Partner na ślub - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Partner na ślub

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kari87 (2011-04-04 20:50:44)

Temat: Partner na ślub

Nie mam z kim iść na wesela do moich dwóch kuzynek.... Co robić. Nie mam żadnego bliskiego kolegi, a kuzynowie mają już swoje rodziny...Jak myślicie, czy jeśli pójdę sama będę się źle czuła, czy lepiej nie iść wcale?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Partner na ślub

czy ja wiem idz bedziesz sie dobrze czula to nic strasznego nie miec osoby towarzyszacej bedziesz miala lepsze branie;)

3

To Ty musisz wiedzieć, jak się będziesz czuła wink. Natomiast mogę Ci powiedzieć, że ja na Twoim miejscu poszłabym sama, nie ma przecież żadnego przymusu pójścia z kimś. Poza tym masz większą szansę kogoś poznać smile.

4

Ja bardzo często chodziłam sama i zawsze świetnie się bawiłam smile Ilekroć byłam na weselach miałam to szczęście, że zawsze ktoś był bez osoby towarzyszącej. Myślę, że będziesz miała okazję poznać kogoś nowego smile

5

Przyznam Ci się, że pójście samej na wesele nie jest niczym starszym. Najgorszy pierwszy raz, trzeba przełamać lody wink
Weź pod uwagę, że idąc sama nie musisz martwić się o to, że partner za dużo wypije i może zrobić kilka niemiłych scen (sama to doświadczyłam). Ponadto idąc samej nie musisz siedzieć jedynie przy stole. Jesteś młoda i na pewno nie jeden weźmie Cię w obroty smile Ponadto twierdzisz, że idziesz do kuzynek, a więc rodzina, czyli będzie do kogo usta otworzyć i pogadać wink

6

Dzięki za odpowiedzi:) Pytałam, bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.... Macie rację.... Znajdą się jacyś wujkowie, kuzynowie:) a jak nie to chociaż sobie ze wszystkimi porozmawiam:) i nie będę musiała martwić się o zachowanie partnera:) Zaczynam widzieć same pozytywy:) Buźka:)

7

Jestem w podobnej sytuacji. Wesele brata "już" za rok. Wydaje mi się, że lepiej iść z partnerem. Ale szukanie kogoś na siłę też nie jest dobrym pomysłem. Pocieszam się, że to jeszcze rok.

8 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-04-06 20:04:16)

Spokojnie smile Ja niby mam faceta, ale jeszcze nigdy na weslu nie bylam z facetem , serrio ! Jakos tak wychodzilo. A kiedys nie poszlam na wesele, bo moj facet nie byl zbyt chetny i zostalismy u mnie w domu i bylo super.
A jak kiedys bylam sama bo bylam samotna to tez bylo spoko, wprawdzie nie poznalam zadnego faceta na weselu i nie mialam z kim tanczyc, ale byly moje takie siosty cioteczne i byly spoko

dlatego widzicie ja zawsze na weselach bytlam sama bez partnera big_smile

9

Kari87 napisał/a:

Nie mam z kim iść na wesela do moich dwóch kuzynek.... Co robić. Nie mam żadnego bliskiego kolegi, a kuzynowie mają już swoje rodziny...Jak myślicie, czy jeśli pójdę sama będę się źle czuła, czy lepiej nie iść wcale?

Miałam podobny problem i postanowiłam wynająć towarzysza. Żadnych podtekstów, totalny profesjonalizm. Świetnie się bawiłam na tym weselu, facet był cudowny. Doskonale tańczył, miał poczucie humoru, zabawiał rozmową. Ideał smile
Wiem że jest portal, gdzie można wynająć kogoś na takie okazje. Przyjaciel do wynajęcia się nazywa, albo jakoś podobnie. Polecam smile

10

tede83, no właśnie niby jeszcze rok.... to samo myślałam rok temu i nic się z moją sytuacją nie zmieniło.... Mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie lepiej:) Pozdrawiam.

truskaweczka19, no właśnie kuzynka mi oświadczyła, że wszyscy będą mieli parę i lepiej by było gdybym jednak z kimś przyszła.... Ech.... Wezmę poł litra pod pachę:)

Checkinnetwork, nie wiem czy umiałabym zapłacić komuś za to, żeby mi towarzyszył, chyba trochę by mnie to bolało.... Kurcze gdyby nie te wesela radziłabym sobie doskonale w mojej samotni.... a tak nie wiem jak się tam będę czuła...

11

moja siostra poszla sama na wesele i poznala tam chyba przyszlego męża ;p bo są 3 lata juz ze sobą i sie nadal bardzo kochają ;p takze wiesz, zycie rozne pisze scenariusze smile idz sama , napewno i tak bedziesz sie dobrze bawic smile tym bardziej ze napewno nie tylko Ty sama bedziesz smile

12

Megiiii654.... Fajnie miała Twoja siostra. Właśnie o to chodzi, że nikt nie przyjdzie sam. Kuzynka ostatnio mi to powiedziała, że nie chce żebym się źle czuła, wiec lepiej by było jakbym z kimś jednak przyszła, bo ona nie ma niestety żadnego partnera do mnie.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Partner na ślub

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024