zakochalam sie w starszym chlopaku o 8 lat, on mnie podrywal, dawal znaki ze mu sie podobam, ale ja nie reagowalam gdyz mialam chlopaka i traktowalam go z gory, a teraz zaluje bo bardzo mi sie podoba, ale nie mam z nim zadnego kontaktu, jedynie czasem go spotkam na praktykach, gdzie on pracuje, teraz on traktuje mnie jak powietrze, co teraz zrobic? jak zagadac co powiedziec jak go spotkam? ;(
nikt nie da ci gotowego planu co masz powiedziec i co zorbic w danej chwili, porpostu zagadaj iumówice sie na soka/kawe/pizze??
hmm skoro nie dawałaś mu zadnego znaku zainteresowania to se odpuścił a jak ci zalezy to sama zacznij znajomosc i zobaczysz co sie bedzie dzialo
nikt nie da ci gotowego planu co masz powiedziec i co zorbic w danej chwili, porpostu zagadaj iumówice sie na soka/kawe/pizze??
hmm skoro nie dawałaś mu zadnego znaku zainteresowania to se odpuścił a jak ci zalezy to sama zacznij znajomosc i zobaczysz co sie bedzie dzialo
chodzi o to ze jest straszy o 8 lat a ja mam raczej znajomych w moim wieku i nie wiem do konca jak z nim gadac:(
a ile ty masz lat?? powiem ci szczerze ze gadac normlanie nie wydziwiac poprostu być sobą nie ma czym sie stresowac sama zobaczysz że bedzie wam sie super rozmawialo na penwo znajdziecie wspolne tematy
nie ma co panikowac poki nie spróbujesz nie bedziesz wiedziec co i jak