Dziewczyny jak zrobić masaż jąder?
Może zapytaj facetów
co lubią?
Przede wszystkim delikatnie i z wyczuciem ;-)
No tak troche jak masaz damskiego cycusia - troche pomietosic, troche posciskac, troche potarmosic... Ale nie za mocno ![]()
żadna przyjemność
haha mężczyźni wypowiadać się
:D:D
masaż jąder nie jest żadną przyjemnością , chyba że dla masochostów.
gdyby było inaczej "kręcenie wora" nie byłoby tym czym jest
Oj jest na jakis tam swoj sposob przyjemny, jesli sie troche mietosci jajeczka ale przy okazji zabawy z "Georgem".
Tak samo w sobie to nic specjalnego bo nasze worki ani sa jakos specjalnie czule na dotyk, ani specjalnie unerwione ![]()
kręcenie wora:D
Mój facet uwielbia to...ja też zresztą lubie zwlaszcza jak zrobie sobie nowe tipsy...lezac sobie przed tv ogladajac film nawet go tam smeram drapie
podoba sie to nam obojgu;)
ohohoho
ciekawy temat
pisac posty kochani panowie
Ja osobiscie zbyt wiele czasu nie poswiecam na jajeczka mojego mezczyzny, nie wiem czy to dobrze ale wydaje mi sie za maja "bardziej czuły" punkt ![]()
:P
lizanie i takie głaskanie to jest całkiem nie złe
a delikatne drapanie ? ;> ;p
też jest dobre ale jeśli masz dłuższe paznokcie albo tipsy ale musisz bardzo uważać skóra na jądrach jest delikatna
Dziewczyny jak zrobić masaż jąder?
Przede wszystkim delikatnie i z wyczuciem ;-)
Zaciekawił mnie ten stary temat. Raczej bym nie masowała, ale nieraz zdarza mi się je obmacywać. To taki fajne wziąść delikatnie w dłoń męskie klejnoty i mieć uczucie, że gdyby się ścisnęło ciut mocniej ;-)
Natomiast na poważanie to zalecana jest duża delikatność.
Spokojna Dama raczej masuj !
.. bardzo fajna sprawa.. bardzo lubię jak kobieca dłoń bawi się moimi kuleczkami
.. ugniata raz mocniej raz słabiej.. masuje.. zwinne paluszki chwytają raz jedno jajko raz drugie... bardzo miła pieszczota ![]()
Witam wszystkich serdecznie czy masaż jąder przez partnerkę i golenie tych miejsc to fetysz zboczenie czy to po prostu relaks lub przez dotyk partnerki rodzaj więzi lub gry wstępnej?
ja tam uwielbiam a jak jeszcze pozniej moja zona zaczyna to robic koniuszkiem jezyka ....kossssmos
Dokładnie, delikatne lizanie jajek z równoczesnym masażem penisa ;-)
Więc tak podstawiasz miseczkę, bierzesz mikser i jedziesz zmieniając obroty. Będzie wył z zachwytu:)
Więc tak podstawiasz miseczkę, bierzesz mikser i jedziesz zmieniając obroty. Będzie wył z zachwytu:)
Tylko nie wysokie obroty, bo rozpryśnie wszędzie ![]()
szybko i skutecznie
Marynarz napisał/a:Więc tak podstawiasz miseczkę, bierzesz mikser i jedziesz zmieniając obroty. Będzie wył z zachwytu:)
Tylko nie wysokie obroty, bo rozpryśnie wszędzie
Tak czasem mąkę być