orgazm/ból - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: orgazm/ból

Witam
Moja dziewczyna (jeszcze dziewica) wiek 20 lat, od niedawna zaczęła próbować masturbacji. Zaczęło się od tego, że miała jakieś erotyczne intensywne sny, a rano się obudziła, rozpalona, miała intensywnie pulsowanie między nogami, szybkie bicie serca. Przy 1 dniu nic nie robiła, 2 dnia znowu miała to samo ale jeszcze bardziej była podniecona po obudzeniu. Zaczęła się wtedy pieścić i osiągnęła 1 orgazm intensywny(ok 2-3 minuty), zaraz potem kolejny mocniejszy i po nim zbierało się na 3, ale uspokoiła się bo nie chciała za 1 razem za dużo(z tego co wiem to niewiele kobiet potrafi tak kilka orgazmów 1 po 2 osiągnąć). W każdym razie 2 dni po tym. Podnieciła się w ciągu dnia trochę, i w pokoju zdjęła bieliznę i zaczęła się masturbować i poczuła przypływ podniecenia, i miała 3 sekundowy odlot, ale potem jak się masowała to poczuła lekki ból który ustąpił niedługo. Próbowała się dalej masować ale kompletnie nie rosło jej podniecenie i bardzo się zdołowała przez to. Czym to może być spowodowane? Mówi że najpierw była lekko podniecona a potem już nic nie czuła. Zakładam że skoro przeżyła orgazmy to jest w stanie je osiągać.

I 2 sprawa - po tym nieudanym razie zaobserwowała na bieliźnie delikatną ilość śluzu i kilka kropelek krwi. Czy to normalne?

Bardzo proszę Was o odpowiedź bo sam się zaniepokoiłem tym...
dziękuję i pozdrawiam

2

Odp: orgazm/ból

nie mam pojęcia co Ci poradzic od siebie, ja (po za tym że przez sen 2 razy) to nigdy orgazmu nie miałam, zadne... wiec trudno mi jest sobie to wyobrazic... ponadto o takej sytuacji nigdy nie słyszałam, wiec pozostaje 1 wyjscie, jesli jest tym bardzo zaniepokojona (kwią zwłaszcza) niech pojdzie do ginekologa, a tak na logike to wydaje mi sie ze kolejne orgazmy nie były tak silne bo przeciez to praktycznie nie mozliwe, (chyba) zeby niemal codziennie miec orgazm stulecia... niech dziewczyna odpocznie i gdy moze organizm sie zregeneruje wszystko wróci do normy smile
powodzenia.

Odp: orgazm/ból

Bardzo możliwe że podczas masturbacji po prostu podrażniła ściankę i dlatego delikatne plamki krwi. Tak czy inaczej warto udać się z tym do ginekologa.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024