Z czego jesteście najbardziej zadowolone w życiu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Z czego jesteście najbardziej zadowolone w życiu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Z czego jesteście najbardziej zadowolone w życiu?

Czytałam przed chwilą wątek o tym, czego najbardziej żałujecie i dosłownie miałam łzy w oczach czytając że ktoś żałuje, że się urodził (!!!!) że wyszedł za mąż... bardzo to wszystko smutne.

Dlatego zakładam ten wątek, aby każdy mógł napisać co go w życiu dobrego spotkało: wydarzenie, jakaś decyzja, osoba?

Piszcie i pokażcie jak wiele dobrych stron ma życie! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Z czego jesteście najbardziej zadowolone w życiu?

A ja jestem zadowolona, że żyję. Dwa razy próbowałam to zmienić i na szczęscie się nie udało.
Jestem zadowolona, że dałam sobie radę z depresją i nerwicą.
Że mam wspaniałego faceta, który pokazał mi, co znaczy kochać i być kochaną.
Że mam prawdziwych przyjaciół.
Jestem zadowolona z moich zdrowych rąk i nóg.
Dziś jestem zadowolona, że zostałam 100% netkobietą- bardzo miła wiadomość.

Ogólnie nie mam na co narzekać. Dobrze mi się widzie wink

3

Gothka, dzięki za odpowiedź.

Ja cieszę się z tego że żyje jako ta właśnie osoba. mimo kompleksów, słabego poczucia własnej wartości to nie wyobrażam sobie być kimś innym.
Cieszę się, że jestem zdrowa, sprawna i samodzielna, że moge widzieć, słyszeć i czuć ten świat.
Cieszę się, że studiuje, że mam rodzinę i że spotkałam wspaniałego chłopaka, który chce ze mną być.
Cieszę się, że wierzę w Boga, że mam znajomych, że nie wiem co to bieda.

4

Z mojej bliskiej rodziny, że mam gdzie mieszkać, mam wspaniałego troszczącego się faceta, mam prawko zdobyte bez problemu, rozwijam swoją pasję i mam takie możliwości. Dużo by tu wymieniać, bo nie mam jednego konkretnego argumentu co dawałoby mi pełne zadowolenie z życia. smile

5

Przede wszystkim pokonałam poważną chorobę. Mimo tego, chodzę, widzę, mówię, gdzie inni wyobrażali sobie mnie już jako roślinkę. Studiuję - co było poważnie zagrożone przez chorobę. Mam pracę, mimo iż według innych nie powinnam pracować ze względu na zdrowie.
Zdobyte prawo jazdy, rodzina która wspiera. Jeszcze do niedana napisałabym, że jest chłopak, z którym jestem szczęśliwa, ale dzisiaj już nie jestem tego taka pewna...
Reasumując, nie mogę narzekać. Zawsze mogłoby być gorzej wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Z czego jesteście najbardziej zadowolone w życiu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024