Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

W jakiejś gazecie czytałam ostatnio ,że tak Zara jak i H&M przyznać muszę moje dotąd ulubione sklepy poniekąd oszukują klientów na cenach. To znaczy cena ciuchów jest przeliczana z kursu EURO który wynosił kiedyś powyżej 4 złotych. Natomiast wiadomo ,ze od jakiegoś czasu kurs jest mniej więcej na poziomie 3.2- 3,3 złotego. Czy uważacie ,ze to fair ? Bo ja nie. Nie dość ,że w Polsce marnie zarabiamy to jeszcze takie firmy nam specjalnie podwyższają ceny ! Ale  nie wiem co mogłybyśmy zrobić. Jedyne co mi przyszło do głowy to głośne mówienie o tym ! Przeliczyłam sobie dwie bluzki w ZARA i rzeczywiście ? naciągane są te ceny jak nic !  To chamstwo !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

Albo przed zakupami wymienienie złotówek na euro smile
jak oni nam tak to my im tak smile

3

Odp: Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

Myślę, że klient w takiej sytuacji jest bezradny, ciężko bowiem wykłócać się ze sprzedawcą. Być może jednak bronią przeciwko nieuczciwym praktykom sieciówek byłoby - jak radzi kokieciatko - dokonywanie zapłaty w Euro. Nie wiem jednak czy w polskim salonie w ogóle jest taka możliwość?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Oszustwa cenowe w ZARA i H&M ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024