Pamiętnik (The Notebook) 2004 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pamiętnik (The Notebook) 2004

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pamiętnik (The Notebook) 2004

Opis filmu:

"Pamiętnik" to historia pewnej miłości, która rozkwitła na początku lat 40. gdzieś w Karolinie Północnej. Duke (James Garner) odczytuje ją  starej kobiecie cierpiącej na chorobę Alzheimera (w tej roli Gena Rowlands). Dzięki sile uczucia przeżywa na nowo cudowne chwile swojej wielkiej miłości. Przypomina sobie, kiedy po raz pierwszy zobaczył Allie Nelson (Rachel McAdams) - ich spotkania, wspólne wakacje i trudny okres rozstania, gdy zniknęła z jego życia na siedem lat...  "Pamiętnik" jest ekranizacją bestsellerowej powieści Nicholasa Sparksa. Prawa do realizacji filmu na jej podstawie studio New Line Cinema zakupiło już w roku 1995.

Moja recenzja:

Wzruszająca historia miłości dwojga ludzi. Historia przeszkód jakie spotykali na drodze do miłości oraz tych późniejszych.
Szczerze przyznam, że płakałam jaj bóbr i na filmie i czytając książkę.

Moja ocena:
10/10

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pamiętnik (The Notebook) 2004

Ogladalam ten film kilka razy poniewaz tak bardzo mi sie podobal i tez przyznam szerze ze ryczalam:)przepiekna opowiesc o milosci ktora przetrwala doslownie wszystko.polecam ten film kazdemu kto lubi filmy chwytajace za serce.wedlug mnie film jest rownie piekny jak titanic.

3

Świetny wyciskacz łez smile bardzo wzruszający i piękny...
Chyba sobie go odświeżę smile

4

Przyznaję, przyznaję film chwyta za serce (nie tylko kobiece). Oglądałyśmy u znajomej film całą babską paczką i przyłączył się do nas brat jednej z koleżanek (chłopak 17 lat). Wzruszył się co nie miara i przez kolejne 2 dni nic tylko opowiadał o filmie. Więc warto obejrzeć!

5

Jeden z moich ulubionych filmów. Bardzo dobry smile

6

Świetny film. Także daję ocenę 10/10. Opowieść o naprawdę pięknej miłości, która przetrwała mimo przeciwności, konwenansów, sprzeciwów rodziny. Bardzo dobre kreacje aktorskie. Bardzo romantyczny i wzruszający film, także na nim płakałam, każdemu tylko życzyć tak silnego uczucia ! smile
Pozdrawiam.

7 Ostatnio edytowany przez Shiseido (2011-04-13 12:07:21)

Piekny wzruszajacy film o prawdziwej milosci !!! 50/10 smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pamiętnik (The Notebook) 2004

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024