Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?!

Hej ! Mam mały problem ... Chodzi o to , że  kiedyś otaczała mnie grupa ludzi , cały czas ktoś ze mną był ...

Teraz jestem sama ... ! ! Nic nikomu nie zrobiłam , bo nie przypominam sobie takiej sytuacjii .... Np : - Kiedy wchodzę

na Gadu - Gadu wszyscy momentalnie znikają ... to samo nasza - klasa ... Czuje się sama ... Oni teraz tworzą swoje grupy

bezemnie ;( ...Czy to może być spowowane tym , że przez 3 tygonie nie było mnie w szkole ? ... Dziwnie się czuję ...

Co mam robić ... Przyjaciele się do mnie nie odzywają , bo jak twierdzą nie mają czasu , a opisy mają Znudzona ... albo nuda... sad

Proszę o jakieś pomysły co zrobić ... Przepraszam za błędy ... : ( .....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez AVO (2011-03-29 19:05:16)

Odp: Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?!

Witaj,

to nie są w takim razie przyjaciele. Pamiętaj, nie trać czasu z kimś, kto nie ma go aby spędzać go z Tobą. Poczekaj spokojnie, prawdziwi przyjaciele o Tobie nie zapomną. Poza tym jak wrócisz na dobre do szkoły będzie tylko lepiej. Głowa do góry. smile

3

Odp: Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?!

jak czytam to mam przed oczami siebie samą....
nie dotyczy mnie pod względem życia-szkoły ale o życie codzienne ...
także miałam niby przyjaciół ciągle ktoś się kręcił .. ale zrozumiałam że dawałam zbyt dużo siebie a oni ?? oni się w ogóle nie starali .. to ja zawsze zabiegałam .. ale powiedziałam basta ! ograniczyłam z nimi kontakty do minimum jak będą chcieć gadać to przyjdą nie to nie .. ale właśnie stało się tak że w ogóle nie przyszli .. sad uznałam że nie są mnie warci, bardzo długo walczyłam by być trochę egoistką i walczyć o siebie i na dobre mi wyszło co nie mówię że jestem teraz panną z zadartym nosem ! jest mi bez nich dobrze poznaje nowych ludzi i co ważne nie mam już czegoś takiego że od razu ze wszystkimi będę ok .. muszą się najpierw sami wykazać i jeśli będą tylko chcieć to nasza znajomość będzie kwitła ale oby nie zapomnieli ze trzeba ja pielęgnować
radzę Ci ich olać nie są warci Ciebie jeżeli tak postępują i nie maja w ogóle dla ciebie czasu ani chęci pogadać ... wiem że w szkole jest trudno i zawsze miło jest mieć kogoś serdecznego pod ręka i móc się komuś wygadać bądź poradzić ,ale takie jest życie i niestety nigdy nie będzie usłane różami smile nie smuć się tylko wyjdź do wszystkich z uśmiechem na twarzy pokaż ze jesteś silna i na bank poznasz wartościowszych ludzi
powodzenia !!!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuje się Samotnie!! Czy to dziwne ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024