Witam. Mam taki problem z facetem z którym zaczęłam sie ostatnio spotykać. Wszystko było dobrze między nami, były pocałunki, trzymanie za ręce, wyznania miłosne. Pisaliśmy codziennie na gg, żartowaliśmy itd. Ale stało sie coś czego nie mogę zrozumieć. Mój były który jest zazdrosny o tamtego faceta. Ci dwaj panowie się nie lubią, ciągle na siebie jadą. Facet z którym się spotykam nie ma obecnie pracy, szuka ale wiadomo jak teraz z pracą jest. Kiedyś miał bardzo dobrą pracę, miał kasę ale niestety te czasy się skończyły. Pisałam przed wczoraj z tym facetem na gg i w pewnym momencie zapytał się o tego mojego byłego więc ja mu napisałam że pokłóciłam się z nim o niego. ( mam kontakt z byłym ponieważ z nim mieszkałam i on prrzychodzi do mojej mamy i kase w ratach oddaje, zaległa pożyczka.) Zapytał dlaczego? To mu napisałam że powiedział : ,, Idź sobie do niego, ciekawe co on ci zapewni jak jest pusty w wulgaryzm i nie ma złotówki" ja mu odpowiedziałam : ,, Tak wolę jego chociaż nie ma kasy ale ma jaja i charakter i nie jest taką wulgaryzmjak ty " To wszystko napisałam mu a on na to ,, To czemu mi tego w twarz nie powie, tylko jak mnie widzi to spuszcza głowę na dół. " No i nagle wyszedł z gg, ja do niego napisałam esa, czemu już ze mną nie chce pisac a on że idzie spać. Ok, ale na drugi dzień napisałam do niego esa: ,, Czemu wczoraj tak nagle urwałeś rozmowę? Jeżeli chodzi o to co Szymon gada to się nie przejmuj, zależy mi na tobie i wiesz dobrze że dla mnie kasa się nie liczy, tylko ważniejszy jest charakter i wnętrze. A ty jesteś dobrym i kochanym facetem. Pamiętaj że zawsze będziesz w moim sercu. " Już wogóle się nie odezwał, wczoraj był na gg i nic do mnie nie napisał a zawsze ze sobą pisaliśmy, na esy też milczy. Nie wiem o co mu chodzi. Przecież ja nic złego nie zrobiłam. Proszę, pomózcie mi rozgryść jego zachowanie.
1 2011-05-17 11:52:23 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-05-18 22:07:11)
Może facet poczuł się urażony,ze nagle wszyscy gadaja,ze nie ma kasy,tak jak powiedział twoj eks,ze co on jest w stanie Ci dac. Wiesz jak to jest z męską dumą,zwlaszcza jesli chodzi o kase. Tematy na temat braku pieniędzy na poczatku znajomości sie krępujące. Zobaczysz z czasem czy on sie bedzie odzywal,czy nie,ale miejmy nadzieje,ze sie odezwie.
O tak, ta urażona męska duma. Nic na to nie poradzisz. Musisz poczekać, przejdzie mu i znowu będzie dobrze ![]()