zdradzona żona nie umie już kochać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zdradzona żona nie umie już kochać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: zdradzona żona nie umie już kochać...

Witajcie,
szukam rady, wsparcia,  zrozumienia, a może po prostu kogoś kto mnie wysłucha... Jestem mężatką z 6-letnim stażem.
Półtora roku temu MÓJ mąż mnie zdradził... Był to dla mnie bardzo ciężki okres w życiu. Wcześniej straciłam pracę i ogólnie byłam w dole wielkości tira. "Wybaczyłam mążowi", jesteśmy nadal razem, ale ja chyba przestałam Go kochać, albo kocham Go jakoś inaczej, jak przyjaciela nie jak mężczyznę. Jest to dla mnie niezrozumiałe, niby Go kocham, ale cały czas myślę, że mogłabym żyć bez niego... Moje myśli mnie przerażają (zaznaczę że przed zdradą świata nie widziałam poza moim mążem). Wykonuję zawód, dzięki któremu poznaję sporo nowych osób, oczywiście mężczyzn też. Krótko pisząć zaczęłam interesować się innymi mężczyznami. Mam ochotę umawiać się z nimi na kawę, drinka,nie robię tego ale w głębi duszy czuję, że chcę. Nie wiem jak to sobie wytłumaczyć. Ja taka wcześniej nie byłam. Mój mąż jest dobrym człowiekiem i dobry mężem (poza tą zdradą) Stara się i czuję że On mnie nadal bardzo kocha, ale co z tego skoro ja... sama nie wiem jak to nazwać. Czy mi to przejdzie? Chciałbym bo czuję że sama siebie nie rozumiem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzona żona nie umie już kochać...

Witaj CelinoKazika. Dużo tu osób po zdradzie. Może przyda Ci się zawitać na wątki "jestem zdradzona żona" operacji lub "grupa wsparcia dla kochających za bardzo". Bo wyjścia są 2 - albo wybaczenie i budowanie związku od nowa albo rozstanie. Czasem ostre kłótnie odchodzą na temat która opcja jest lepsza. Ja uważam, że dla każdego to co uzna, że da mu szczęście (większe od tej drugiej opcji).

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zdradzona żona nie umie już kochać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024