Przedawkowanie witamin przez dziecko!!!! - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 5 ]
Temat: Przedawkowanie witamin przez dziecko!!!!
witam.....moje dziecko zjadlo dzisiaj za duzo witamin tz.multivitamol3+ zjadl gdzies 10tab.norma przez caly dzien to 2 tab.co powinnam zrobic,isc z nim jak najszybciej do lekarza???
Odp: Przedawkowanie witamin przez dziecko!!!!
Uważam, że powinnaś jak najszybciej skorzystać z jakiejś pomocy.
Ja niestety nie pomogę Ci zbyt dobrze, bo lekarzem nie jestem.
Pozdrawiam..;D
- Berries
- Dobry Duszek Forum

- Nieaktywny
marteczka i co.....? myślę, że nic się dziecku nie powinno stać,nie jest to chyba tak duża dawka by wywołać jakieś skutki uboczne.... no ale napisz, co lekarz powiedział?
- wika102
- Na razie czysta sympatia

- Nieaktywny
Moja córka zarzyła rutinoskorbiny cały listek..... po konsultacji z lekarzem musiała wypić szklankę mleka ( nienawidzi nabiału) , co oczywiście pozostało jej do dnia dzisiejszego więc nie próbuje nawet sama sięgnąc po jakiś lek ..........no ale najważniejsze musiałam ją obserwować dużo pić i zmusić do oddania moczu (siedzenie na nocniczku i puszczona woda z kranu ) po 10 godzinach oddała pierwszy mocz...wszystko już było ok gdyż wit C wstrzymuje oddawanie moczu ...pozdrawiam
Posty [ 5 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024