Czy za takie rzeczy powinnam sie gniewac ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy za takie rzeczy powinnam sie gniewac ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy za takie rzeczy powinnam sie gniewac ?

Jestem z moim partnerem 2 lata, mieszkamy razem. Problemem zaczyna byc Jego zachowanie co do mojej osoby.
Pierwsze zaczyna mnie bolec to ze jak przyjechal ostatnio Jego kolega to mnie sie zapytal czy moglabym isc do innego pokoju bo musze pogadac.
Ostatnio znowu inny kolege przyjechal do nas i ponownie mowi do Niego siadaj na kawe a zaraz sie przejdziemy na dwor. Mieszkamy w domku.

Caly czas mnie krytykuje. Mowi ze to dla mojego dobra. Czepia sie jak chodze, ze zle dotykam cos , jak powinnam sie wyslawiac - poprostu na sile chce mnie zmienic. Wiem ze w duzo rzeczach ma racje ale od tygodnia slysze sama krytyke...Chyba przestalo mu zalezec....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy za takie rzeczy powinnam sie gniewac ?

Zapytaj go szczerze, o co właściwie chodzi. Inaczej się nie dowiesz. Powiedz, że Cie boli jego zachowanie, na które nie zaslugujesz.

3

ja bym powiedziala aby oni sobie wyszli do innego pokoju
a pozniej bylaby rozmowa na ten temat.
a z tym drugim to hm jak chce pogadac z kims sam na sam to niech sobie wyjdzie , tu bym sie nie czepila.

4

To że ma ochotę sobie pogadac to jak najbardziej jest wporzadku....przypuszczam że nie ma jakiś wielkich tajemnic tylko chce porozmawiać z facetem. Niewiem czy zwróciłyście uwagę jak faceci ze sobą rozmawiają, bo ja mam wrażenie że zamieniaja się w zupełnie inne osoby! Porozmawiaj z nim na temat szacunku względem swojej osoby i konkretnie powiedz co ci nie pasuje. Do facetów trzeba konkretnie, bo inaczej nie wiedza o9 co chodzi....zupełnie inny świat. Nie potrafią czytać między wierszami!

5 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2011-04-17 12:26:00)

big_smile Gniewać to się mogą małe dzieci.
Ty zrób tak jak Ci radzi AnnAnna: "Porozmawiaj z nim na temat szacunku względem swojej osoby i konkretnie powiedz co ci nie pasuje. Do facetów trzeba konkretnie, bo inaczej nie wiedza o9 co chodzi...."
Naucz się stawiać granice - jest mi przykro, gdy próbujesz mnie wyrzucić z pokoju, sami możecie przejść do drugiego. Może być słodki uśmiech i buziak na osłodę. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy za takie rzeczy powinnam sie gniewac ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024