Co mam zrobic...On ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam zrobic...On ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale ...

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 70 ]

1

Temat: Co mam zrobic...On ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale ...

Jak pisałam gdzieś już na tym forum za 1,5 roku planuje wziąć ślub z moim chłopakiem, wszystko co najważniejsze juz załatwione.. Ale od kilkunastu dni zaczął odzywać się so mnie Nasz  wspólny znajomy, zawsze podobał mi się, jednak uważałam żę taki gość jak on nigdy nie spojrzy na taką osobę jak ja... Jednak od pewnego czasu on zaczął dzwonić pisać i adorować mnie... Jest taki romantyczny, nigdy nie napisał mi,że mnie kocha wprost jednak daje mi wiele do zrozumienia. ON ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale on twierdzi,że dla mnie jest w stanie ja zostawić, ze czeka tylko na mój znak.. Nie wiem co mam zrobić.. Tak bardzo kręci mnie to pisanie z nim,sama nie wiem juz czego chce, czy pakować sie w to wszystko czy zakończyć tą w miare krótka znajomośc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobic...On ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale ...

a czego ty chcesz?czy tamten jest wart poświęcenia wszystkiego co już razem ze swoim chłopakiem osiągneliście,i pytanie czy twój facet zasłużył sobie żebyś go oszukiwała?

3

blumen czy nie za dużo u Ciebie tych wątpliwości?
Coś mi się wydaje że sama nie wiesz czego chcesz,czy naprawdę kochasz chłopaka za ktorego zamierzasz wyjść za mąż i chcesz z nim być na dobre i na złe.No bo jeżeli się jest do końca pewnym swoich uczuć takie wątpliwości ja w Twoim przypadku nie mają miejsca.

4

Wiem, ze nie zasłużył na to ale ostatnio stał sie taki troszkę oschły.. A ten drugi po prostu mnie kręci. Ciągle zastanawiam sie  jak by to z nim było. Ja już sama nie wiem. Chciałabym przerwać ten kontakt z nim ale nie potrafie.. gdy się nie odzywa brakuje mi jego słodkich smsów, rozmów...

5

Ale życie to nie słodki batonik-kiedyś ci przesłodzi i będziesz tęsknić za czymś co stracisz z braku cukru.

6

Wie, wiem.. Ja to wszystko wiem.. ale co mam zerwać kontakt z nim całkowicie? Po prostu przestać sie odzywać?Ja chyba tak nie potrafie. Chyba w życiu byłam mało doceniana, bo jak ktoś teraz powie mi coś miłego to od razu go lubie:)

7

Zastanawiałaś się dlaczego twój partner ostatnio sie zmienił,być może ma jakieś problemy.Brysia ma rację życie to nie tylko same ochy...i achy....
Ja na Twoim miejscu zerwałabym kontakt z tym kolegą,i zabrałabym się za poprawianie relacji w stałm związku.

8

to pomyśl że twój przyszły mąż będzie przy tobie i osłodzi ci na pewno życie wystarczająco a powiem ci żę jeden to dużo,dwoch to tłok a przy trzech to można się zgubić.......reszta zależy tylko od ciebie a to jaką podejmiesz decyzje będzie miało odzwierciedlenie w twoim życiu.

9

Starałam sie poprawić relacje z moim "przyszłym mężęm" ale jakoś nam obu nie wychodzi. Możę w grę wchodzi tez to że jakoś sex nam nie wychodzi, tzn nie umiemy chyba sie kochać:)

10

A kto powiedział że od razu ma wszystko wychodzić,tak jak się poznajecie nawzajem tak samo musicie poznać mapę swoich ciał,musicie wiedzieć co któemu sprawia przyjemność,jak sie dotykać,jak się pieścić.Do tego potrzebna jest rozmowa,bo tylko wtedy dowiecie się co Was nurtuje.Nie wstydz się rozmawiać na te tematy.....
Zresztą rozmowa to pdstawa każdego związku.

11

Nie jesteście jeszcze po ślubie , więc jeśli masz zamiar zrobic coś to teraz a nie po tem .Widac że nie kochasz swojego faceta bo inaczej nie pomyślałabyś o tym drugim. Nie krzywdz osoby z którą jesteś i zakoń cz tą albo tamtą znajomośc.

12

Łatwo Tobie mówić,że musimy poznac mapę swych ciał.. My współżyjemy ze soba od prawie dwóch lat, co prawda nie jest to zbyt często może 2, 3 razy w miesiącu ale i tak nie jest to za bardzo udane.

13

Nie liczy się ilość ale jakość.Gdzieś musi być przyczyna tak rzadkich kontaktów,ale nawet wtedy należy zadbać żeby były one wyjątkowe.Wyjdz z inicjatywą ,wyjedzcie gdzieś nawet tylko na weekend,gdzie bedziecie tylko sami dla siebie i rozmawiajcie,przytulajcie się....

14

Co tydzień spotykamy się sami, przytulamy, rozmawiamy.. Sama juz nie wiem może to ze mną jest coś nie tak...

15

Z tego co piszesz to nie bardz jesteś zadowolona z tego zwiąsku to po co go ciągniesz

16

Ja jestem zadowolona z niego jeśli nie chodzi o sex...bo to nam jakoś nie wychodzi- przybajmniej na razie.. zastanawiam sie czy nie pomogły by nam jakieś przwodniki ... Szkoła kochania czy cos w tym stylu.. Znacie może cos podobnego co mogłoby nam pomóc?

17

Wiesz co blumen,zastanawiam się czy ty Go kochasz?Piszemy tutaj pół dna i ani razu nie padło to słowo....
Śledziłam inny Twój wątek,tam taż było zbyt wiele wątpliwości jak na dzieczynę która ma iść przez życie z tym facetem....

18

Dokładnie jak się kogoś kocha nie myśli się o innych

19

Seks jest waznym aspektem zwiazku, daje wielka satysfakcje z bycia ze soba, poczucie jednosci, bliskosci itd itp.
Prawda jest, ze czasem ludzie "nie pasuja" do siebie pod tym wzgledem. Nie wiem, czy to kwestia waszego malego doswiadczenia, niecheci poznawania nowych rzeczy czy po prostu tego, ze tak na prawde nie kochasz go i jestes z jakichs innych powodow (przyzwyczajenie, przyjazn itd).

Z tego co piszesz, to raczej go nie kochasz i tak na prawde nie wiem po co planujecie ten slub.
Albo macie kryzys albo minelo wam zakochanie i pozostala... pustka.

Bez pospiechu, pogadaj z tym swoim facetem na spokojnie i zastanowcie sie moze, gdzie jestescie?

20

Dlatego pisze o moich wątpliwościach bo właśnie nie jestem pewna czy go kocham.. Kiedy jest ze mną spędza ze mną czas jest nam dobrze, wtedy czuję to uczucie.. ale kiedy dochodzi między nami do kłótni juz nie jestem tego taka pewna.... Lubię spedzać z nim czas, kontakt mamy ze sobą prawie cały czas na okrągło piszemy do siebie, bardzo często się spotykamy i często to ja wychodzę z inicjatywą żeby przyjechał do mnie bo mi Go brakuje.. Ale są takie momenty kiedy zastanawiam się nad tym czy to jest na pewno ten człowiek z którym chcę spędzić resztę życia.. Mam nadzieję ,że watpliwości te związane są tylko z tym ,że zaczeły sie te przygotowania. Wcześniej nawet do głowy nie przyszedłby mi taki pomysł zeby mieć jakiekolwiek wątpliwości. Dodam jeszcze,że dopóki nie odezwał sie ten kolega, powoli moje wątpliwości zaczęły się rozwiewać, teraz niestety powróciły...

21

Dokładnie tak, jeśli się naprawdę kocha, to nikt inny nie zawróci w głowie, a już tym bardziej nie rozwieje miłości. Pomyśl, że może to i dobrze się stało, ze to teraz ktoś stanął na Twojej drodze i pokazał Ci jak krucha jest Twoja miłość do narzeczonego. Jeśli decydujesz się z kimś iść przez życie, nie może być takich sytuacji, nie może być wątpliwości, a skoro są, to odłóż tą najważniejszą decyzję na jakiś czas.

22

To co waszym zdaniem powinnam teraz zrobić? Jedną decyzje juz podjełam.. Zakończe znajomość z tym kolegą... to wiem napewno...Teraz poświęce czas dla mojego narzeczonego.. dzisiaj do niego jadę i spędzimy razem czas aż do poniedziałku ze względu na urlop w pracy..

23 Ostatnio edytowany przez atina (2008-11-05 15:52:44)

Brawo blumen,męska decyzja.;) Poświęćcie sobie jak najwięcej czasu,musisz być pewna swoich decyzji.

24

Mam nadzieje ,że to nam coś pomoże ........ Oby.. Trzymajcie kciuki.. No i doradźcie mi co z tym sexem mamy zrobic? jakis poradnik czy co? A może do lekarza jakiegos?

25 Ostatnio edytowany przez un hombre (2008-11-05 16:21:06)

Kupcie sobie podrecznik kamasutry moze...
Moze obejrzyjcie sobie jakies "produkcje" na redtube.com...
Moze kupcie sobie jakies gadzeciki...

A moze po prostu kochajcie sie z uwaga na to, jak tej drugiej osobie jest dobrze? Moze powiedz mu, ze "ostatnimi czasy" nie jest tobie jakos specjalnie super w lozku i niech sie bardziej postara. Powiedz mu jak lubisz byc dotykana i pieszczona, co sie tobie podoba a co nie a jesli sama nie wiesz, to poeksperymentujcie?

Niech cie wysmaruje smietana albo nutella i zje z ciebie? Wspolna kapiel w wannie i relaks?
Szybki numerek w windzie, albo na masce samochodu na polnej/lesnej drodze?
Moze kupcie sobie wibrator i niech jedno i drugie sie nim pobawi big_smile

Jestescie mlodzi, troche weny do licha tongue

26

Właśnie jesteśmy młodzi, ja odnoszę wrażenie że my się chyba siebie wstydziny, rozmawialiśmy o tym ale ja mimo to nie potrafię się przełamać,już nie wyobrażam sobie czegoś takiego jak striptiz! Ja się chyba nie nadaje do tego.staram się, chciałabym czerpać z tego jak najwięcej przyjemności a jakoś nie potrafię.

27

Czy Ty w ogóle chcesz wyjść za mąż....? :-)

28

Chce wyjść za mąż, ale boję się że później będzie źle między nami ze względu na złe dopasowanie pod względem sexu.

29

Ale jak moze byc dobre dopasowanie, jesli ty sie go wstydzisz i nie czujesz sie przy nim swobodnie w lozku?
Jak mozecie sie cieszyc soba, jesli jedno z was sie krepuje?

Moze to byc problem tego, ze sie krepujesz tylko przed nim, ale moze to byc problem z kazdym nastepnym facetem, jesli np nie akceptujesz sie taka jaka jestes i sie wstydzisz swego ciala.
A moze po prostu on nie potrafi wydobyc z ciebie tego co najlepsze i przez to nie mozecie cieszyc sie soba.

Moze problem jest po twojej stronie a nie jego?

30

No ja cały czas twierdzę że to moja wina, wydaje mi się że problem może stanowić to że mam małe piersi, to jest mój jedyny problem jeśli chodzi o kompleksy. Ale już sobie postanowiłam że jakoś to przezwycięże w tym tygodniu, muszę się przemoc oczywiście nie mogę do niczego się zmuszać, ale postaram się coś z tym zrobić.

31

blumen- według mnie - dopóki masz najmniejsze wątpliwości- nie podejmuj wiążących decyzji.Nie wiem dlaczego- ale odnoszę wrażenie,że Ty po prostu nie akceptujesz siebie- i skoro jakiś facet.... Twój chłopak- zadeklarował bycie z Tobą- to troszkę wybacz za sformułowanie- przyczepiłaś się do Niego- jak do deski ratunku.A to moja miła nie tędy droga.Bo małżeństwo- to nie weekend,który się spędza w świetnej atmosferze- a bycie ze sobą - i w łóżku ale i w problemach,w zdrowiu i w chorobie- gdy płacze dziecko i gdy pieniążków brakuje- dopiero jak będziesz pewna,że kandydat na męża- sprosta temu- cała naprzód!!!

32

un hombre........ no,no.... jestem pod wrażeniem.... patrz...a ja nutellą chlebek smaruję......jaka stara taka durnowata.

33 Ostatnio edytowany przez un hombre (2008-11-05 17:35:58)

Blumen, nie przejmuj sie malymi piersiami! Nie tylko piersiami mezczyzni zyja, uwierz mi. Wazne, zebys sie zaakceptowala taka jaka jestes bo twoj mezczyzna na pewno juz dawno cie zaakceptowal. Moja mala perelka co jakis czas marudzi, ze piersi ma za male, ze brzuszek za duzy, a ze to nosek duzy. Jak mi tak mowi to ja zawsze oczywiscie zaprzeczam i w miedzy czasie omawiane miejsce caluje. Wez sie zapytaj swojego faceta co mysli o twoich  piersiach, jesli odpowie ze sa super/fajne/cudne i kocha je takie jakie sa, to wreszcie przestan sie nimi przejmowac smile

Danusia, powiedz swojemu facetowi, zeby wysmarowal cie nutella i moze dojdziesz do wniosku, ze chleb to nie jedyne wlasciwe miejsce na takie lakocie... No i niech oczywiscie to nutelle z ciebie zje. Tzn bardziej polecam bita smietane, ale nutella ma taki plus, ze trzeba sie bardziej postarac, aby ja dokladnie ze skory zlizac... tongue

34

blumen- piszesz o kompleksie małych piersi.Może to co napiszę Ci pomoże.Miałam ten sam problem z córką.......... ciągle pytała....... mamo........ dlaczego-? i zrobiłam cos takiego. Jak  wiesz nie mam nastu lat, to było latem-  przyjechała moja bratowa - młodsza ode mnie o 5 lat - ale obdarzona bardzo dużymi argumentami.Nawet jest tak,że latem nie zakłada biustonosza,bo wrzynają Jej się naramki w ciało- i robią odparzenia .W związku z tym - niestety teraz Jej dydusie sięgają prawie pasa,bo się deczko rozciągnęły.Poprosiłam córkę - by spojrzała dyskretnie po tym co miałam za chwilę zrobić.Ubrałam t-shirt- oczywiście bez stanika - a ja też jakoś nie dopchałam się do kolejki po duży biust i mam jaki mam.Po tym co zobaczyła moja córka- stwierdziła- mamo......... o rany- gdyby Ci sutki się nie odznaczały- myslała bym,że masz biustonosz. E......... to dobrze- lepiej w Twoim wieku mieć to co Ty...... niż to co ciocia. Blumen- a ja wykarmiłam tymi moimi niewielkimi dydusiami dwoje dzieci. W ten sposób moja córka wyleczyła się z kompleksu . Uwierz mi- jeśli Ktoś Cię pokocha- to za to co masz w środku- a nie co nosisz przed sobą.

35

Un hombre........ kurde........ jest mały problem.......... mam nutellę...............ale tylko nutellę.

36

ATKA 333 napisał/a:

Czy Ty w ogóle chcesz wyjść za mąż....? :-)

Sorki...... ale ja bym inaczej sformułowała pytanie......... czy Ty  jesteś już gotowa do tego by wyjść za mąż????????

37

Wiem.. Zawsze mówi mi ,że kocha te Moje Małe Meloniki:) PO rozmowie zaczęliśmy już robić jakieś kroki do przodu- pozwalam mu częściej dotykać moich piersi nie tylko podczas stosunku, mam nadzieje ze to duży krok do przodu i ,że pomału bede sie jakoś przełamywać, w końcu jesteśmy ze sobą już  2,5 roku. Danusia dzięki za przykład, ja nie mówię,że chciałabym jakieś wielkie dydle...Nosze stanik 36, 75B i to jeszcze z wielkim push-ap'em żeby widać było ze jednak coś pod ta bluzką mam...

38

75B? To czym ty sie martwisz? To co ja mam powiedzeć z moim 75A?:/:)
A nawiązując do tematu. Wydaje mi sie, ze gdybys naprawde kochała swojego faceta, nie zaprzatałabys sobie głowy innymi. Radze dobrze sie nad tym zastanowić. I uruchomić wyobraźnie w łóżku.:)

39

Kochana, ja tez czasem zerkne na innego faceta ale nie mysle o tym, zeby rozstac sie z moim Kochaniem, z którym tez planujemy ślub. Bo kocham go i nie chcę innego, nawet jesli na chwile zerkne na innego smile I tez mam rozmiar jak Ty ale jestem pewna siebie i nawet sie smieje przy moim mezczyznie :"ach te moje balony, ledwo je unosze" smile I nigdy nie poczułam, zeby on nie byl znich zadowolony. Troche wiecej wiary w siebie, głowa do góry smile Aha, ale jesli faktycznie tak Cie zaabsorbował ten drugi... to faktycznie zastanów się czy chcesz wyjść za mąż. Bo to nie kwestia wieku... Moi znajomi wzieli slub w wieku 19 lat , teraz maja po 40 maja dwojke dzieci i dalej zakochani jak golabk. Ale im sie udało. Trafili na siebie juz w liceum i doceniaja tę miłość... Także przemysl smile

40

Przyznam się bez bicia , dopiero teraz zaciekawił mnie ten wątek , dlatego postanowiłam się wypowiedzieć nie czytając go w całości , jedynie pierwszy post.Myślę , że autorka tego wątku może czuć się znudzona swoim związkiem.Ot , przyzwyczajenie.Nagle pojawia się ktoś , kto ożywia to monotonne życie...Warto sobie jednak zadać pytanie , czy warto rezygnować z związku i człowieka , z którym jest Ci dobrze , z którym planujesz wspólne życie ? Dla tych paru sms-ów? Wyślij fajnego sms-a do swojego chłopaka , może nawet takiego co go zaskoczy , pobudzi wyobrażnie.A co to , Twój chłopak z innej gliny ulepiony ? Daj mu szansę.Uwierz mi , taki flirt nawet z kimś , z kim wydaje nam się , że już nic ciekawego się nie wydarzy potrafi wzbudzić dreszczyk emocji.Uwierz mi , nie warto ryzykować związku dla chwilowej fascynacji , chęci przeżycia czegoś nowego.Z własnym partnerem też może być Bosko , może ta sytuacja , to taki znak , że trzeba się w swoim związku trochę bardziej postarać ? Powodzenia smile

41

następna która chce unieszczęśliwić kogoś i wyjść za niego za mąż pomimo że go nie kocha. Tragedia i dramat. Daj swojemu wybrankowi linka do tego tematu on będzie wiedział co ma zrobić,a na odchodne powinien ci plunąć w twarz.

42

Od wczoraj spędzamy cały czas razem, nawet samochód razem naprawialiśmy i teraz pisze, kiedy on sprząta w grazu. Macie racje chyba źle oceniałam to wszytsko. Kiedy jesteśmy razem świat jest inny, nie myslę już o nikim innym, są małe sprzeczki ale sa,mi sie z nich śmiejemy po chwili. mma nadzieję ,że tak juz zostanie. A co do =i- po to jest to forum ,żeby sie wypowiadać osoba których sie nie zna , jak bym chciała to mogłabym mu opowiedzieć o tym- nie musze przesyłać linku!

43

+i- napisał/a:

następna która chce unieszczęśliwić kogoś i wyjść za niego za mąż pomimo że go nie kocha. Tragedia i dramat. Daj swojemu wybrankowi linka do tego tematu on będzie wiedział co ma zrobić,a na odchodne powinien ci plunąć w twarz.

Piles/Pilas cos?

44

Moim zdaniem po to jest forum, zeby opisywac swoje watpliwości. Od wczoraj  nie odzywam sie do tego "drugiego" On pisze , ale nie zwracam na to uwagi.Nie jest to łatwe, ale póki jestem u Swojego chłopca jakos nie myśle o tym:)

45 Ostatnio edytowany przez +i- (2008-11-06 17:46:43)

un hombre napisał/a:
+i- napisał/a:

Piles/Pilas cos?

co ci sie nie podoba w mojej wypowiedzi ?
Chciałbyś ( chciałabyś) być zaręczona z kimś kto mówi że cię kocha a w tym czasie myśli o innym ?????
Jak byś się czuł (czuła) gdybyś zobaczyła taki temat i wątpliwości twej ( twego) ukochanego w nim zawarte ?
Stąd później tematy w stylu " zostawiłam męża dla innego". Może nie warto krzywdzić drugiej osoby i wiązać się z nią sakramentem małżeństwa gdy mamy świadomość ,że tak naprawdę nie wiemy czy ją kochamy ? Nie sądzisz ?

46

Może i masz rację z tym co piszesz, ale to że ktoś myśli o kimś innym a nie tylko o swoim partnerze chyba nie znaczy od razu że w przyszłości będą nie szczęśliwi?każdy nawet mając swojego partnera na pewno widziać ładna dziewczynę czy chłopaka nie będzie zamykał oczu czy odwracał twarzy tylko dla tego że jestem zaręczony\a. Przecież to rzecz ludzka. Może los wystawił mój związek na próbę? Zakończyłam już znajomość z tym drugim facetem, wiem że nie będzie łatwo, ale obecność mojego narzeczonego sprawia że wcale za tamtym nie tęsknię. Kiedy przyjdzie taki czas że nie będzie cały czas przy mnie na pewno wspomnę o tamtym w myślach ale wydaje mi się że tamto mam już za sobą. Zrozumiałam to dzięki tym wszystkim waszym postom. Zrozumiałam że dla tego drugiego nie warto ryzykować tego co już mam, tego co razem stworzyliśmy. Mam nadzieję że będzie już dobrze :-)

47

Super blumen,o to chodziło żebyś wreszcie przejrzała na oczy i zobaczyła co możesz stracić.:)
Przebywajcie jak najwięcej ze sobą i cieszcie się z tego co macie.A popatrzeć zawsze można,nawet pomyśleć i dalej robić swojeczyli kochać i budować własne szczęście....

48

Mam tylko nadzieję, ze po powrocie do domu nie wróci wszystko... macie jakis sposob na nude?

49

masz naszeb forum jako nie tylko sposob na nude, ale też czerpanie z doświadczenia innychj ludzi smile

a co do tematu.. cieszę się, że wyciągnęłaś takie wnioski smile

50

chodzi mi o to ze nie wiemy co zaplanowac na wieczor...

51

dla siebie czy dla dwojga

52

blumen napisał/a:

chodzi mi o to ze nie wiemy co zaplanowac na wieczor...

No nie blumen,jesteście razem tylko we dwoje i Ty nie wiesz co macie robić?
Kobieto zaczniej działać,wez sprawy w swoje ręce,ugotuj coś pysznego na kolację ,zapal świece,puść nastrojową muzykę....
Odnoszę takie wrażenie że Wy naprawdę mało się znacie,być może decyzję o ślubie podjeliście zbyt pochopnie,no ale macie jeszcze 1,5 roku ,czas to wszystko nadrobić...

53

Jak mam zaplanować kolacje tylko we dwoje przy świechach, skoro nie mieszkamy sami i zawsze w domu ktos jest. Zazwyczaj Jego mama, a wtedy to nie jest mozliwe...Ona z wszytskiego nas wyręcza, synkowi pod nos podkłada a do tego co jakis czas przychodzi po coś do nas do pokoju.

54

blumen- tu nie dostaniesz recepty na każdy  Twój problem- tymbardziej,że to o co pytasz,to nie są  problemy "wagi państwowej"- mam na myśli sposób na nudę.... notabene nie wyobrażam sobie jak można sie nudzić- będąc ze swoim ukochanym, czy jak zorganizować kolację we dwoje? To sobie wynajmijcie pokój gdzieś z dala od chałupy ...i sami stwórzcie taki niezapomniany nastrój,że będziecie chcieli to powtarzać i powtarzać.

55

Wiem, że nie dostane recepty, ale zawsze można wykorzystać czyjeś pomysły. Mnie wasz bardzo se przydają.... I nie chodzi tutaj o to ,że sie nudzimy(źle sie wyraziłam) chodzi mi jedynie o sposób spędzenia wolnego czasu:)

56

Blumen,my nie damy Ci gotowego pomysłu na Wasz związek,każdy człowiek jest inny...Ty chyba najlepiej znasz swojego narzeczonego i wiesz co mu sprawia największą przyjemność,rusz troszeczkę głową a napewno coś wymyślisz....

57

blumen.......czyjeś pomysły- rzecz jasna- przydać się mogą -  ale najlepiej wspólnie ustalcie plan działania- unikniecie wzajemnych rozczarowań

58

Rany, idzcie na jakas kolacje do np nalesnikarni, a po jedzeniu pojdzcie sie spontanicznie bzykac do samochodu/parku/w krzaki/w windzie i 1000 innych miejsc, jakie moga przyjsc do glowy... big_smile

59 Ostatnio edytowany przez atina (2008-11-07 18:33:50)

un hombre napisał/a:

Rany, idzcie na jakas kolacje do np nalesnikarni, a po jedzeniu pojdzcie sie spontanicznie bzykac do samochodu/parku/w krzaki/w windzie i 1000 innych miejsc, jakie moga przyjsc do glowy... big_smile

un hombre i o to chodzi,należy iść na spontan....:)

60

Dziewczyno nie macie dzieci i trosk  to wypad do motelu na romantyczny wieczór i po sprawie

61

Wczorajszy wieczór przebiegł baaaardzo miło... Był popcorn, chipsy, cola itp.. leżeliśmy sobie na łóżku już gotowi do snu i oglądaliśmy 102 pozycje miłosne.... Jakoś tak nas to zainspirowało- bardziej Mojego faceta ,że i my zaczęliśmy się kochać.. i muszę powiedzieć ,że widzę postępy w tym wszystkim.. Może nie wielkie- ale od czegoś trzeba zacząć:)Może dla Was to żaden pomysł ciekawy na wieczór- ale nam pasowało...

62

No widzisz kochana,nareszcie jakieś światełko w tunelu....wszystko bedzie dobrze,tylko trzeba chcieć i się postarać.:)

63

Chce Wam na prawdę BAAAARDZO podziękować... Na prawde Mi pomogłyście, skorzystałam z wielu Waszych rad... Usłyszałam kilka słów krytyki, które trochę pobudziły mnie do logicznego myślenia.Będąc ze swoim narzeczonym 24h na dobe przez cały tydzień, nawet przez chwile nie pomyślałam o tym drugim. Byłam taka szczęśliwa, beztroska jak dziecko. O tamtym już nie myśle- nie chce popsuć tego co jest teraz,wydaje mi się ,że to najszczęśliwszy okres w Moim życiu...

64

blumen jak ja ci zazdroszcze,że masz tego jedynego ,ze jesteś szczęśliwa,dobrze że u Ciebie przynajmniej jest dobrze smile.Ja sie zaczynam obwiniać o to że mnie ukochany zostawił,mysle co robiłam żle,że może za dużo mu marudziłam, on mi pisał tydzień temu że to nie moja wina ,że Jego ale niewiem.kurde tak mi go brakuje,ale nic nie da sie zrobić. sad((

65

No najgorsze co w tym momencie możesz zrobic to obwiniać siebie.. A jaka miłaby byc w tym wszystkim Twoja wina? No powiedz.. sprecyzuj.. Pewnie nie bedziesz wiedziała co masz mi napisać bo Ty nic nie zrobiłaś.. Przeciez Go nie zdradziłaś, nie doprawiałaś mu rogów

Posty [ 1 do 65 z 70 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam zrobic...On ma dziewczynę ja mam chłopaka, ale ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024