Poczatki w nowej pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Poczatki w nowej pracy

Nareszcie praca o którą się starałam jest moja. Biurowa w administracji, ale te początki, ten stres ze sie nie będę umiała czegoś jest tak silny ze jak dostaje nowe zadania to aż cała drżę w środku i robi mi sie potwornie zimno. Wiem wyolbrzymiam i przesadzam ale nie potrafię nad tym strachem zapanować.
Może ten stres to wynik tego ze w ciągu ostaniach dwóch lat kilka razy zaczynałam coś nowego, ciągle byłam ta nowa sad (prace na zlecenie bo nie mogłam znaleźć nic na stałe), a teraz znalazłam prace która w dłuższej perspektywie może być na stałe ( mam taka szanse) i coś mi się zdaje ze za bardzo mi zależy i się denerwuje, a strach ma wielkie oczy.
Kto z was tam miał, lub ma? proszę o pomysły i spostrzeżenia jak sobie radzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poczatki w nowej pracy

Nie martw się, przyzwyczaisz się, najlepiej żebyś robiła to, co lubisz, a to jest trudne w dzisiejszych czasach smile

3

Juz jest lepiej, pierwsze koty za płoty i nawet mi sie podoba. Praca biurowo administracyjna. Duzo sie dziekje na codzien i oprocz stalych zadan , czesto \'wyskakuje" cos nowego, niespodziewanie. jest fajnie na razie. Po miesiacu na umowe zlecenie dostalam umowe o prace:)

4

mnie najbardsziej stresuje nowe towarzystwo

5 Ostatnio edytowany przez smutna123 (2011-06-15 19:39:11)

Ja też tak mam. Generalnie początki pracy w nowej firmie jest ciężko, ale gdy widzę, że daję radę to się cisze. W końcu już nie ma tych nowych zadać i wszystko się stabilizuje, aczkolwiek u mnie to, co rusz coś nowego, ale są coraz większe odstępy czasowe, poza tym poradziłam sobie ze wszystkim zadaniami to dlaczego nie miałam bym dać rady z kolejnym- tak do tego podchodzę! Ty też dasz radę! Pozdrawiam

6

Poczatki sa zawsze trudne , to jeszcze zalezy , czy praca jest stresujaca , jakie towarzystwo sie nam trafilo,itd.

7

Nie stresuj się za bardzo. Ja zawsze bardzo się przejmowałam tym co robię i przeważnie coś było zawsze nie tak - jakieś drobne niedociągnięcia. Najlepiej jest, jak człowiek nie myśli zbyt intensywnie, by coś dobrze wyszło. Trzeba bardziej spontanicznie - Bądź sobą, spróbuj opanować stres, zapanuj nad nim i nie pozwól by nerwy rządziły Tobą:) . Powodzenia!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024