Masaż jąder - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Masaż jąder

Dziewczyny jak zrobić masaż jąder?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masaż jąder

Może zapytaj facetów smile co lubią?

3

Przede wszystkim delikatnie i z wyczuciem ;-)

4

No tak troche jak masaz damskiego cycusia - troche pomietosic, troche posciskac, troche potarmosic... Ale nie za mocno smile

5

żadna przyjemność

6

haha mężczyźni wypowiadać się big_smile:D:D

7

masaż jąder nie jest żadną przyjemnością , chyba że dla masochostów.
gdyby było inaczej "kręcenie wora" nie byłoby tym czym jest

8

Oj jest na jakis tam swoj sposob przyjemny, jesli sie troche mietosci jajeczka ale przy okazji zabawy z "Georgem".
Tak samo w sobie to nic specjalnego bo nasze worki ani sa jakos specjalnie czule na dotyk, ani specjalnie unerwione tongue

9

kręcenie wora:D

10

Mój facet uwielbia to...ja też zresztą lubie zwlaszcza jak zrobie sobie nowe tipsy...lezac sobie przed tv ogladajac film nawet go tam smeram drapie tongue podoba sie to nam obojgu;)

11

ohohoho big_smile ciekawy temat big_smile pisac posty kochani panowie big_smile

Ja osobiscie zbyt wiele czasu nie poswiecam na jajeczka mojego mezczyzny, nie wiem czy to dobrze ale wydaje mi sie za maja "bardziej czuły" punkt big_smiletongue:P

12

lizanie i takie głaskanie to jest całkiem nie złe

13

a delikatne drapanie ? ;> ;p

14

też jest dobre ale jeśli masz dłuższe paznokcie albo tipsy ale musisz bardzo uważać skóra na jądrach jest delikatna

15

anka22n napisał/a:

Dziewczyny jak zrobić masaż jąder?

facio napisał/a:

Przede wszystkim delikatnie i z wyczuciem ;-)

Zaciekawił mnie ten stary temat. Raczej bym nie masowała, ale nieraz zdarza mi się je obmacywać. To taki fajne wziąść delikatnie w dłoń męskie klejnoty i mieć uczucie, że gdyby się ścisnęło ciut mocniej ;-)
    Natomiast na poważanie to zalecana jest duża delikatność.

16

Spokojna Dama raczej masuj ! smile.. bardzo fajna sprawa.. bardzo lubię jak kobieca dłoń bawi się moimi kuleczkami smile.. ugniata raz mocniej raz słabiej.. masuje.. zwinne paluszki chwytają raz jedno jajko raz drugie... bardzo miła pieszczota smile

17

Witam wszystkich serdecznie czy masaż jąder przez partnerkę i golenie tych miejsc to fetysz zboczenie czy to po prostu relaks lub przez dotyk partnerki rodzaj więzi lub gry wstępnej?

18

ja tam uwielbiam a jak jeszcze pozniej moja zona zaczyna to robic koniuszkiem jezyka ....kossssmos

19

Dokładnie, delikatne lizanie jajek  z równoczesnym masażem penisa ;-)

20

Więc tak podstawiasz miseczkę, bierzesz mikser i jedziesz zmieniając obroty. Będzie wył z zachwytu:)

21

Marynarz napisał/a:

Więc tak podstawiasz miseczkę, bierzesz mikser i jedziesz zmieniając obroty. Będzie wył z zachwytu:)

Tylko nie wysokie obroty, bo rozpryśnie wszędzie big_smile

szybko i skutecznie

Misinx napisał/a:
Marynarz napisał/a:

Tylko nie wysokie obroty, bo rozpryśnie wszędzie big_smile

Tak czasem mąkę być

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024