torebka zara, ślady po deszczu, co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » torebka zara, ślady po deszczu, co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: torebka zara, ślady po deszczu, co zrobić?

witam, bardzo proszę o pomoc,
kupiłam niecały miesiąc temu torebkę z zary (skórzaną) i po ok 15 minutach przebywania z nią na deszczu zostały na niej ślady! to nie są zabrudzenia, jakieś zacieki itd, tylko taka fakturka od kropli  deszczu, czy jest sens ją reklamować? czy może mogę coś z tym sama zrobić? Niekoniecznie chce ją oddać, wolałabym np wymienić na tą samą, czy w zarze jest taka opcja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: torebka zara, ślady po deszczu, co zrobić?

Do sklepu zawsze możesz podejsć i spytać bo to nie kosztuje. Wiem że moja mama usuwała coś takiego kiedyś wazeliną ale nie wiem jaki to ma wpływ na skórę i nie wiem czy powinno się tak robić big_smile

3

Jest taki preparat do czyszczenia skóry z firmy Bufalo (opakowanie wygląda jak od płynu do okien), który jest po prostu świetny!Można nim czyścić kurtki, torebki i inne rzeczy ze skóry. Nie jest drogi (kosztuje ok. 20 paru zł, ale starcza na długo)

4

dzięki za odp:) tylko obawiam się że w tym wypadku nie chodzi o takie typowe "czyszczenie" bo tak jak napisałam, torebka nie jest brudna, tylko są takie kropki tak jak padały krople deszczu, tak jakby w tym miejscu materiał był nasiąknięty wodą, miałam nadzieję że to wyschnie, ale jednak nie, bardzo mnie to wkurza bo mam tą torebke niecały miesiąc, a że nie jest to takie standardowe zabrudzenie to nie mam pojęcia co z tym zrobić i nie wiem jak pod tym względem wyglądają reklamacje w zarze, dlatego proszę o pomoc

5

george_sand napisał/a:

dzięki za odp:) tylko obawiam się że w tym wypadku nie chodzi o takie typowe "czyszczenie" bo tak jak napisałam, torebka nie jest brudna, tylko są takie kropki tak jak padały krople deszczu, tak jakby w tym miejscu materiał był nasiąknięty wodą, miałam nadzieję że to wyschnie, ale jednak nie, bardzo mnie to wkurza bo mam tą torebke niecały miesiąc, a że nie jest to takie standardowe zabrudzenie to nie mam pojęcia co z tym zrobić i nie wiem jak pod tym względem wyglądają reklamacje w zarze, dlatego proszę o pomoc

Hmm poważna sprawa Zara musi przyjąć do reklamacji taka poważna firma, ehhh ja kupuje już tylko w necie a szczególnie na portalu DamBoMam znakomity portal każdy znajdzie coś dla siebie polecam śliczną spódniczkę http//dambomam.pl/item/1176 idealną na lato oraz jest tam konkurs http//dambomam.pl/item/1181 z super nagrodami WoW

6

Ale ten preparat również wyrównuje koloryt. A może spróbuj tą torebkę przetrzeć zwykłym kremem nivea -pewnie trochę zciemnieje, ale może dzięki temu plamki będą mniej widoczne

7

A jak pomoczysz ją wodą w innym miejscu, to też zostają jakieś ślady? W ogóle strasznie dziwna sprawa. Przyznam szczerze, że nigdy nie kupowałam torebek z ZARY, choć wiele mi się podoba, więc nie mogę wypowiadać się o jakości. Polecam Wam natomiast sklep etorebka. pl Jeśli byłybyście zainteresowane, to podaję aktualny kod rabatowy: 10b69123

8

Ja mam sporo torebek od nich, ale nigdy tak nie miałam. Wydaje mi się, że test z wodą się przyda. Może był jakiś kwaśny deszcz wink Ale idz do sklepu i zapytaj co proponują, bo nie chcesz czyścić na własną rękę, żeby w razie czego można było ją oddać.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » torebka zara, ślady po deszczu, co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024