I ja postanowiłam dołączyć. Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » I ja postanowiłam dołączyć. Witam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: I ja postanowiłam dołączyć. Witam

Od dawna przeglądam wasze forum, szukając nieraz w waszych postach odpowiedzi na moje pytania i problemy. Mój pierwszy post był pytaniem do Was, ale mam nadzieję, że i ja będę mogła pomóc, patrząc z perspektywy zarówno tych dobrych jak i złych doświadczeń.
Pozdrawiam serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: I ja postanowiłam dołączyć. Witam

Witaj na forum dobrze trafiłas . Napewno znajdziesz tu pomoc na swoje problemy.

3

Bardzo Was wszystkie witam!Jestem tu nowa ,mam 53 lata.Probuje sie odnalezc w swoim zyciu!Krystyna

4

Witaj Annka, Witaj Krystyna - piszcie dziewczyny co Wam leży na sercu smile dużo tu ludzi pogubionych i szukających - w grupie raźniej smile można poznać różne punkty widzenia i uzyskać wsparcie smile

5

Witajcie na forum smile

6

apoteoza23 napisał/a:

Witajcie na forum smile

Dziekuje,ze przyjeliscie mnie do siebie,strasznie jestem zagubiona.....wyobcowana,smutna,przygaszona,ale mam nadzieje,ze jakos tutaj znajde . Musze troche poczytac Wasze posty i poznac Was choc troche .Pozdrawiam Was!Krystyna

7 Ostatnio edytowany przez panna_m (2011-03-23 16:35:29)

Witam!
Wczoraj trafiłam na Netkobiety, dziś postanowiłam się zarejestrować, a co! wink To moje pierwsze konto na tego typu forum, jak wszystkie z nas mam swoje problemy, mniejsze i większe, a w Waszych odpowiedziach szukam.. hm.. "ukojenia", na pewno wiecie, o czym mówię. Serdecznie pozdrawiam!

Pierwszy post za mną, uff big_smile

8

Ja również postanowiłam się przywitać:)
Jak do tej pory bardzo mi się tutaj podoba, naprawdę jest tyle fajnych i takich życiowych tematów i można porozmawiać o wszystkim;)
Pozdrawiam wszystkich

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » I ja postanowiłam dołączyć. Witam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024