomówność w małżeństwie sie opłaca????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Czy prawdomówność w małżeństwie sie opłaca????

witam wszystkie panie;)
Mam do was kobiet pytanie, czy mówicie swojemy partnerowi(szczególnie mężowi), dosslownie o wszystkim???
Jestem z mężem po ślubie 5 lat, na samym poczatku naszej znajomosci powiedzialam mężowi że chcę aby zawsze wszystko bylo miedzy nami jasne! tzn. zebysmy zawsze sobie wszystko mówili, razem podejmowali decyzje dotyczace czy to zakupow czy wspolnego wyjscia gdziekolwiek. I do dzis tak jest! jest nam z tym dobrze, zawsze obydwoje informujemy siebie o ktorej wrocimy z pracy, jezeli wychodze gdzies po pracy z kolezankami do pubu to tez dzwonie do meza i mowie, jestem tu i tu wróce wtedy i wtedy lub przyjedz po mnie itp. - ale do czego zmierzam - ostatnio spotkalam sie z przypadkami gdzie kobiety bardzo duzo ukrywaja przed swoimi polowkami. Mowia ze ida na zakupy a tak naprawde siedza u kolezanki na pogaduchach, albo nie mowia mezom prawdy ile wydaly kasy na zakupy i jeszcze te zakupy ukrywaja! czy wy tez uwazacie ze facetom nie nalezy o wszystkim mowic? no bo jak ufac sobie nawzajem skoro sie nie mowi prawdy??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy prawdomówność w małżeństwie sie opłaca????

hmm, ja nie wiem jak robia inne kobiety, ale my z mezem tez zawsze o wszystkim decydujemy razem, nawet jak byl przez 3 m-ce zagranica to mowilismy sobie co kupilismy, za ile itd. ja nie widze w tym nic dziwnego, wychodze z zalozenia ze prawda i tak predzej czy pozniej wyjdzie na jaw wiec po klamac??

3

Ja mam podobnie do Was, od zawsze z mężem mówimy sobie o wszystkim. To dla mnie jest naturalne że opowiadamy sobie co robiliśmy czy co kupiliśmy. Ale też się spotkałam z przypadkami że kobiety nie mówią partnerom prawdy

4

Mamy z mężem podobny tryb dnia. Pracujemy razem, razem chodzimy na zakupy. Jeżeli wychodzimy gdzieś osobno, staramy się informować siebie nawzajem, gdzie jesteśmy, co się wydarzyło, o której godzinie wrócimy do domu. To jest chyba kwestia szacunku.
Znam takie kobiety, które oszukują, kręcą, manipulują... Nie wiem, dlaczego to robią. Dla sportu? Po to, żeby pokazać sobie i koleżankom, jak to one górują nad swoim "facetem"? Nie rozumiem, jak można kochać i postępować w ten sposób. Chyba, że one nie kochają... Szczerze mówiąc, nie zdziwię się, jeżeli za kilka lat to one będą cierpieć, bo ten "facet", nad którym tak górowały, zacznie traktować je tak samo. Wtedy będzie larum, płacz, prośba o udzielenie pomocy. I - z całym szacunkiem - nie będzie mi tych kobiet żal.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy prawdomówność w małżeństwie sie opłaca????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024