Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-08-14 09:34:37

Alusia
Dobry Duszek Forum

Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

W jakiejś gazecie czytałam ostatnio ,że tak Zara jak i H&M przyznać muszę moje dotąd ulubione sklepy poniekąd oszukują klientów na cenach. To znaczy cena ciuchów jest przeliczana z kursu EURO który wynosił kiedyś powyżej 4 złotych. Natomiast wiadomo ,ze od jakiegoś czasu kurs jest mniej więcej na poziomie 3.2- 3,3 złotego. Czy uważacie ,ze to fair ? Bo ja nie. Nie dość ,że w Polsce marnie zarabiamy to jeszcze takie firmy nam specjalnie podwyższają ceny ! Ale  nie wiem co mogłybyśmy zrobić. Jedyne co mi przyszło do głowy to głośne mówienie o tym ! Przeliczyłam sobie dwie bluzki w ZARA i rzeczywiście – naciągane są te ceny jak nic !  To chamstwo !

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz.

#2 2008-08-14 10:04:43

krokieciatko
O krok od uzależnienia

Re: Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

Albo przed zakupami wymienienie złotówek na euro smile
jak oni nam tak to my im tak smile

egoistki zyją dłużej

Dodaj odpowiedź

Stopka forum