Czy wg was można się zakochać w swoim eks , który kiedyś podpadł, zdradził, a teraz jest zupełnie innym człowiekiem? znacznie lepszym...
1 2011-05-29 23:44:16 Ostatnio edytowany przez ladycollen (2011-05-29 23:53:18)
Hmmm. To troszkę mało informacji, jak dla mnie...
Pewnie to zależy od osoby, od sytuacji, od tego jak było w związku...
Ale osobiście chyba nie potrafiłabym wybaczyć i zacząć na nowo, bo jakoś nie umiem uwierzyć w nagłą przemianę ludzi
Zawsze miałabym ten niesmak...
A gdybym spotkała go po latach i zaobserwowała takie zmiany? No cóż- nie mogę tego wiedzieć na pewno, ale jakoś nie wydaje mi się, że umiałabym na tyle zaufać, by uwierzyć że to nie jest na pokaz czy coś. Tylko ja jestem z natury nieufna...
No ale każdy jest inny i ma inaczej, więc jest to tylko moje osobiste zdanie ![]()
Napewno jest to możliwe.Mam przyjaciółę,która rozstała się z chłopakiem,bo wielu,wielu zdradach,a po krótkim czasie są znów ze sobą.Ona wierzy,że się zmienił,bo go kocha.Oczywiście może tak być,że ktoś się zmieni w tym przypadku jeśli chodzi o zdrady,chociaż myślę,że związać się z kimś takim ponownie będzie zawsze ryzykiem,bo przecież jeśki ktoś raz zdradził,to nie ma pewności,że za jakiś czas znów tego nie zrobi,napewno trudno jest do końca komuś takiemu zaufać ponownie.
sadze, ze to jest mozliwe. tylko czy rozsadnie jest wchodzic w zwiazek z kims, z kim kiedys nie wypalilo i kto nas zdradzal? mysle ze o ponowne zauroczenie ta sama osoba, co kiedys wcale nie jest trudno, ale warto sobie przemowic do rozumu i nie roztrzasac mozliwosci powrotu. ja gleboko wierze, ze skoro raz sie znalazl powod rozstania, tym bardziej tak powazny jak zdrada, to za drugim razem tez sie znajdzie.
TAK u mnie nigdy miłość nie mineła choć zdradzał podobno z wieloma.
według mnie to sensu kompletnie nie ma! człowiek się zmienił? nigdy!
tylko czekać aż pojdzie z kolejną do łóżka...:/
Zakochać się można, oczywiście ale być z takim kimś? Odpada. Ja również nie wierzę w wspaniałą przemiane, ciągły strach i te obrzydzenie ze miał inne kobiety...bleee