hej, ostatnio rozmawialam ze znajomą, ze fajnym pomyslem na rozrywke dla maluchow sa gry edukacyjne, mam bratanka w wieku 5 lat i niedlugo sie do nich wybieram, pomyslalam, ze kupie mu jakies gry.. znacie może coś fajnego dla takiego brzdaca?
Hej! Ja mam5-cio letniego synka i na ostatnie urodzinki kupiliśmy mu laptop edukacyjny. Naprawdę świetna rzecz. Mały uczy się liczyć i zna już cały alfabet. Wcześniej miał taki sam ale w wersji angielskiej i poznał angielski alfabet
naprawdę polecam. Pozdrawiam
Mam nadzieję, ze mnie moderator nie wytnie.
Poszukiwałam kiedys cos na prezent, natknełam sie na ciekawy sklep.
Wrzuć sobie w g oogle słowo einspiracje.
Jak wytnie to wrzuce Ci adres na priv.
reklamują teraz w tv piankę dla dzieci od 3 lat, moim zdaniem to też zabawka edukacyjna - dziecko ćwiczy się plastycznie, poznaje kolory, kształty, ćwiczy rączki i do tego po prostu się bawi ![]()
5-latek lubi się ruszać.
Gry i zabawy edukacyjne niech kupują rodzice i babcie- oni najlepiej znają dziecko, więc wiedzą co ich zainteresuje.
Byłabym za wrotkami, rolkami, ewentualnie czymś do roweru: kask, rękawiczki, bidon.
A jeszcze lepiej karabin maszynowy... ha ha ha
reklamują teraz w tv piankę dla dzieci od 3 lat, moim zdaniem to też zabawka edukacyjna - dziecko ćwiczy się plastycznie, poznaje kolory, kształty, ćwiczy rączki i do tego po prostu się bawi
ta pianka jest również do kupienia na Allegro... chodzi, Ci o taką masę z kuleczek do dowolnego formowania??
My mamy piankę do lepienia Cobi i mój niespełna czterolatek super się nią bawi wraz z kuzynem, a on ma już ponad 5 lat. naprawdę super sprawa. To pianka taka puszysta, leciutka, super się ugniata w rączkach a zwierzątka wychodzą rewelacyjnie. My też ją wykorzystujemy do innych zabaw np. poznawanie kolorów, poznawanie kształtów, poznawanie słów poprzez nazywanie czynności (kroić, dzielić, gładki, długi).
Polecam szczerze... dziecko ma niezłą frajdę a i mama także.
a dla mnie super jest też to, że można ją spokojnie sprzątnąć nie wbija się w dywan i nie wysycha.
chodzi, Ci o taką masę z kuleczek do dowolnego formowania??
chodziło mi o tą wspomnianą przez sylfkę:
My mamy piankę do lepienia Cobi
chyba nie ma opcji wrzucania zdjęć? pokazałabym o którą mi chodzi. To nie kulki tylko no... pianka ![]()
My mamy farmę ![]()
Też mamy Farmę od Cobi i bawimy się nią w serial. Serio
Każdego dnia urządzamy scenerię, ustawiamy świeżo wyprodukowanych aktorów i robimy "odcinek"
Polecam - wciąga! Ale brakuje nam trochę aktorów i zastanawiam się nad jakimś kolejnym zestawem. Ma ktoś? Jakaś podpowiedź?