czy moge mu zaufac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy moge mu zaufac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: czy moge mu zaufac?

Witam! chciałabym sie poradzic w pewnej sprawie. pozanałam ponad miesiac temu chłopaka.bardzo mi sie spodobał. widziałąm sie z nim przez ten miesac kilka razy. zazwyczaj porozumiwam sie przez sms. dzisiaj zaprosił mnie na całonocna impreze kawałek od mojego domu. od razu sie zgodziłam, jednak zaczeły sie pojawiac watpliwosci. czy na pewno powinnam skoro znamy sie tak krotko. nie mam podstaw zeby mu nie ufac. na tyle na ile go poznałam moge powiedziec ze jest w pozadku. a co wy forumowiczki byscie zrobiły w takiej sytuacji? pojechałybyscie czy nie? mi zalezy na nim dlatego moze podjac zbyt pochopna decyzje.:/
jeszcze na koniec chciałabym dodac ze nie miałam jeszce okazji poznac jego znajomych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy moge mu zaufac?

Coprawda jak sama twierdzisz nie masz podstaw by nie ufać temu chłopakowi, ale z drugiej strony znowu nie znacie się na tyle dobrze żeby mu zaufać. Tak myślę że warto przynajmniej na początku znajomości zachować regułę ograniczonego zaufania. Trudno doradzić, bo to trochę zależy od indywidualnego podejścia do tematu. W każdym bądź razie bądź ostrożna smile

3

Ja na twoim miejscu bym nie jechała. Miesiąc to zbyt krótko, by móc w 100% powiedzieć, że ten facet jest spoko. Równie dobrze może być niezłym graczem. Tym bardziej, że piszesz, że zwykle piszecie smsy ze sobą. Telefonia komórkowa to chyba najgorszy sposób porozumiewania się i poznawania człowieka. A jeżeli już chcesz iść to weź ze sobą kogoś kogo dobrze znasz. Kto by czuwał nad Tobą. Nie idź sama broń Boże do towarzystwa którego nie znasz, daleko od domu na całonocną libację!

4

kamizelka mam nadzieję że nie poszłaś a jeśli-to daj znać nam czy wszystko było w porządku.

5

Faktycznie, ja też bym się bała w dobie takich czasów. Tyle się słyszy o pigułkach gwałtu, wiec trzeba być ostrożnym. Na pewno nie można od razu myśleć takimi kategoriami, ale jak twierdzisz, ze go nie znasz, ani jego towarzystwa, to musisz być czujna.
Napisz jaką podjęłaś decyzję.

6

Niby nie można mierzyć wszystkich tą samą miarą,ale tak jak piszesz Samanto-dzisiejsze czasy zmuszają nas do minimum zaufania i maximum ostrożności.

7

Musisz być bardo ostrożna,przecież tak jak piszesz znacie się bardo krótko,głównie jest to znajomość telefoniczna.Prawdę mówiac nic o nim nie wiesz,ja bym sie powstrzymała przed całonocną imprezą,najpierw bardziej poznajcie sie na gruncie neutralnym,skąd mozesz wiedzieć czego spodziewać sie po tym chlopaku.

8

najpierw trzeba człowieka dobrze poznać bo po miesiącu niewyjdą jego wady, ja tez tak komuś zaufałam był słodki,czarujący poprostu wspaniały,  po 4 miesiącach bycia razem wyszły jego wady i okazało sie jakim jest chamem. Oczywiście możesz iść na tą impreze ale bądz ostrożna.Poznaj go lepiej ,oczywiście on niemusi być taki jak moj były.

9

Ja bym poszła ale byłabym ostrożna.Jesli zauważysz cos dziwnego czy niepokojacego to po prostu opuść impreze.

10

Dzieki za odpowiedzi. jeszcze nie podjełam ostatecznej decyzji. jutro sie bede z nim wiedzic przed ta impreza, wiec jeszcze wypytam o szczegóły tej całej eskapady. jedna cześć mnie mowi "jedz, bedziesz sie swietnie bawic. nie bedziesz załowac." a druga "tym razem sobie odpuść. poznaj go lepiej."
gdyby była taka mozliwość na pewno zabrałabym ze soba przyjaciólke. o to tez sie jutro dopytam. a z tym nagłym opuszczeniem imprezy byłby problem, bo to jest kawałek za moim miastem.
jeszcze cała noc przedemna, na podjecie decyzji.

11

może dowiaduj się od rana, bo na ostatnią chwilę z przyjaciółką może być problem {np dojazdu}
lepiej nie ryzykować, choć potem możesz tego żałować
oczywiście ostateczna decyzja jest trudna i należy do ciebie
pozdrawiam i powodzenia w podejmowaniu decyzji, oby była trafna

12

Ja bym sie zdecydowała. Skoro w ogole sie zastanawiasz to znaczy ze chłopak wzbudza zaufanie. Przynajmniej ja bym sie w innym wypadku nawet nie decydowała. Wg. mnie to wyglada tak, ze jak nie pojedziesz bedziesz załowac, a jesli pojedziesz i bedzie niefajnie, to sadze ze włąsnie to byłoby tym mniejszym złem. Nie myslałabym od razu o najgorszym. Oczywiscie oprocz dobrej zabawy, musisz byc ostrożna i nie ponosic sie emocja. Podejmij własciwa wg Ciebei decyzje. powodzenia!

13

ja bym poszła.

14

oazuu-a nie sądzisz że to byłoby lekkomyślne?pojechałabyś nie wiadomo gdzie i nie wiadomo z kim??

15

byłam na tej imprezie. pewni dla wielu z was wyda sie to szczytem głupoty. dałam mu kredyt zaufania. wiem ze to głupie, bo jak by sie cos wydazyło to pewnei nic mi po tym kredycie, ale posatnowiłam mu zaufac i zaryzykowac. teraz tego nei załuje. poznałam go lepiej. tyle ze soba rozmawalismy. a on sie okazal swietnym facetem.mimo wszystko dziekuje za pomoc w podjeciu decyzji.
kolezanka ze mna nie była, ale powiedziałam jej gdzie dokładnie jade, jaki odres, podałąm jej nr tego chłpaka i powiedziałąm ze co gdzine beed jej dawac znac. w razi jakby cos było nei tak to miała po mnie przyjechac.

16

a to wszystko sie dobrze skończyło,byłaś ostrożna,i koleś nie okazał sie jakimś chamem i niewykorzystał cie w żadnym stopniu.

17

Cieszę się, że wszystko ok smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy moge mu zaufac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024