Poszukiwane buty-jestem świadkową na ślubie siostry! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Poszukiwane buty-jestem świadkową na ślubie siostry!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez lool2 (2011-04-28 21:46:55)

Temat: Poszukiwane buty-jestem świadkową na ślubie siostry!

Mam problem! sad Będę świadkową na ślubie mojej siostry, który odbędzie się w czerwcu. Nie wiem jak się ubrać! Odwieczny problem kobiety...
Mam świetną suknię, miałam ją raz na sobie więc nastawiałam się, że jeszcze ją wykorzystam i założę własnie na tą imprezę. Ale... od stycznia szukam do niej butów (oczywiście liczy się też cena..), obiegałam wszystkie stronki w necie, sklepy i nic:( Muszą być wysokie (powyżej 10cm), pasujące do koloru ecru lub złotego (na jedno wychodzi wink ) i stopa musi być "zabudowana", jak np gladiatorki. Dodam, że mieszkam w dość dużych odległościach od większych miast, więc i o konkretną galerię trudno:( Za 2 dni będę w stolicy, może któraś z Was widziała takie butki albo może mi polecić sklepy, gdzie jest coś konkretnego i takiego, jak opisuję? Albo jakieś strony internetowe, bo może jakieś przeoczyłam ( a na pewno). Będę także w Gdańsku, tylko to będzie niedziela więc może coś i tam któraś widziała?
Może w ogóle zmienić suknię?
Pomóżcie Kobietki!!!!

P.S. zapomniałam wspomnieć o najważniejszym problemie! Mam bardzo mała stopę, rozmiar 35, długość wkładki buta musi mieć 22.5cm a o takie wierzcie mi baardzo trudno sad Dlatego piszę tutaj..

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Poszukiwane buty-jestem świadkową na ślubie siostry!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024