Zakochać się w byłym?... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochać się w byłym?...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez ladycollen (2011-05-29 23:53:18)

Temat: Zakochać się w byłym?...

Czy wg was można się zakochać w swoim eks ,  który kiedyś podpadł, zdradził, a teraz jest zupełnie innym człowiekiem? znacznie lepszym...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochać się w byłym?...

Hmmm. To troszkę mało informacji, jak dla mnie...
Pewnie to zależy od osoby, od sytuacji, od tego jak było w związku...
Ale osobiście chyba nie potrafiłabym wybaczyć i zacząć na nowo, bo jakoś nie umiem uwierzyć w nagłą przemianę ludzi tongue Zawsze miałabym ten niesmak...
A gdybym spotkała go po latach i zaobserwowała takie zmiany? No cóż- nie mogę tego wiedzieć na pewno, ale jakoś nie wydaje mi się, że umiałabym na tyle zaufać, by uwierzyć że to nie jest na pokaz czy coś. Tylko ja jestem z natury nieufna...
No ale każdy jest inny i ma inaczej, więc jest to tylko moje osobiste zdanie wink

3

Napewno jest to możliwe.Mam przyjaciółę,która rozstała się z chłopakiem,bo wielu,wielu zdradach,a po krótkim czasie są znów ze sobą.Ona wierzy,że się zmienił,bo go kocha.Oczywiście może tak być,że ktoś się zmieni w tym przypadku jeśli chodzi o zdrady,chociaż myślę,że związać się z kimś takim ponownie będzie zawsze ryzykiem,bo przecież jeśki ktoś raz zdradził,to nie ma pewności,że za jakiś czas znów tego nie zrobi,napewno trudno jest do końca komuś takiemu zaufać ponownie.

4

sadze, ze to jest mozliwe. tylko czy rozsadnie jest wchodzic w zwiazek z kims, z kim kiedys nie wypalilo i kto nas zdradzal? mysle ze o ponowne zauroczenie ta sama osoba, co kiedys wcale nie jest trudno, ale warto sobie przemowic do rozumu i nie roztrzasac mozliwosci powrotu. ja gleboko wierze, ze skoro raz sie znalazl powod rozstania, tym bardziej tak powazny jak zdrada, to za drugim razem tez sie znajdzie.

5

TAK u mnie nigdy miłość nie mineła choć zdradzał podobno z wieloma.

6

według mnie to sensu kompletnie nie ma! człowiek się zmienił? nigdy!
tylko czekać aż pojdzie z kolejną do łóżka...:/

7

Zakochać się można, oczywiście ale być z takim kimś? Odpada. Ja również nie wierzę w wspaniałą przemiane, ciągły strach i te obrzydzenie ze miał inne kobiety...bleee

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochać się w byłym?...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024