Zawsze jest nadzieja. Dla mam starających się o dzidziusia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zawsze jest nadzieja. Dla mam starających się o dzidziusia.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zawsze jest nadzieja. Dla mam starających się o dzidziusia.

Witajcie Chciałam powiedzieć a wprawdzie napisac o Sobie !
Żeby dać nadzieję innym dziewczyną starającym się o dziedziusia

Ja starałam się od 2004 roku po wycięciu jednego jajnika miałam nikłe szanse już wogóle
od początku miałam pod górke
Dostałam tabletku hormonalne ( nie bede wymieniac po nazwie ) po których raz tyłam raz chudłam
po zmianie wymiotowałam mój organizm był tak zanieczyszczony że masakra
w między czasie przeszłam 2 depresje lekkie ale zapamiętam je do końca życia

pod koniec 2008 roku zaczełam odpowiednią diete która oczyściła mnie po 3 miesiącach okazało się ze jestem w ciązy dodatkowo schudłam 15 kg moje wyniki były rewelacyjne
Na początku nie wierzyłam ale Dzis mam 1,5 roczną córeczke którą kocham ponad życie i jak pomyśle że w głowie mam myśl o 2 dziecku to mam ciarki bo babrdzo chce ale boję się ze jak znów to bedzie tyle trwac to 3 dziecko bede mieć w wieku 50 lat hehe
Ale nie poddaje sie i trzymam za was mocnoooooo kciuki smile

Ja nie miałam zadnych obiaw że jestem w ciązy tylko: brak okresu , senność

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zawsze jest nadzieja. Dla mam starających się o dzidziusia.

elusia gratuluje corci, a mozesz cos wiecej o tej diecie napisac?

3

Gratuluję córeczki:) Myślę, że takie historie potrafią dać nadzieję innym kobietą starającym się długi czas o dzidzię. Ja zaczęłam starać się o dziecko na początku 2007 roku, po 18 cyklach  w końcu się udało, nie dane jednak było mi się cieszyć długo gdyż w 6 tyg. ciąży poroniłam, to był początek listopada 2008 roku, wpadłam w depresję, przestałam się starać, poddałam się, pamiętam jakie ciężkie były dla mnie Święta, Sylwester, nie wiedziałam wtedy że Nowy Rok witałam z nowym dzidziusiem w brzuchu. Zaszłam w ciążę miesiąc po poronieniu. Dziś jestem mamą 1,5 rocznej dziewczynki:)

4

Dziewczyny dla mnie to jakieś pocieszenie ja prawie staram się dwa lata i czasem tracę nadzieje... pozdrawiam

5

Staraliśmy się cztery lata. Pani endokrynolog poinformowała mnie, że nie mogę mieć dzieci z powodu złych wyników hormonu, nie pamiętam którego. Okazało się, że pomiędzy wykonanymi badaniami, a wizytą u pani doktor zaszłam w ciąże smile Więc jak widać nawet lekarka mogła się pomylić, no chyba, że to był nasz mały cud smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zawsze jest nadzieja. Dla mam starających się o dzidziusia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024