Mam pewien problem. Nie wiem czy sama sobie to wmawiam czy tak już działa moja psychika. Jestem zakochana w cudownym mężczyźnie on we mnie mieszkamy razem układa nam się naprawdę dobrze,ale mam kilka negatywnych myśli, po pierwsze wiem,że był ze swoją byłą kobietą 4 lata nie łączy ich już nic od dłuższego czasu,ale ona piszę do niego smsy mam dosyć tego pomimo,że on pokazuje mi każdego z nich i nie odpisuje,bo tak mu powiedziałam,że ma nie odpisywać,wiem,że go bardzo zraniła i ma żal do niej,ale ciągle mam strach,że może jednak coś go z nią łączy,że może się spotkają po cichu
ona wie,że mieszkam u niego,ale i tak piszę. Po drugie pracuje do późna jest w domu ok godziny 19 podaje mu obiado-kolację porozmawiamy trochę i zaraz idzie spać nie umiem się nim nacieszyć weekendy mamy całe dla siebie ale dla mnie to i tak za mało. Chciałbym spędzić z nim kilka dni tylko sami zamknięci w domu i żebym mogła się nim nacieszyć do woli może wtedy mi przejdzie ? proszę o kilka rad.może wbije sobie coś do tej głowy i uspokoję się
z góry serdecznie dziękuje ![]()
Miewam tak samo
Tylko dla odmiany mój często wyjeżdża i jak wraca to najchętniej bym się nie odklejała...w nocy tak samo
Ale to raczej nie jest zdrowe
Niedosyt jego obecnością skąd ja to znam ![]()
3 2011-03-22 14:38:57 Ostatnio edytowany przez anetqueen (2011-03-22 14:41:00)
Numer tel zawsze mozna zmienic, albo on zamiast ignorowac te sms, niech do niej zadzwoni i dobitnie jej poie, ze nie chce miec z nia kontaktu.
Twoj Facet pracuje caly dzien, wiec nie dziw sie, ze jest zmeczony i po posilku marzy tylko o lozku. Mam pytanie, Ty pracujesz? Jesli nie to znajdz sobie jakies hobby i zajmij sie soba, zamiast z nudow wymyslac domniemane zdrady, problemy typu ze ma dla Ciebie malo czasu. Ja rozumiem, ze chcialabys miec go 24 godz na dobe, ale no bez przesady
Pomyslalas o tym czego on chce? Bo u Ciebie jest tylko ''ja''. Poza tym wszytkiehgo nie da sie robic razem, kazdy potrzebuje przestrzeni dla siebi. Pozdrawiam ![]()
anetqueen dużo prawdy jest w tym co piszesz i nie oczekuje być z nim 24h ciągle tylko osobiście mi go strasznie brakuje,ale nie oczekuje nic od niego nie mówię mu wracaj od razu do domu,bo masz warować przy mnie nie nie trzymam to wszystko w sobie dlatego chciałam napisać na forum co mnie boli,że ktoś mnie zrozumie i pomoże
dziękuje za pomoc ![]()
alez ja Ciebie rozumiem
na poczatku tez tak mialam
szczegolnie jak pracowal po 12h dziennie, pulus weekendy nocki
korci, wierci ale nic sie nie poradzisz, jedyne co mi pomoglo to hobby - akurat w moim przypadku czytanie ksiazek. Czas bez niego lecial szybciej a nie mialam czasu siedziec i ''kombinowac'' ![]()
Dziękuje pomogła mi Twoja odpowiedź ![]()
to wychodzi na to że to jest zazdrość
też bym się wkurzyła jakby jakaś była dziewczyna mojego faceta do niego p[isała smsy . może właśnie dobrym pomysłem byłoby zmiana numeru telefonu przez twojego partnera?
wiem co czujesz bo kiedyś byłam w podobnej sytuacji. byłam zazdrosna o to że moj chlopak był ze swoja była. ale jesli sobie szczerze ufacie i macie do siebie zaufanie to nie powinnaś mieć takich myśli. zawsze mozesz do niej napisać żeby sie od niego "odczepila" że Twój facet a jej były jest z Tobą szczęśliwy
przy okazji mam takie pytanie... czy warto mówić o wszystkim swojemu facetowi?
Wcale nie dziwią mnie Twoje obawy, bo sama byłabym w jakimś stopniu zła i miała wątpliwości, natomiast Twój chłopak zdaję sie być szczery z Tobą pokazując Ci te wiadomości. To dobry pomysł ze zmianą nr:) a tak na marginesie ja chyba wzięłabym sprawy w swoje ręcę i sama napisała do niej że sobie tego nie życzysz! ![]()
co do pytania Malgos-- ja raczej swojemu chłopakowi mówię wszystko nawet o czym gadałam z koleżankami na zjazdach w szkole, ale czy to dobrze to sama nie wiem,,, ?
Pozdrawiam;)
9 2011-03-24 20:25:35 Ostatnio edytowany przez niezapominajka85 (2011-03-24 20:26:25)
Też bym się wkurzyła jakby była pisała do mojego skarba ale na całe szczęście jestem jego PIERWSZĄ z czego bardzo się cieszę
co prawda ma koleżanki ale nie utrzymuje z nimi kontaktu ![]()
A Ty pogadaj z Lubym, skoro nie odpisuje to niech da jej dobitnie do zrozumienia, że nie chce mieć z nią kontkatu, no chyba, że jest inaczej i coś przed Tobą ukrywa. Tylko po co ?